Megjelent az iOS 15.1 – SharePlay, ProRes az iPhone 13 Pro modelleken, hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 15.1 – SharePlay, ProRes az iPhone 13 Pro modelleken, hibajavítások - Szifon.com

Kereken két héttel az iOS 15.0.2 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 15.1-et, ami több újdonságot hoz, és pár hibát is javít. Az iOS 15.1 tartalmazza a SharePlay-t, amelynek köszönhetően teljesen új módon szerezhetünk megosztott élményeket családtagjainkkal és barátainkkal a FaceTime-ban, az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max modelleken történő ProRes-videók készítésének lehetőségét,…

Nagyszerű, de safari javítás nincs benne.
Meg automatikusan bezárodó appok néha első indításnál.

Pedig erre vártam azt hittem hogy majd ez meg oldja ezt a gondot :confused:

milyen Safari javításra gondolsz? a béták során semmi ilyesmiről nem volt szó. az automatikusan bezáródó appok meg Apple appok, vagy 3rd-party? mert ha utóbbiak, akkor azt a fejlesztőiknek kell orvosolnia.

milyen gondot?

Ezt hol lehet hozzáadni? Ha a Tárcában jobb felül a ±ra bökök ott csak hitel- vagy bankkártya és tömegközlekedési kártya lehetőség van.

Ja bocs most látom, hogy itthon ez se támogatott… :smiley:

Amit megemlítettem már és @admin-nak is fenn áll a hiba, hogy a safarinál beszürkül a címsor és semmit nem látsz csak ha újra indítod az appot.
Az app bezárodások meg messenger és safarinál állnak fenn nálam eddig, mert azokat használom a legtöbbet.

az Apple részéről támogatott, és a hazai hatóságok előtt is nyitva áll a kapu, hogy elérhetővé tegyék.

passzolom, én ezekbe nem futottam bele.

Mivel a Fertőzéskitettség-értesítést se tették elérhetővé mai napig, így nem sok reményt fűzök ehhez a dologhoz se…

A nagy Homepodok veszteségmentesen szólnak és megy a Dolby Atmos is!!!

Mert kijött a Homepodra is a 15.1 :blush:

…és mert már frissítettem is! :slight_smile:

Jott uj baseband a Telenorra is, 48.1-es verzioval amivel remelem javitjak a hotspot ipv4/ipv6 ill. APN hibat, valamint megjelent az 5G kapcsolo is vegre.

Ez a régbbi iOS-ekkel is megy, sőt, a hazai EU-s igazolásokkal is csereszabatos.
https://app.getcovidpass.eu
Screenshot a QR kódról és beolvastatod vele. Vagy, egy másik képernyőn megjeleníted a QR kódot, nekem kicsit nagyítani kellett rajta és lefényképezed a Safarival. Ez utóbbit engedélyezni kellhet a bal, felső sarokban, ha letiltottad volna korábban.

Stocard app is hozza tudja adni. Ingyenes app.

csak ettől még az nem lesz hivatalos, így az elfogadása kérdéses.

Szomorúsággal a szívemben konstatálom, hogy az RC lett a végleges verzió… Így természetesen a naptár alkalmazás hibája nem oldódott meg, na de most majd tömegesen telepítik végre a felhasználók, és talán végre foglalkozik vele őnagysága Apple. Ha már a beta időszak alatti bejelentéseket (szokásukhoz rendkívűl híven ragaszkodva) magasról lesz*rták. Köszi.

Én ezt használom eddig mindenhol elfogadták, ha az EESZT appal olvassák le akkor is megjelenik minden információk mert az eredeti qr kód van beolvasva a védettségi kártyáról.

Mi a hiba?