milyen szoftveres újdonságokat vártál pontosan az iOS 13-tól?
Hogy-hogy a Catalina csak októberben jelenik meg? Eddig minden osx már szeptemberben kint volt!
erről nincs információ, az Apple weboldalán csak annyi van kint, hogy október, nem közöltek részleteket.
Igen, az utolsó 4… De a Mavericks és a Yosemite is októberi volt például.
Meg kell hagyni, Xs alatt a Face ID azonosítás aztak#rva gyorsaságú lett.
Az emlekeztetokben ha hozzaadok egy listat odaig semmi gond de ha szemelyeket akarok hozzaadni hogy ki lassa a listat elkezd tolteni es kilep a listak menube. Mas is tapasztalt mar ilyet?
Carplay jobb lett, most már látni az órát rendesen rajta ( vw caddy, vw california)
igen kegyetlen észre vettem én is.
Bár nem iOS, de OSX-en az új 13-as Safariban végre kiszedték az auto-logint, az auto-fill után.
X-esen is gyakorlatilag azonnal, mintha megfeleződött volna a feloldás ideje, becarás
Nálam kurvára nem működik ez a fotó app úgy ahogy a prezentáción volt. Kiválasztom a napot majd rámegyek az évre és még véletlen sem hozza fel a tavalyi vagy az előtti születésnapi képeket kell még itt valamit csinálni. Már kiírta hogy befejezett mindent de semmi.
Nekem nincs quickpath gépelés sem és a FaceTime beállításokban sincs szem korrekció.
Quickpath magyar nyelv eseten nincs, a szemkorrekciohoz pedig Xs/Xs Max szukseges.
kosz
de hol?
nem arra hogy a mac tudatosítsa a világgal hogy ők csinálják a legjobb fényképezőgépet a világon.
a mactől én olyan fejlesztést várok ami még nincsen senkinél se. nos amiket most kidobtak azt mind1ik tekó tudja (így vagy úgy), szval semmi extra. és a feneség az egészben az hogy annyi pénze van mint a pejva, de nincsenek 5letei. olyanok ami miatt lecserélném a mostani telómat. feltettem az ios 13-at de semmi izgalmas nincsen benne. azt veszem észre hogy lusták lettek a macnél.
2 éves X-re, amiből gondolom elég sok van, bátran telepíthetőnek tűnik.
Valóban és jelentősen gyorsabb a Face ID, továbbá appok is normálisan mennek, bár érdemes azok frissítéseit is ellenőrizni.
Akku: lehet, hogy egy kicsit beüt a valamit valamiért, mert eddig ha este letettem 85%-al, bekapcsolt WiFi-vel, bár Bluetooth nélkül, akkor az reggel is 85% volt.
Az IOS 13-al viszont -5%, másoknál mi a helyzet?
Nem értem szegény számítógéptől mint vársz folyamatosan, hiszen ez egy telefon.
de most hogy jön ide a Mac? azon nem az iOS fut, hanem a macOS, és egy asztali számítógép vagy laptop.
iPhone x-en nem lehet a 16/9 es fotózást bekapcsolni!?
Az új Mono efektet azt tudom hogy nem.
nincsen 16/9-es fotózás.