Megjelent az iOS 13.4 – új Memojik, iCloud Drive-mappamegosztás, hibajavítások és fejlesztések

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/03/24/megjelent-az-ios-13-4-uj-memojik-icloud-drive-mappamegosztas-hibajavitasok-es-fejlesztesek/

Az Apple este 6-kor kiadta az iOS 13.4-et, ami fejlesztéseket tartalmaz, illetve több hibát is javít. Az iOS 13.4 új Memoji-matricákat tartalmaz, valamint a Fájlok alkalmazásban elérhetővé válik az iCloud Drive-mappamegosztás. Ez a frissítés hibajavításokat és fejlesztéseket is tartalmaz. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető? iOS 13.4…

jott 12.4.6 is telo szerint.

igen, ezt írtuk tegnap a facebookon.

  • Harmadik fél navigációs alkalmazásának támogatása a CarPlay-irányítópulthoz

Na ez mit jelent vajon? Nem vettem észre, hogy a Waze jelent volna meg a Térképek helyett.

ez nem jelenti azt, hogy automatikusan működni fog, az adott alkalmazásnak is támogatnia kell.

bocs, csak itt az oldalon kerestem ra es nem talaltam. fb-n nem kovetlek titeket es twitteren sem irtatok. :smiley: koszi

tettem ki most erről külön cikket, hogy legyen. :slight_smile:

1 kedvelés

Végre újra visszakerült a 0,5 fokonkénti hőmérséklet állítás az otthon alkalmazásba! :pray:

Iphone x reggelre csontra lemerült. Akkuhasználat szerint a Siri az oka. Nálatok?

Nekem nem merül ilyen gyorsan a XR, de kíváncsiságból megnéztem és Sirinek 11%-os akkuhasználata volt a legutóbbi feltöltés óta úgy, hogy nem is beszélek hozzá, tehát maximum a háttérben fut (ha fut). Valami akkor tényleg fura lett vele.

Nekem Siri 50% és kB 6 óra alatt 80%-ról 0-ra úgy lemerült, hogy az ébresztő se szólalt meg.
Ezt éjjel alvás alatt…

ilyenkor érdemes elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni:

A 11%-os akkuhasználatnál is érdemes lépéseket tenni vagy ez még normálisnak mondható? Nem tűnt fel, hogy gyorsabban merülne miatta a telefon.

ártani sosem árt. de egy frissítést követően nyugodtan pöröghetnek háttérfolyamatok. ha ez több nap és több újraindítás után sem áll helyre, akkor viszont valami beakadt.

Oksi, akkor egyelőre csak figyelem, hogy mennyire meríti.

[iCloud Drive-mappamegosztás])

Yeah, pont a héten kellett volna ÉS néztem hogy egyszer már volt ilyen funkció, aztán “gyorsan” kivették és hogy azóta sincs… Erre most újból van. Még jó hogy közben dropboxon megoldottam. :wink:

Sziasztok!Van egy nagy problémám! Az új szoftver óta ha kihangosítva beszélek rettentően szakadozik a beszélgetés. Gondoltam egyet letőltőttem a még aláírásra lehetőséget adó IPSW-t. Majd a telefont rádugom a mac-re. A telefont DFU módba rakom majd egy alt bill- visszaállítás kombóval betallozom a fájlt. Ekkor elkezd frissíteni a telefon. Majd a 3/4-e körül folyamatosan eldob 1-es hibával. Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm

@Ogre23 a 3/4-e körül a baseband következik. a 13.4-gyel végigmegy a restore rendesen?

Sziasztok! Nem ezzel a frissítéssel kezdődött, de nem javult a helyzet. iPhone XS dual sim módban azt figyeltem meg, hoggy full térerővel beszélek, és kb 20-30 mp -enként leesik 1-esre, majd vissza fullra. Ez ilyen robothangszerűséget okoz a beszélgetésben, és már rohadt idegesítő.

Pl. Telekom dual simmel mik a “jó” beállítások szerintetek? Nekem jelenleg a fő sim a beszélgetős 3G vagy 4g-volte off módban, illetve az eSim adja a mobilnetet 4g volte off módban.
Wifi calling kikapcsolva mindkét kártya esetén.

Köszi!
Üdv.,
Gábor

miért van kikapcsolva a VoLTE?