Sziasztok!
Szövegírás közben javításnál a “nagyító” megszűnt?
Sziasztok! A reggeli időjárás előrejelzés a zárolt képernyőn, hogy állítható be iOS13.1 alatt?
A Helymeghatározás Időjárás appnál, megszünt a “Mindig” lehetőség így azt engedélyezni nem tudom. Köszi a segítséget!
Csak akkor teszi ki, ha a Bedtime funkció be van kapcsolva és akkor is csak reggel fogod látni.
A bedtime funkció az ébresztőnél kapcsolható be.
Köszönöm!
Sziasztok!app store mobilinternettel nem töltődik be! ötletek?
ellenőrizd, nincs-e bármi okból letiltva a mobilnetes elérhetőség az App Store számára. ezt a Beállítások, Mobilhálózat alatt tudod ellenőrizni. esetleg kapcsold ki majd be az opcióját.
Én nem tudok frissíteni 13.1-re OTA-n. Azt írja ki hogy Nem ellenőrizhetők a fissítések. Egy szofverfrissítés keresésekor hiba lépett fel.
iPhone 7 ios 13.
Soft, hard reset is volt. Kikapcs, bekapcs. Hálózati beállítás visszaálítás is volt már.
Egy ismerősöm szívott vele. Safariban volt net, de pl AppStore nem. Neki a roaming engedélyezése oldotta meg. (Voda)
frissítsd iTunes-szal?
Elmesélem a tegnapi sztorimat a régi xs-ről álltam át az új pro-ra ugyan úgy mint eddig mindig előtte mindig csinálok egy mentést mindenről minden a legfrisseb ios-en van. Menet közben megkérdezi, hogy az órát akarom e az új eszközön használni mondom igen erre kurvára nem csinálja meg majd az activity app-ból hiányoznak a havi kihivások díjai sehogy nem jön vissza sőt az óra mentése az új készüléken nem látszik csak a régin régi pl 11:15 ujon meg 12:20. Az órát alig tudtam párosítani szenvedett mint a dög ja az óra s4. Ami még feltűnt hogy nem állította vissza mentésből a híváslistát az tök üres volt és ez este a feleségem telefonján is így volt amikor a 6s-ről átköltöztettem XS-re. A durva hogy erre még az apple sem tudott mit mondani. Másnak nem volt ilyen gondja?
Hogyan keszited a mentest? iTunes segitsegevel? Ott be van pipalva a mentes titkositasa? Ha nincs bepipalva, akkor nem minden adatot tartalmaz a mentes. Ami ebben az esetben nincs benne, az tobbek kozott a hivaslistad, a jelszavaid, az appok azon adatai, amiket secure modon tarolnak valamint az egeszseggel es az ermekkel kapcsolatos adatok.
Icloud mentés volt és eddig mindig simán vissza állított mindent faxom 2007 óta használok ios eszközt azt gondolom nagyon kevés olyan van amivel eddig nem találkoztam de ez kicsit felbaszott főleg a díjak miatt főleg úgy hogy amikor elindítottam akkor írta hogy letöltés icloud-ból de akkor meg hova a k anyádba mikor mindenhol ugyan az az apple id is.
az Activity-ben lévő adatok a Health-ben vannak valójában. próbáld meg ismét visszaállítani az iCloudból. (egyébként a kollégákkal mi továbbra is a jelszóval védett iTunes-os mentésre esküszünk.)
és a health-be hogy álljak vissza már annyi watch van a listában hogy nem is értem ez szerintem kurva gáz így. De lehet én gondolom rosszul. Na ezentúl figyelni fogok és itunes mentés lesz az már biztos. Azzal nekem sem volt problémám az utóbbi időben kezdtem el az icloud-ból vissza állni és csak most szivatott meg először.
tedd vissza azt az iCloud mentést az iPhone-ra, ami a költözés előtt készült. annak vissza kellene tennie mindent.
De az iCloudból is csak akkor fog visszajönni, ha egyébként a hozzátartozó AppleID-n van 2FA.
Nekem árment minden Az órán (s4 nekem is) a kihivások is, csak kellett neki 1-2 nap mire minden megjelent rendesen. Én csak egymás mellé raktam a 2 telefont és átrakott mindent szépen. Söt sok appba be se kellett újra jelentkeznem.
Én se tudok frissíteni 13.1-re OTA-n. Azt írja ki hogy Nem ellenőrizhetők a fissítések. Egy szofverfrissítés keresésekor hiba lépett fel.
iPhone XR ios 13.
Valakinél meg volt ez a hiba ?
Frissítés után indítólogó és se tovább. I8. Van ötlete valakinek ?
Nálam alapból minden 2FA ahol lehet