Megjelent az iOS 16 – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 16 – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság - Szifon.com

Majdnem napra pontosan egy évvel az iOS 15, nagyjából 1 hónappal az iOS 15.6.1, nyolc béta változat, és alig egy héttel az RC után az Apple kiadta az iOS 16-os frissítést. Az iOS 16-ban az újratervezett Zárolási képernyőn új testreszabási lehetőségek állnak rendelkezésünkre, valamint widgetek, amelyekkel egy pillantás alatt áttekinthetjük az információkat. A Zárolási képernyőt összekapcsolhatjuk egy Fókusszal,…

Sziasztok!
Telefonon megjelent a 15.7-es verzió is a 16-os mellet, de iTunes még nem dobja fel csak a legutolsó 15.6.1-es verziót, mint legfrissebbet. Azon is meg fog jelenni később mindkét verzió (15.7, 16) vagy csak már 16-ra lehet frissíteni gépen keresztül és csak telefonon lehet 15.7-re frissíteni?

ez ki fog derülni, de ha eleve az iOS 16-ot akarod feltenni, ahhoz nem szükséges az iOS 15.7-re frissíteni előtte, mehet direktben a 16-ra.

1 kedvelés

Még maradni akarok 15-ös verzión, ezért kérdeztem. A 15.7-es verziót szeretném letölteni, de gépről és nem telefonon keresztül, ezért lenne jó ha azon is feldobná a rendszer, de ha nincs más lehetőség akkor marad az OTA.

1 kedvelés

Még egy kérdés, ha csak OTA marad nem lesz a rendszerben valami galiba, hogy mindig gépen keresztül frissítettem az ios-t, tehát az egész szoftvert letöltöttem és azt telepítettem, mert telefonon jóval kevesebb a szoftver mérete.

semmi különbség nincs a végeredmény tekintetében. bárhogyan frissítheted.

1 kedvelés

Köszi :slight_smile:

Na, most már többet tudunk :slight_smile:
Egy kérdés! Ha a 15.7-et rakom fel maradhat az óra 8.7-en, fogja kezelni?

másnál is van Bug? több embernél van ez a probléma, ismerősömnél is. vicc ez az  https://www.reddit.com/r/ios/comments/rw4rta/comment/io5af6d/

ez egy 8 hónappal ezelőtti reddit poszt. de amúgy mindegy, mert ha csilliárdan töltik le épp a bármit, akkor egyszerűen leakad tőle az Apple. az egész világ frissít épp, majd helyreáll.

egy adott iOS-verzió minden további nélkül kezeli a korábbi watchOS-verziókat. csak azt nem kezelné, ami az ő verziójánál újabb rendszert igényel.

ez lehet hogy az de itt is mindenki hibát ír…Users are currently unable to install App Store updates - 9to5Mac

igazából lényegtelen, ha az Apple-nél van a hiba. ha a szoftverben lenne, akkor az már tuti kijött volna az RC-nél is, ott meg nem volt világvége.

Ilyen volt mar korabban is IOS frissites idejen. Megoldodik. Keine panik!

Egy kérdés, most mi a helyzet a modellspecifikus háttérképekkel? Gondolok itt a pl. 13 Pro fénycsöves képeire. Már nem lehet megtalálni őket a háttérkép galériában, nincs is rá mód hogy ilyen módon beállíthatóak legyenek? Vajon a jövőben várható a visszatérésük? Gondolom Live háttérképeket pláne ne várjak, mivel a zárolt képenyő nyomvatartása már az új menüt hozza fel.

Arra gondoltam, hogy letöltés nélkül, gyári módon

ha az Apple kivette a rendszerből, akkor azt nem tudod beállítani, mert nincs benne. letöltöd, beállítod, kész. :slight_smile:

Sziasztok!

Ha nem a legutolsó béta (RC) verzió volt fent, akkor kellene, hogy OTA-n dobja a frissítést?

1 kedvelés

Köszi!
Részben kőltöi volt a kérdés, de tuti ami fix :slight_smile:

1 kedvelés