Megjelent az iOS 14.2 – új emojik és háttérképek, valamint fejlesztések és hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/11/05/megjelent-az-ios-14-2-uj-emojik-es-hatterkepek-valamint-fejlesztesek-es-hibajavitasok/

Az Apple pár perce kiadta az iOS 14.2-t, ami több mint 100 új emojit és nyolc új háttérképet, ezenkívül egyéb új fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz az iPhone-okhoz. Ezeket az újdonságokat a korábbi béták már többségében leleplezték, a tucatnál is több hibajavítás pedig mindenki számára hasznos. De lássuk részletesen, mit is ír a frissítésről az Apple!…

Nekem ma jelent meg, hogy van iOS 14.1 a telóhoz (iP XR magyar) . Ma ismét frissítés? Nem értem…

@expa a 14.1 október 20-án jelent meg.

Akkor jól értem hogy kijavítja az AppleWatch hibákat? Nagyon kiváncsi leszek hogy tényleg így lesz-e…

🥸🤌🏻🫀🫁🥷🏻:superhero:🏻‍♂:superhero:🏻:supervillain:🏻‍♀:supervillain:🏻:supervillain:🏼‍♂:superhero:🏻‍♀:bowing_man:t2:‍♂:bowing_man:t2::bowing_woman:t2::pregnant_woman:t2::man:t2:‍:baby_bottle::adult:t2:‍:baby_bottle::woman:t2:‍:baby_bottle::breast_feeding:t2:🧏🏻‍♂🧏🏻🧏🏻‍♀🪢:lab_coat::coat:🪡:kimono::sari::boot::sandal:🩴:billed_cap:🪖🪳🪰🪲:cricket::mosquito::t_rex:🪵:otter:🦫:sloth:🫒:oyster::sake::takeout_box::sled:🪘:banjo:🪗:world_map::carousel_horse:🪝:busstop::european_castle::railway_track::motorway::pager:🪙🪛🪜🪦:soap::basket::petri_dish::lotion_bottle:🪣🪆:shopping:🪟:flags::tada:🪅:confetti_ball::wind_chime::newspaper::notebook::wheelchair:


:laughing:

2 kedvelés

Hát na, jó munkához idő kell!

A lassúhoz meg még több ! :crazy_face:

Érdekes, akkor nálam miért csak most jelent meg? :smiley:

Kaptunk, 1,5 gigányi emoyit?

:sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :rofl: :rofl: :rofl:

Akkor nekem mázlim volt, mert 2 perc alatt letöltötte. :joy:

Megnézné valaki aki még 14.1-en van és Vodafonos, hogy a bundle száma 45?
Mert én erre emlékszem, de most a 14.2-őn 44. Lehet, hogy visszaléptették?

Nekem kb. a 14.1 utántól egy csomó beszélgetésem szaggatott. Ezért is töltöttem le gyorsan a 14.2-t, de még nincs tapasztalatom, viszont meglepve láttam, hogy mintha visszafelé változott volna a bundle szám.

Kérlek segítsetek, hogy ellenőrizni tudjam emlékeim helyességét.

iphone X (ez még nem multi SIM-es)
VoLTE bekapcsolva

nem. az új emojik a Unicode szabvány karakterkészletének frissítése miatt érkeztek, amelyek akkor is ott lettek volna, ha az Apple nem rajzol melléjük saját képeket. a cikkben fel van sorolva az összes többi dolog, amit az Apple leírt a frissítés részleteiben. azoknak elhanyagolható része az emojik.

és ha kikapcsoltad a VoLTE-t, akkor is?

Nálam eltűnt a lezárt képernyőről, vagy csak nem tudom honnan lehet előcsalogatni, a korábban az elutasító gomb felett található, “Elutasítás sms-sel” lehetőség. Csak a fogadás gomb felett maradt meg az “Emlékeztető” lehetőség.

iPhone SE 2020, iOS 14.1, Vodafone HU 43.0

Valahogy vártam, hogy a mail alkalmazás félre megy. Most megforgatta a családi és utóneveket. A telefonkönyvben jól mutatja, a beállítások szerint, elöl a családi névvel. De a frissítés óta a mail előre veszi az utónevet.

1 kedvelés

Sziasztok,

Ti tapasztaltatok olyat, hogy nem talál 4G hálózatot? Telekom, eddig ment frankón, tegnap frissítettem.

@Joe hálózati beállítások törlése volt már?

Szia,

Igen volt. Azután is csak 3G volt aztán Roming be ki és meg javult!