Microsoft Office Mac-re – melyiket vegyem?

Eredetileg itt jelent meg: Microsoft Office használata Macintosh környezetben

Ebben a cikkünkben összehasonlítjuk a Microsoft 365 és az Office 2021 for Mac alkalmazásokat, bemutatjuk, hogy melyiket hol tudod megvásárolni, és elmagyarázzuk, hogyan juthatsz a legolcsóbban az Office for Mac alkalmazásokhoz. A Microsoft PC-s verzióihoz hasonlóan nagyjából ez a két út áll előtted: vagy a folyamatos előfizetési díjért igénybe vehető Microsoft 365 környezetet választod, vagy…

Sebességben meg sem közelítik a windows-os verziót. Gagyik…

Próbáld ki a Libre Ofice-t, az is van MAC-re és ha jól tudom free. Sőt van droidra és IOS-re is. Nem használtam még, de Winfoson teljesen el lehet vele lenni.

Jó a leírás ,gratula…
Ha lehetne én áttanulmányoznék egy olyan cikket is ,ahol részletesen leírnád hogy hogyan lehet megoldani ,hogy Windows-os programokat használjak Mac-en ?

windows-on legális office-m van. Villám gyors mac-hez képest.

@expa Mac-en meg ott az ingyenes Pages, Numbers, Keynote, és nem kell Office-szal szórakozni.

Hú, azokat ne is említsd. Egyik rosszabb mint a másik. Hányok tőlük :smiley:

más meg a Microsofttól hány. vagy a LibreOffice-tól. vagy bármi egyébtől. nincs ezzel semmi baj.

az meg a Microsoft sara, hogy a konkurens platformon, Mac-en nem ugyanúgy fut, mint Windows-on, de hát ebben meg semmi meglepő nincs, elvégre az ő érdekük az, hogy használni is Windows-t használj.

Én csak arra céloztam, hogy esetleg kipróbálhatod, az milyen is a Mac-en. Nekem most nincsen Mac, ha lenne kipróbáltam volna, mert még nem használtam rajta, bár mélyrehatóan nem használom a office-t sem, csak kb az alap dolgoknál néha kicsit többre.

Ez nem az igazi sajnos. Nekem nem is aktiválódik mert licence problémát ír. Hmm így jártam ?! Olcsó húsnak …. De ez van.

@Yodlee írtál annak a cégnek, akitől a licenszet vásároltad, hogy valami nem stimmel?

Természetesen írtam és válaszoltak is, hogy elvileg rendben van a licence. Kaptam egy linket is holnap újra próbálom. Igazából nem s letöltés és telepítésnél volt a gond hanem a használat aktiválásánál utasított el a microsoft.

jelezz majd vissza, mi lett, de könnyen lehet, hogy épp a Microsoftnál volt valami probléma.

Szia. Most sikerült aktiválni. Nem volt egyszerű , mert többször is elutasított aktiválás közben, de tényleg a Microsoftnál lehetett a gond mert semmit nem csináltam másképp mint eddig. Érdekes és tanulságos. Mondjuk nem igazán értettem miért Singapúr a régió de legalább működik. Több türelemmel kell lennem a Microsoft termékekhez :frowning:
Köszönöm a segítséged és érdeklődésed.

MŰKÖDIK !!!

Ez pont olyan mint amikor a szolgáltatót hívod, hogy a szolgáltatás nem műxik v ilyen meg olyan és azt mondják a hiba nem náluk van, majd 1xcsak szinte varázsütésre kis idő múltán megjavul, “csak úgy magától” , hmmm… :thinking:

4 vagy 5 éve használok mac-et és bár alapvetően nem sokat dolgozom gépen, a pages-numbers-adobe trioval még mindent meg tudtam oldani. Gyors pontos, meg kell szokni az exportálást docx-be. Rengeteg pályázattól elkezdve szerződésekig, minden.

@MySeeGee nekem sincs vele semmi bajom, de hát ahogy fentebb olvashatod, vannak, akiknek nem felel meg.

Kérhetném a segítséged? Az cikkben ajánlott oldalról vettem a szoftvert de nem tudnak segíteni a tekepitésben.
Köszönöm szépen!

@sch:

Ha Office Otthoni verziós termékkel rendelkezik, és kapott hozzá termékkulcsot, akkor az Office első alkalommal történő telepítése (vagy, ha már rendelkezik ilyennel, a Microsoft 365 Családi verzió) előtt be kell váltania a termékkulcsot.

Nyissa meg a office.com/setup , jelentkezzen be egy meglévő vagy új Microsoft-fiókkal , majd adja meg a termékkulcsot a beváltásához. A termékkulcs beváltásával összeköti a Microsoft-fiókját az Office adott verziójával, így ezt a műveletet csak egyszer kell elvégeznie. Egy Microsoft 365-előfizetés új termékkulccsal történő megújítása esetén ugyanazt a Microsoft-fiókot kell használnia, mint amelyet korábban a lejárt verzióhoz tartozó előfizetéshez társított.

Ezt követően az Office telepítéséhez vagy újratelepítéséhez bármikor közvetlenül a Bejelentkezés az Office letöltéséhez című következő szakaszra ugorhat, és kiválaszthatja a PC-n vagy Mac gépen való telepítés lépéseit ismertető lapot. Ügyeljen arra, hogy ugyanazzal a Microsoft-fiókkal jelentkezzen be, mint amelyet az Setup Office or Microsoft 365 oldalon a termékkulcs beváltásához használt.

Köszönöm a választ. Sajnos a probléma összetettebb. Office 2021 Home & Business (MAC) a megvásárolt szoftver.Telepítsékor “Nem található érvényes licenc” jelentkezik. Próbálta a cég munkatársa Teamwiever segítségével telepíteni, neki sem sikerült. Az interneten nagy “irodalma” van a “No licence found” errornak a Mac felhasználól körében, de nem sikerült használható megoldást találni, úgy tűnik feleslegesen vásároltam meg a programot…