Megjelent az iOS 14 – widgetek a főképernyőn, Alkalmazáskönyvtár és még sok más

Sziasztok, másnak is kezeli a telefon a csengés hangerejét?
Akárhányszor max-ra rakom a csengést x idő után némítva van! Alapjáraton nincs némítva a készülék
Eddig hatalmas csalódás ez a frissítés

Nalam forditva. Es beta 3 ota benne van. Remelem a 14.2 javitja!

Lehet, hogy csak keveseknek, de
Egy jó hír, kb 13.2 óta el lett cseszve a Carplay csatlakozás esetén a felolvasás funkció. Miközben minden a kocsi hangszorójából hangzott a felolvasást képes volt a telefon saját hangszórójára kitenni és hasonló eszementségek.
Ma végre kipróbáltam az iOS14 alatt és hurrá működik.
(nem sok csak 11 hónap kellett hozzá, pedig az apple oldálán már fent volt a hiba jó régen)

1 kedvelés
  • az alkalmazés könyvtárat ki lehet kapcsolni. teljesen értelmetlen csak összekeveri az appokat.

• a homekit automation nekem elszállt semmi se megy

• a widgeteket is jól elrontották, egyre átláthatatlanabb

• a compact hivás kijelzés is vicc, szerintem rosszabb nehezebben olvasható és felvenni is nehezebb.

tény egyre jobban kezdik másolni az androidot.
az osx is egyre gyengébb :frowning: a safari 14. katasztrofa lett

Van ami ízlés dolga ezekből, de amugy minden rendszer átvesz bevált jó dolgokat másikakból, csak hol sikerül jól beledolgozni a saját maguk átdolgozását a saját koncepcióiknak megfelelően, vagy nem, mert ugye a felhasználók azt keresik pont amit a másik rendszer kínált már és nem egy átalakított verziót, füleg ha az bevált nekik is már valamin.

Vannak hibái az ios14-nek, én szerencsésnek mondhatom magam mert nem jön elő nálam. De, ez az alkalmazás könyvtáras hisztériát már tényleg nem tudom hova tenni. Olyan mintha az emberek csak azt keresnké, hogy mi az ami nem tetszik az új iOS-ban. Nekem is meg van az alkalmazás könyvtár, ránéztem nem érdekel azóta egyszersem húztam odáig a képernyőt és kész, mintha ki kenne kapcsolva. Nekem pl. tetszenek a widgetek, kiraktam a Parancsok widgetek és a 4 legfontosabb parancsom ott van, porszívó levegőtisztitó 2 meg Tv bekapcsolás. Van még egy gyorshívó parancs widget. Aztán Night Sky és Wikipédia. Gyáriak közül még naptár, akksiállapot, térkép és fitnessz. A kompakt hívás módot egyszerüen imádom és remélem hamarosan jön ez CarPlay-re is. Összeségében nekem tetszik nagyon az iOS 14 a WatchOS 7-el együtt használva, és nálam müködik is mindenféle hibák nélkül. Van esetleg még rajtam kivül más is akinek tetszik az iOS 14?

true dat

“* az alkalmazés könyvtárat ki lehet kapcsolni. teljesen értelmetlen csak összekeveri az appokat.”

hol?