Megjelent az iOS 15 – Fókusz, Élő Szöveg, megújult értesítéskezelés és egyebek

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 15 – Fókusz, Élő Szöveg, megújult értesítéskezelés és egyebek - Szifon.com

Majdnem napra pontosan egy évvel az iOS 14, egy héttel az iOS 14.8, nyolc béta változat, és alig egy héttel az RC után az Apple kiadta az iOS 15-ös frissítést. Az iOS 15 többek között térbeli hangzást és Portré módot kínál a FaceTime-hoz. A Megosztva Önnel funkció az Üzenetekben folytatott beszélgetésekből származó cikkeket, fotókat és egyéb tartalmakat a…

Ha törlitek a béta profilt, akkor utána rögtön fel is ajánl egy közel fél gigás biztonsági frissítést.

igen, ez le is van írva a cikkben. :slight_smile:

1 kedvelés

És működik a George app! :smiley: Csoda történt, úgy tűnik jót tett az Erste-nek a névváltoztatás. :smiley:

Kivételesen erre most a múltévi blama után odafigyeltek és az összes beta-n működött.

Nekem eddig is működött a George app…

Egy első gen.-s SE-re akarom feltolni, de hibát ad, amit viszont nem ír ki mi is valóban, csak telepítés közben hiba lépett fel feliratot ad és 2 lehetőséget az újra és a később. Már töröltem 2x és letöltöttem megint, de a szitu azonos. Nincs mentő ötlete valakinek?

és mennyi szabad hely van a készüléken?

Szisztok, Safariban, hogy tudom változtatni a nyítólapot?
Mindegy mit csinálok nem változik, bezárja mindig a lapokat (ha bezárom és megnyítom újra a safarit)

Amikor még Erste néven futott, minden nagy iOS frissítésnél lehalt napokra. Így értettem, hogy George ugyanúgy működik tovább mint ha mi sem történt volna, ahogy az elvárható. Bétázni meg nem szoktam, szóval arról nincs tapasztalatom, hogy az idő alatt hogy működött.

Viszont lett egy számomra nem tetszó dolog. Ha bezárok teljesen egy alkalmazást akkor következő alkalommal azon a felületen nyílik meg újra ahol bezártam. Tehát bemászok mélyen pl a Beállításokba, majd teljesen bezárom és újra megnyitom, ott nyílik meg ahol utoljára jártam benne, nem a kezdőoldalán. És ez minden alkalmazással így van, amennyire nézegettem őket. Ez vajon új feature vagy bug?

Ja és mivel tvOS 15-ről nem lett topic, ide írom: A Beállítások / Appok alatt lett egy Fitnesz rész. Viszont Fitnesz app és Fitness±ra előfizetési lehetőség nem. Ez akkor előrevetíti, hogy hamarosan nálunk is lesz?

Nálam frissítés óta bal felső sarokba ragadt egy üres nyíl (helymeghatározás történt iPhone keresés) ami nem tűnik el.

Az ilyen beragadásokat általában megold egy újraindítás. Vagy próbáltad már?

igen, volt már újraindítás

Nekem 10gb szabad hellyel beragadt a tárhely megtelt figyelmeztetés……
Reset sem oldotta meg :exploding_head::exploding_head:

Hogyan tudom a telefon fektett állapotában olvasni a weboldalakat Safariban (chrome-ban megy a fektett mód a készülék elforgatásával automatikusan és iOS 14 alatt a safariban is ment)?

Khm…
Csak, hogy tudjatok róla, ha nálatok is felmerül ez gond. Annyi a megoldás, hogy ki kell lőni a safarit, majd újra elindítani.
(megijedtem, hogy ez nem egy bug, hanem egy iOS15 feature :joy: túl sokat olvastam róla, hogy mennyire átalakítottak a böngészőt, hogy már beképzeltem magamnak, hogy ezt is beszigoritották)

Sziasztok!
Miért van az, hogy nem lehetséges “Az iphone bizt. mentés sikertelen” kiiktatása iOS 15 frissítés után? Még rákattintani sem tudok… :frowning:
5gb alap iCloud tárhelyem van, vásárolni nem szeretnék. Kiiktattam a fotók stb mentését, 300 mb adatot sikeresen lementettem, semmi probléma. Az értesítés ott van, beállításokban egyszerűen lehetetlen kiiktatni a figyelmeztetést.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.,
Martin

1 kedvelés

5,2 Gb volt csak, de régen ha ezzel volt gondja legalább kiírta.
Mindegy megoldottam iTunes segítségével és érdekes módon pont olyan volt mint amikor OTA frissítek. Csináltam egy jelszavas mentést a gépre és utána simán lefutott a frissítés, majd minden ott volt ahol előtte, nem kellett a mentésből semmit helyreállítani érdekes módon. Most vagy annyira régen használtam ezt a módot, hogy közben változott és nem tudtam róla, vagy most változott, de akkor Ti írtatok volna erről, vagy belefutottam egy “szerencse BUG”-ba. :smiley:

Tegnap éjszaka iOS15 frissítés előtt én is akartam készíteni egy biztonsági mentést, de nem tudta nekem sem végig csinálni többször is próbáltam pedig ráadásul családi 200 GB-os cső magunk van amiben legalább 100 GB üres hely van még. Aztán hagytam a biztonsági mentést mert tegnap reggeli volt az utolsó sikerült mentésem.

A biztonsági mentést elvégezte sikeresen. Ezen kívül mindent is megpróbáltam már: biztonsági mentés kikapcsolása, telefon újraindítása, előző mentés törlése majd újra mentés, mindent. Még mindig ott a figyelmeztetés, mutatom: