Megjelent az iOS 14.5 – zárolás feloldása Apple Watch-csal, AirTag támogatás, hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 14.5 – zárolás feloldása Apple Watch-csal, AirTag támogatás, hibajavítások - Szifon.com

Az Apple végre hivatalosan is kiadta az iOS 14.5-öt, ami sokat könnyít majd a maszk használat mellett a Face ID-s feloldáson az Apple Watch tulajdonosok számára. Az iOS 14.5 lehetővé teszi, hogy arcmaszk viselése esetén egy Apple Watch-csal oldhassuk fel az iPhone zárolását a Face ID-s készülékeken, támogatást biztosít az AirTagekhez, lehetővé teszi eltérő bőrtónusok…

vmit kell allitani ezekhez (maszkos feloldas etc)?

1 kedvelés

De jó! Valami ilyen kiskaput akart az FBI. Elég elvenni az órát és a telefont, és bárki maszkban feloldhatja. Még hogy biztonság!

Igen és meg tudja nézni kit hívtam és engem ki, meg az iMessage-imet. Ami valóban lezárt azt nem látják így sem elvileg ha más mód nincsen a kezükben.

Es az orat hogyan oldja fel? :slight_smile:

Na igen erről meg nem is beszélve, de még az óra után is kell a tulaj arca mert ugye anélkül a komolyabb dolgokra nincsen rálátás. A híváslistát meg a szolgáltató amugy is odaadja és amit még tud.

@vjan na ne már… nyilván nem így működik.

@Czo szerintem savval lehet.

Üdv .
Alkalmazások követése opcionál, ha azt akarom ne kövessenek, a kapcsoló aktív(zöld) vagy inaktív legyen?
Köszi .

ha ki van kapcsolva, akkor alapból azt adja vissza minden appnak, hogy nem akarod, hogy követhessen. ha bekapcsolod, akkor meg egyenként megkérdezgeti, és vagy engedélyezed, vagy nem. ha nem akarod eleve egy appnál sem, akkor legyen kikapcsolva.

Nagyon szépen köszönöm🤗.

nektek mukodik? (nekem nem)

mármint micsoda működik vagy nem működik?

Én is azt hittem nem működik. Valami listának kellene elvileg megjelenni, ha bevan kapcsolva, de nekem sincs ott egy app sem. Mármint aminek engedélyt kellene kérnie. Szerintem ő is erre gondold…

1 kedvelés

watchcscal feloldas
a masik is erdekel (kovetes / hol van a beallitasokban)

thankx!!!

@varangy @rihekopo79 lista csak akkor jelenik meg, amikor az egyes appok elkezdenek engedélyeket kérni. ameddig egy app sem kér engedélyt, addig nincs lista.

a követés beállítása az adatvédelem opció alatt van.

1 kedvelés

Nagy így már minden kerek akkor, köszi . A Watch feloldás működik nekem, külön be kell kapcsolni a Face id beállításon belül.

szoval igy jo is…?! :smiley:

ahogy fentebb írtam:

lattam! (minek nezed a kommenteket, ha nem tudsz normalisan valaszolni [mindig]?):wink:

a watch nekem kiirja h feloldas, de nem csinal semmit vagy meg se jelenik az oran semmi…
ps.: tobbiektol kerdezem…
:partying_face: