Megjelent az iOS 13.1.2 – Bluetooth szétkapcsolási, Kamerát érintő és más hibák javítása

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/30/megjelent-az-ios-13-1-2-bluetooth-szetkapcsolasi-kamerat-erinto-es-mas-hibak-javitasa/

Ismét három nappal, de most az iOS 13.1.1 megjelenése után az Apple ma este 7-kor kiadta az iOS 13.1.2-es frissítést, ami több hibát is javít. Ezek között például ott van a Bluetooth eszközök folyamatos szétkapcsolgatásának hibája, egy a Kamerát, valamint a LED-vaku zseblámpa funkcióját érintő probléma, és még több más, apróbb javítás. Az Apple annyira hamar közzétette ezt…

Hát ez a gyors frissítési láz az apple részéről, nagyon úgy fest, hogy elég sok megint a hiba, mint ahogy 11-nél volt sok, a 12-t újra egészen jól megcsinálták. Igaz nálam még eddig egészen jó volt a 13 legtöbb beta-ja, mégis a beta-k alatt is több volt a bug mint az előd 12 beta-inál. Most meg egyre csak tolják kifelé a verziókat, szinte beta nélkül, vmi bűzlik nem?

ha az Apple nem ad ki frissítést, az a baj, ha meg gyorsan javít valamit, akkor meg az. :smiley: legalább foglalkoznak vele. én biztos vagyok abban, hogy az egész eredményeként a céget ért esetleges presztízsveszteség miatt fejek is biztosan fognak hullani, csak az nyilván nem lesz nagy dobra verve.

Szerintem tök jó, hogy ilyen gyorsan jönnek frissítések. Lehet, hogy ezentúl így lesz.

Így, hogy új hónapba léptünk, megjelent az október havi kihívás nálam és visszajöttek az eltűnt kihívás jelvények is. Gondolom kellett neki az új 13.1.2 is.

Sziasztok! Az utolsó IOS 12-ről frissítettem 13.1.2-re. Nem találom a kontaktoknál annak a beállításnak a lehetőségét, hogy melyik sim-et használja az adott kontakthoz. Illetve nem is jelöli, hogy korábban az adott személyhez melyik számomat állítottam be alapértelmezettnek. Előtte ez működött. Másnál ez működik? Vagy átkerült máshova és nem jó helyen keresem?

szia, basszus, nekem is eltűnt a sim választó, 13.1-nél tegnap még megvolt! Marha jó…

A párom IPhone 8 a 13 ra való frissítés után dobálja a hálózatot . Így van 13.1.2 -is. Ugyanakkor az én XS em simán megy, tehát nem hálózati probléma . Erre van valami megoldás ? Újraindítás után megy egy darabig majd egyszer csak nincs szolgáltatás …:pensive:

restore iTunes-ban volt már?

Ma reggel kezdett komollyá válni a helyzet addig 1-2 naponta csinálta , most hogy frissítettem. 13.1.2 re reggel óta folyamatosan dobálja a hálózatot … persze nyavalyogni mert dolgoznia kellene vele…

Páromnál (iphone 8 telenor) a bejövő hívások 80% -a után írja ki hogy nincs szolgáltatás.
3x csináltam már teljes visszaállítást itunes ból , majd utána biztonsági mentés visszaállítását.
Nem segített :frowning:

és próbáltad már új iPhone-ként is? mert érdemes lenne, és ha úgy rendbe jön, akkor a mentésedben is benne van a hiba. ha úgy sem jön rendbe, akkor pedig jelezd az Apple Support felé.

Akiknél a szolgáltatással van hiba azoknak egy kis infó, hogy nézegettem a hivatalos Apple fórumot és több topic is erről szól, külföldi felhasználók is szembesültek ezzel a hibával, de gyanúsan mind X vagy 8-as tulajdonos. Lehet van összefüggés? Az biztos, hogy nem kizárólag magyarországi probléma és nem szolgáltaltói oldalról.

Akinel hiba van iPhone 8eseten, neki A1905 verzio (Europa) van? Vagy esetleg az amerikaban forgalmazott A1863? Ugyanis nem egyforma az amerikai es europai X/8/8+ modellek basebandja.

A hálózat eldobással kapcsolatos közös tapasztalataink nem nagyon akarnak egy irányba mutatni.
Nekem X-em van vodafonon és 13 után jó volt, 13.1 után nem, aztán 13.1.1 után megint jónak tűnik. sőt a 13.1.2 tegnap óta még nem rontotta el.
Viszont új infó, hogy 13-nál a vodafone 37-es bundle-t használt és most pedg 38-at. (sajnos nem tudom, hogy nálam mikor változott meg a javító csomagok időpontjához képest, de most az van 13.1.2 alatt)
Vodások akiknek nem jó milyen bundle van fent nektek?

Nagy nehezen megtaláltam hol lehet megnézni ezt a számot (Beállítások/infó a Modellszám jobboldalán, ha rápöttyintünk, akkor vált át és derül ki, nekem A1901 változatú iPhoneX-em van)

Tehát szerintem nem közvetlenül a különböző model számokkal van kapcsolatban a kérdés, de lehet, hogy a bundle-lel (is) megpróbálták javítani, úgyanis a keresés közben megnéztem a saját vodás bundle-t és már 38-as (valamikor a napokban válthatot, a 13-nál még biztos, hogy 37-es volt) és nekem jelenleg nem dobja el a hálózatot, de a 13.1-nél volt ilyen.

Nálam A1905, Telenor szolgáltatóval. Én úgy figyeltem meg, hogy telefonhívás után dobja el a hálózatot. Ha visszaváltasz 2G-re és aztán megint 4G-re, akkor megy megint. iPhone 8.

Feltettem iPhone 11-re, tegnap még ugye 13.1.1 volt fent, levettem a töltőről 5:30kor és 12 körül 80% körül voltam, ma a 13.1.2-vel levettem 10:15-kor és most 14:30kor már 64%-on van. Gondolom ez a 13.1.2 miatt van. Tudok ezzel valamit csinálni, esetleg shift+update 13.1.1, van esély hogy az segít?

én inkább egy restore-ral kezdeném a 13.1.2-re.

(Denike )Páromnál pont ua a hiba mint nálad és ö is telenor a1905
Nekem x-em van (telekom A1901) és tökéletesen ment az összes 13-13.1.2 verzióval