Megjelent az iPadOS 13.1 - megújult kinézet, külső adattárolók támogatása és még sok más

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/24/megjelent-az-ipados-13-1-megujult-kinezet-kulso-adattarolok-tamogatasa-es-meg-sok-mas/

Alig több mint egy évvel az iOS 12, majdnem egy hónappal az iOS 12.4.1, több különböző béta változat után az Apple végre kiadta az iPadOS-t az iPadekre. Az iPadOS már eleve 13.1-ként érkezik, és az Apple tizenhárom főbb kategóriát emelt ki újdonságként, de ezeken túl rengeteg egyéb érdekesség is érkezik az új rendszerrel. Ez a cikk nem rövid,…

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

Hali!

Valami furcsa ios 13as és 13.1 is ugyanaz nem változik ami hiba van nem stimmel AppStore nem tudok meg nyitni azért írta nincs kapcsolat? És próbáltam bekapcsolva wi-fi akkor működik AppStore áruházban! Valaki ötlet???

ezt lehetne még egyszer? mert én ebből egy szót sem értek. mindenesetre érdemes lenne elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni:

Brutálisan jó lett pencil reagálása
(iPad Pro, pencil 2, gyári jegyzet alkalmazásban (külső alkalmazásokban még érezni némi lagot, de lehet segíteni fog még az appok frissítése, bár régen is volt különbség a gyári és a külső appok pencil kezelési gyorsaságában)

xs-en érezhetően gyorsabb lett a rendszer az akku időt holnap tesztelem

Biztos, hogy megy xs-en az iPadOS 13.1 :speak_no_evil:

2 kedvelés

Nekem a béta katasztrófa volt, olyan billentyűzet hibákat produkált egyes nézetekben hogy az elképesztő, remélem ez jó lesz.

iOS-nél mindig ott van: “A frissítés letöltéséhez Wi-Fi-hálózati kapcsolat szükséges.” Gondolom ezért működik Wi-Fi-nél.

Egy kérdésem lenne: ez az USB-s pendrive csatlakoz­tatás milyen speciális csatlakozót (átalakítót) igényel? Bármelyik iPad-on használható, amelyikre “felmegy” az iPadOS 13.1?

Igen. A betak idejeben telefonon is mukodott. En ezt javaslom, mert a hasznalata kozben tolteni is tudod az eszkozodet. Plussz, gyanitom (probalni nem probaltam), hogy adapterrel nem rendelkezo merevlemezek csak ezzel fognak menni. (ha egy usb-ethernet adaptert dugok bele, akkor kiirja a telefon es az iPad is, hogy tul sok aramot igenyel, de ha kozben be van dugva a ligthning aljazatba a tap is, akkor megy).

Igazad van csak egymás alatt van a két cikk aztán véletlenül ebbe írtam be de nem ide akartam. :smiley:

Sejtettem…

Sziasztok!
Sajnos nálam elég bugos, a billentyűzet sokszor nem ugrik fel, ki kell lépnem az adott alkalmazásból (pl. ahogy ezt a hozzászólást írom, s közben mást néztem meg). Valaki találkozott hasonló problémával?
Valamint pl. Sheet, vagy Pages dokumentumból nem tudok egyszerre kettőt megnyitni :frowning:
Üdv!

Sajnos a mail app problémáját a 13.1 sem oldotta meg. Nem frissít ha nincs megnyitva az app, amikor megnyitom 100 éves levelek fogadnak és egy percbe telik mire befrissiti magát. Emellett rendszeresen kifagy, tehát használhatatlan. A céges levelezés miatt nem tudom lecserélni a gyári appot.

Kèt kérdés:
Hogy tudok roll backelni iOS 12-re?
Hol lehet hibát bejelenteni az apple-nek?

Köszönöm előre is!

Szia! A hiba jelentését itt találod meg, DE én ajánlom a Spark alkalmazást, mi erre tértünk át iOS alatt is már, pont az 13 béták miatt:

A céges levelezés miatt nem tudom lecserélni a gyári appot.

És sajnos nálam is ez a gond…

Mi van ott, amit nem tud a Spark? Nem támogat valami kapcsolatot?

Nálam MDM. :slight_smile: Plusz a levelező szerveren (nálunk Domino van de az Exchange is tud ilyet), az adminok megmondhatják, hogy mik az elfogadott kliensek az adott mailboxon. iOS-en nálunk a gyári Mail app illetve az IBM Verse, Androidon csak az IBM Verse.

Szóval hiába rakom fel a Sparkot, a fiókomat nem fogom tudni beállítani (hiába tudok minden adatot a beállításhoz), a levelező szerver el fog utasítani.

le van írva a cikkben részletesen, külön bekezdésben, hogy hogyan tudod visszatenni az iOS 12-t.