Megjelent az iOS 13.1.1 – hibajavítások és fejlesztések

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/27/megjelent-az-ios-13-1-1-hibajavitasok-es-fejlesztesek/

Mindössze három nappal az iOS 13.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 13.1.1-es frissítést, ami több hibát is javít. Ezek között például ott van a biztonsági mentésből való visszaállítás problémája, az Emlékeztetők szinkronizálásának lassúsága, vagy pedig egy másik, amelyik gyors merülést eredményezhetett, illetve orvosolja a harmadik felek billentyűzeteit érintő biztonsági hibát is. Nem érdekelnek az újdonságok, csak…

“ Megold egy problémát, amely miatt az akkumulátor gyorsabban merülhetett le”
Úgy éreztem, hogy ennek a frissítésnek jönnie kell. :smiley:

Milyen jó hogy az előző update szétcseszte a visszaállítását és eltűntek az eddig megszerzett havi Activity díjak és alapból ez a frissítés nem oldotta meg… de hogy még egyszer vissza álljak backupbol az ki van zárva de az is biztos hogy vissza terek a jól bevált iTunes backupra ilyen esetekre a sima napi mentes az meg azért mehet a felhoba. Faxomba. Éreztem hogy nem normális a vissza állítás túl sok volt a hiba ami eddig nem volt megszokott

Sajnos nekem most sem rakta vissza a havi kihívások jelvényeket a Tevékenység appba. Minden más adat megvan, de az összes kihívás eltűnt. Rohadt bosszantó.

Nekem ugyan ez volt! Felháborító

Nem tette vissza a badgeket? Úúúúúúristen, jaj most mi lesz?
Eret azért ne vágjatok! Pffff

Nem vágunk eret nyilván de baromi bosszantó amikor mindent kimakszolsz és utána egyszer csak eltűnik. Úgy hogy ott volt olyan hónap amiért keményen kellett edzeni, engem igen is felbasz

A havi kihívások az órán látszanak. Ott is vissza lehet keresni. Az SE viszont extrém módon merül…

Sziasztok!Nem sikerül a 13.1.1-es frissítés…ez a hibaüzenet.Nem volt még nálam ilyen,és nem tudom mi a teendő ilyenkor…volt már újraindítás is de csak ezt a válasz jön.

Nincs az órán sem havi kihívás jelvény.
Amúgy meg nyilván nem vág eret az ember, csak bosszantó. De gondolom a legtöbb ember csak azért veszi meg az órát, hogy az időt nézze csak…

Nekem kellett 1-2 nap a költöztetés után, hogy megjelenjenek a díjak. Várj egy picit szerintem jönni fognak nálad is.

Ráböksz a tevékenység gyűrűkre. Ekkor megkapod a napi összesítődet és a napi edzéseidet. Alul látsz három pöttyöt. El lehet húzni balra a “menüt”. A második a tevékenység megosztása, a harmadik lesz a díjak. Itt látszanak a havi kihívások, a telefonon nem.

Köszi, ezen már rég túl vagyok. Beszéltem az Apple helppel is. Azt javasolták, hogy töröljem a párosítást a watch és a telefon közt, majd újra engedélyezzem. Sajnos ez sem oldotta meg. Minden adat visszajön, igaz lassan, csak egyedül a havi kihívások nem. Ahogy látom másnak is van ilyen problémája. Az Apple szervizes is tanácstalan volt. Ez van.

Úgy tűnik félre ment ez a frissítés. Nekem össze vissza ugrál az akku százalék. Bár inkább lefelé :weary:

Mikori a készüléked? Hibás lehet az akkumulátor, csak eddig a szoftver nem érzékelte, mert hibás volt.

Tavaly augusztusi. Egész eddig 100% kapacitást mutatott, talán ma váltott 99%-ra a maximális kapacitás jelzése. Mutat 49% töltöttséget, újraindítom. Utána 60% majd egy-két perc alatt leesik 50-re, úgy, hogy nem használom. Majd használom a Safarit, egy darabig semmi változás, majd látni lehet, hogy csökken az érték. Gondoltam lemerítem, letöltöttem egy játékot, ekkor 39%-on volt. Kb 15 perc használat után stabilan tartotta a 39%-ot. Amíg ezt leírtam leesett 33-ra. Újra indítottam és most 32-ről kb 3 másodpercenként esett, 29-ig. Lehet, hogy a töltő nem tetszik neki (Anker), az optimalizált töltést is kikapcsoltam, mert nem akart tölteni a korábban használt autós töltővel sem.

Az optimalizált töltés szerintem bugos, csak vizuálisan tölt 80% fölött gyakorlatilag nem is tölt semmit.
Minden este feltöltöm a telót éjszakára nem hagyom töltön, Csütörtök reggelre 85%-ra leesett az akksi egy éjszaka alatt, este kikapcsoltam az új funkciót és lám Péntek reggel csak 97% volt… 3% esés betudható a 2 éves 83%-os akksinak.

1 kedvelés

Akinek feldobja az ota hiba, az iTunes kábeles frissítés rendben fel fog menni. Kinti fórum írták, hogy lehet ilyen. Nálam is jelentkezett és iTunes szépen felment, azóta sincs semmi hiba.

1 kedvelés

Úgy tűnik a telefon saját töltőjét használva megoldódott a probléma. Megszűnt a gyors merülés, illetve annak látszata.

nincs ott az órán sem, pedig az edzések ott vannak amely alapján szerintem simán összerakhatná de a havi elért kihivások ugyan úgy nincsenek ott se az órán se a telefonon.