Megjelent az iOS 13.2.2 – az Apple javította a hálózateldobási hibát!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/11/07/megjelent-az-ios-13-2-2-az-apple-javitotta-a-halozateldobasi-hibat/

Ugyan a korábban megszerzett információink alapján az Apple csak a decemberben megjelenő iOS 13.3-ra ütemezte a hálózateldobási hiba javítását, de vélhetően a céghez érkezett vásárlói és mobilszolgáltatói visszajelzések alapján ezt szerencsére előbbre hozták. Ezért kicsit több mint egy héttel az iOS 13.2 megjelenése után az Apple ma este 7-kor kiadta az iOS 13.2.2-es frissítést, ami elsősorban a hálózateldobást…

Remélem ez tényleg megoldja a hibát.:slight_smile:

WWOOWW, pezsgő, buli, fanta. :smiley: (lehet telefonálni a csajoknak) :smiley::smiley:

1 kedvelés

iPadOS is megjött.

igen, van is már cikk róla. :slight_smile:

Hát, nem jött össze. Legalább is nálam nem javult meg ez a gond. Vodafone szolgáltató, 6s, továbbra is jelen van a probléma… :-/ Már-már kezdem teljesen megszokni, hogy az alap funkcióját nem tudom használni a telefonnak…

iPhone 7
Nekem semmi nem javult. Bár nekem nem csak telefonálási gondjaim vannak.
Mióta jelen van a hiba, a mobilnetet se tudom használni (3G-re állítva sem).
Olyan lassú, hogy a google se tölt be mindig nem hogy más.
Ez komolyan vicc…nem tudom használni a retkes telefonom. Se hívni (néha néha tudok), se netezni…hulladék apple.
El is adom újságnehezéknek és veszek egy Samut…ennyi volt.

Mindeközben az Apple az IOS 14-nél újabb felületfejlesztésen dolgozik, ahelyett, hogy a motorháztető alatti hibák javításán dolgozna. Például osztott képernyő, kisebb hívásképernyő, stb.

Ide kicsit off, de nektek a jelszó kezelő nem szarakszik mostanság? Engem már kétszer beszivatott - persze h online banki felületen (felajánl egy jelszót, aztán jól nem jegyzi meg). Hmmm

@kovacsnora @dboszormenyi92 VoLTE most be van kapcsolva vagy nincs? hálózati beállítások törlését, ha az nem, akkor restore-t érdemes még megpróbálni, először biztonsági mentést készítve, és utána azt visszaállítva.

Nekem iPhone XS van, VoLTE alapból ki volt kapcsolva , soha nem nyúltam hozzá, és nekem nincs semmi gondom, se a hálózattal , se a mobilnettel.

Be van kapcsolva, megvolt a hálózati beállítás alaphelyzetbe állítása is, de semmi. A restore-t ma már nem ejtem, de majd holnap meglátjuk mit csinál.

Próbáltam be és kikapcsolva is, de jelenleg most ki van.
Próbáltam már mindent, restore is volt, semmi nem oldotta meg.

Nekem frissítés előtt sem volt a hálózattal gond.
iPhone 11 - Telekom

Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy a Volte szolgáltatást hogyan tudom bekapcsolni a telefonon?
(A szolgáltatást bekapcsoltattam a Vodafone-nál de a telefonon nem tudom. Esetleg ez a frissítés megoldja? Iphone SE-ről lenne szó)

Én már Androidon nyomom kb. 3 hete, nem (volt) könnyű az átállás, majdnem szaladtam is a garázsba, hogy elővegyem az iFos X-et a kesztyűtartóból és frissítsem, de az ördög nem alszik alapon inkább megnéztem a kommenteket, és hát mit ne mondjak, nagyon úgy tűnik, hogy ki*****tt jól döntöttem.

Telepítve.
Hiszem, ha pár hétig nem jelentkezik egyszer sem. Nekem ugyanis volt olyan amikor nem volt jó, majd 2 hétig úgy tűnt minden okés, aztán újra kezdte.
Meglátjuk mit hoz a jövő.

off: Breaking: megvan a dxomark tesztje, hát emberek egyáltalán nem lett jobb kamerája mint a p30 pro-nak meg a note10-nek, ugyan olyan kamerája van (117 pont), és a mate30 pro és a xiaomi új telefonja simán hazaküldi őket, így azt mondom kicsit gáz, hogy az egész keynote a kameráról szólt…ráadásul az éjszakai fotó elég kevés pontszámot kapott.

Sziasztok!

XS-t használok rendes SIM-el és eSim-el, és ha be van kapcsolva a 4g, akkor sokszor van, hogy mellettem van a telefon, és jön SMS, h nem fogadott hívásom van. Pedig semmi baj nincs a térerővel.
Tapasztalt még valaki ilyesmit?

Pont erről szól a cikk.