akkor jelezd az Apple support felé, más opció nincs. más készülékek esetén többen is azt írták, hogy a 4G letiltása megoldotta.
Persze, mindent próbáltam, de sikertelen. Hibajegyet is vettek fel, de nem fog a szerviz sem tudni vele mit kezdeni, nem hardveres a hiba. Egy új ötlete volt a Supportnak, az hogy tegyek be más szolgáltatótól sim kártyát, indítsam el azzal, majd tegyem vissza a sajátomat. Ezt az éjszaka meg tudtam csinálni, ma kiderül…
A hibajegyet az Applenal vetted fel? Jelentkezni fognak es le kell majd futtatnod egy diagnosztikat.
Köszi! Sajnálom. Pont ezért várok mindig a frissítéssel. Egyszer én is beszívtam a 4S-sel. Fiam közben bátrabb volt, neki probléma nélkül megy. De nem vagyok még meggyőzve. Addig marad a 12.akármi.
Már azon is túl vagyok. Minden hibátlan, várjak a frissítésre!!!
A 4G kikapcsolás csak az X meg Xs modelleknél segített tavaly, más mindennél nem us volt ez s hiba. Az az érdekes , hogy még ios 12-nél ugyanez a hiba Amerikában a Verizon, Németországban a telekom és Svájcban a swisscom hálózatán fordult elő, máshol nem tudom. Most magyarországon, meg csak a vodafone-osok panaszkodnak. Nem értem miért egy területen csak egy adott hálózaton jön elő a hiba.
Egyutt erzek. Telekomosok vagyunk. Fiamnal megy.