Megjelent az iOS 12.0.1 – iPhone XS töltési hibák és iPad billentyűkiosztás javítása

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/10/08/megjelent-az-ios-12-0-1-iphone-xs-toltesi-hibak-es-ipad-billentyukiosztas-javitasa/

Három héttel az iOS 12 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 12.0.1-et. Az új kiadás elsősorban az iPhone XS modellek töltését érintő hibát javítja, valamint visszaállítja az iPad billentyűzetén „.?123” billentyű eredeti helyzetét, de ezeken túl más problémákat is orvosol. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Letöltés. iOS…

Nekem naponta többször eltünt a téreröm 4G hálózaton. Remélem ezzel a frissitéssel megoldodik ez a problémám.

Fél millióért még töltsön is rendesen ?
Az 5W-os töltőjével ?
Ez egy vicc…

1 kedvelés

Szeretem az ilyen beszólogatókat, akik a legdrágább vas árát hozzák fel iphone-nál és a legolcsóbb verziót amikor más gyártó zászlóshajóját nézik! Mitől is fél milla? Mikor 310e-ért is van már bontatlan azaz volt a hardveraprón ma eladó. a hivatalos ára pedig 400e alatt van (picivel :grinning:). A különbözetet megkaphatnám a “félmillió”-zókol de jó lenne!

Nem tölt, nem tölt, de javították máris, mégis jobb mint az ön és közveszélyes Note volt 300e-ért. Igaz a visszavetteket eladhatták a seregnek, mert bárhol képes volt tüzet gyújtani.

3 kedvelés

Mondjuk ezt a nem tölt dolgot én személy szerint a 11.4 óta tapasztalom és nem Xs-en, hanem SE-n…

Ne haragudj de kettőtök közül te vagy a gázabb mivel kb úgy véded az Apple-t mintha a személyesen téged bántanának. Hihetetlen hogy vak birka mondjára képesek vagytok minden hibája ellenére isteniteni az Apple termékeket. Nekem is X-em van. Mert valóban az egyik legjobb a piacon és élettartamban kiváló… de az Alma már rég nem az mint mondjuk 7-8 éve volt. Abszolut nem piac vezető stb stb, max eladás-bevétel rekorder!

2 kedvelés

Szerintem meg mindkettőjükkel van baj, de leginkább azzal, hogy az új sw még mindig nem tud automatikusan pizzát rendelni, ez a felháborító!

az még csak hagyján, de hát kávét sem főz, és krumplit sem hámoz. mindmeghalunk.

Má’ hogyne tudna te tudatlan…
Beállítod a shortcuts appban, ha vegzel a melóban (elhagyod a munkahelyed) küldjön egy text üzenetet a kedvenc pizzád számával a kedvenc pizzeriád telefonszámára, és azt az időpontot is küldje el nekik, mire várható, hogy hazaérsz. Ja, és mondjuk, minden másnap szeretnél pizzát enni ezt is beállítod.
De először töltsd le ezt a frissítést, mert egy lemerült nem tölthető telefonnal nem sokra fogsz menni…

1 kedvelés

Iphone x-en még mindig nem müködik 4G hálozaton rendesen. Folyamatosan hálozatot keres és rossz a minőség. Szolgáltatónál is mondták, hogy tudnak róla, de még az apple nem orvosolja ezt a problémát, addig használjam 3G-n. :frowning:

Na látod, hogy van megoldás. Nem kell ezt túl misztifikázni.

és ez melyik szolgáltató? helyileg hol tapasztalod ezt?

Svájcban, Swisscom. Most kikapcsoltam rajta a 4G és azóta müködik. A szolgáltató váltig állitja, hogy telefon hiba. Ja és országszerte tapasztalható volt sőt 2 hete münchenben voltam és ott is elöjött a hiba. :frowning:

akkor vegyél fel róla hibajegyet az Apple-nél: https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

Nem tudom, hogy ettől a frissítéstől javult-e meg, de újra elérhetőek a kontaktok a watch-on.
Előtte bármit próbáltam, nem akartek megjelenni.

Valóban a márkát védem! Akkor olvasd el újra és ha megint csak ez jön le akkor ismételd ameddig nem jön le a valódi mondandója lécci!
De segítek, a lényege az volt, hogy nem fél milla “csak” 399e ami persze nem kevés az átlag magyarnak a fizuhoz képest. Viszont ami tényleg idegesítő hogy amennyiben almás a vas akkor mindent kisarkítva ír le mindenki szinte mert apple… Sehol nem istenítettem, de ha mégis akkor kérlek idézd. A másik meg, hogy eladáskor pl 1 v 2 év múltán kevesebbet buksz rajta mint a csúcs droidokon amik akár olcsóbbak kicsit.
Kb ennyi volt lényege a válaszomnak arra az ominózus beszólásra fentebb.
Arról nem is beszélve, hogy kizárólag a telóm almás, minden más droidos vagy win-os (tabletek, notik,PC-k) ja bocs az órám még iwatch amit igencsak felemás értékeivel együtt használok, ergo kicsit több a pozitívum, mint a negatívum vele.

:+1: :rofl:

Sorry, nem jól írtam, ha minden igaz, akkor van 577990 Ft-ért is :joy:

Ahogy most is minden egyes cikknél aki kicsit is támadja apple-t, te nyomban reagálsz rá mint valami durcás kisfiú. Ha én nem értettem a kommented lényegét akkor te melletted is nem kicsit elment az övé. Mert aztán te szerinted nagyon nem mindegy hogy 310 vagy 578 eft-ig bezárólag ilyen anomália van egy telefonon.
Konkrétan kihozták a nagy ios12-t szuper megbizhatósággal és rendre ekkora bakikkal jön ki valami! Nagyjából ez volt a hozzászolása… nem pedig a pénz! A másik hogy erre nem befektetésként tekintek, mert ez csak egy mobil!

Ki a fene kényszerít arra téged v bárkit is hogy a legdrágábbat vegyétek? Mivel jobb az mint a kisebb memóriás mikor 1000 lehetőség van biztonságos mentésekre, hogy utána történik vmi és a következő több 100ezret esetlegesen a Kürt kasszájába vihessétek!?
Tudom és le is írtam, hogy drága de miért is kell mindig pont az almánál a legdrágábbra célozgatni ? Másik típusoknál jó a legolcsóbb verzió is rendre.
De mindegy látom ez trend, legyetek vele boldogok, nem kell venni ennyiért és nem lesz probléma.
Ahogyan én sem veszek Samsungot v másik androidos zászlóshajót, mert nem szeretem, de nem is megyek fikázni sosem hogy drága pedig csak tűzgyujtásra jó.