Melyik Roborock mire való manapság?

Nekem olyat csinált hogy nem talált haza hosszú ideig. Itt egyértelműen elbaszta a térképet, előfordulhat. Nem volt valami teljesen átpakolva, esetleg egy ajtó becsukva ilyesmi? Ugye itt az látszik hogy valahogy azt hitte máshol van.

Nem volt eddig hasonlo problemam. De nalam nincs bekapcsolva pl a multi-level/multi-map tamogatas sem, mert csak 1 szintunk van.

Multi-mapnál a szobákra gondolsz? Nekem Mi Home van letöltve de én még nem találkoztam multi-level vagy map kapcsolóval.

Az előzményekben megnéztem mégegyszer az egész térképet, és “csak” egy részen volt megkavarodva, viszont a sárga szobában bent se volt mert ott van egy ajtó ami mindig zárva van, oda egyszer az elején belátott azért van rajta, a kis sárga kiugró rész meg amúgy is már terasz. :slightly_smiling_face: A dokkolót meg lakáson kívűl mutatja, de ott még csak terasz sincs.

En a Roborock sajat appjat hasznalom, mert a fele feature se volt benne a Mi Home-ban, amit a porszivo tudott a sajat appjaval. Most meggoogleztam, es azt latom, hogy kb forma-forma a ketto app, de van commentelo, aki azt irja, hogy a Roborock appban hamarabb megjelennek az ujdonsagok. Nekem pl a felmosasi viz mennyiseg allitasa es a szobak elnevezese hianyzott a Mi Home appban amikor az S5 Maxet megvettem a megjelenese utan. A Multi-Map/Multi-Floor alatt azt a featuret ertem, ami arra jo, hogy a porszivo el tud tarolni tobb terkepet, majd ha kezzel atviszed masik emeletre es elinditod a teejen levo gombbal, akkor rajon, hogy melyik terkep az, amelyiken tartozkodik es az azon a terkepen beallitott zonakat/opciokat fogja alkalmazni.

Akkor ezért nem találkoztam még ezzel a funkcióval.

• Note: It applies to S4, S4Max, S5 Max, S6, S6 Pure, S6 MaxV and S7 which support multi-floor maps feature.

Nekem S5 van még. :slightly_smiling_face:

A Roborock app, csak a sajat brand alatt forgalmazott porszivokat ismeri, igy az S5-ot nem. S4/S4Max/S5Max/S6/S6Pure/S6MaxV/S7 az, ami ezzel mukodik.

Oké ezt kimaxolták, de azért megnézem az árát dokkolóval :smiley:

1400 dodóka