Megjelent az iOS 14.5.1 – Alkalmazáskövetés átláthatóságának javítása, biztonsági módosítások

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 14.5.1 – Alkalmazáskövetés átláthatóságának javítása, biztonsági módosítások - Szifon.com

Az Apple kiadta az iOS 14.5.1-et, ami hibajavításokat, illetve fontos biztonsági módosításokat tartalmaz, és minden felhasználó számára ajánlott. Ez a frissítés kijavítja az Alkalmazáskövetés átláthatósága funkció hibáját, amely miatt egyes felhasználók nem mindig kapnak üzenetet az alkalmazásoktól, ha korábban letiltották a Követés kérésének engedélyezése az alkalmazások számára funkciót a Beállításokban, és ismét…

overheating maradt
:+1:t2:

És megjelent a macOS11.3.1 is…

Szerintem ezek elszigetelt esetek, nekem pl egyáltalán nem melegszik. Nem lehet, hogy valamelyik alkalmazásod akad össze ezekkel az iOS verziókkal? Tök laikusként kérdezem. :smiley:

Mondtam én, hogy valami nem stimmel a követéssel. Most már megjelent az Aliexpress appja is. Facebook még mindig nem… :smiley:

A tárcsázóból megint kivették a beírt/beillesztett telefonszám szerkesztésének lehetőségét, csak törölni lehet, javítani nem.

Ne már…

vegyél fel erről hibajegyet, mert lehet, hogy csak hiba.

Nálam még 14.5-ön van a telefon és már itt sem lehet szerkeszteni.
Remélem igazad lesz és ez csak egy hiba és nem egy feature.

Frissült a Facebook és megjelent az engedélykérés. Azoknak akik annyira hiányolták már… :smiley:

fb csinálja meg insta… meg térkép

Sziasztok!

Egy hónapja vásároltam egy iPhone 11 Pro Max-ot. Az új operációs rendszerre való frissítés után megkezdődött az akkumulátor újrakalibrálása. Most fejeződött be, és meglepődve tapasztaltam, hogy a maximális kapacitás 98% lett!

Ez mégis hogy lehet egy 1 hónapos készülék esetében? Normális ez?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

használattól függő, de azért ha vadonatúj volt 1 hónappal ezelőtt, akkor nem illene 98%-on lennie még. várj még 2-3 ciklusnyi időt, aztán ha ugyanez a helyzet, akkor esetleg beviheted egy hivatalos szervizpartnerhez diagnosztikára, vagy felhívhatod az Apple Támogatást.

Az lehetséges, hogy ezzel a frissítéssel az Iwatch 7000 series apple pay támogatás megszűnt ? Eltűntek a kártyák az óráról és hozza adni se tudom kapcsolati hiba miatt.

Pontosan milyen eszkozrol beszelsz? Mi az a ‘Iwatch 7000 series’? Apple Pay-t csak Apple keszuleken tudsz hasznalni.

Az első generációs apple watch. 0 Seria ha úgy jobban ismerős Googleben meg találod :wink:

Akkor miert nem azt irod, hogy elso generacios ora, vagy series 0? A 7000 az honnan jott?

A kerdesedre is valaszolva, mukodik az Apple Pay az elso generacios oraval.

1 kedvelés

Na igen ez valóban így volt régi fajta jelölés.

A 7000 series az aluminium otvozet :slight_smile: ugyonezt az otvozetet hasznalja az elso kiadas, a Series 1 es a Series 2 is.