Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Kis infó a Raiffeiseneseknek.

1 kedvelés

Szintén.

K&H ügyfelek irány bankot váltani ha szeretnétek használni az Apple Pay-t! Írtam nekik válaszoltak is. Egy szokásos marketing dumával hogy figyelik a piacot stb. , és hogy kb. 2019 negyedik negyedévében lehetséges hogy elindítják a szolgáltatást. Az egész válaszlevél tartalmából 35-40% esélyt látok arra hogy ebből a negyedik negyedévből lesz is valami.

2 kedvelés

Vagy csak nem adhatnak róla infót és ezért ködösítenek. Sosem lehet tudni az apple-vel kapcsolatban, hogy mit hoz a jövő. nézzük csak mikor az EKG-ről voltak mindenféle híre és 1xcsak aktiválták sok helyen mégis.

Valaki már próbálta itthon az Apple Payt?
Mert nekem nem működik, Otp-és kártyát regisztráltam, megjött a visszaigazolás is de nem működik. Beszéltem az OTP-vel az ő részükröl minden rendbe van, de igy sem működik.
Esetleg valakinek van már tapasztalata.

pontosan mi nem működik? hol próbáltál fizetni, és mivel?

Eddig fizettem vegyesen telefonnal vagy órával:

  • Auchan / Tesco
  • Revolut in-app
  • Kávéautomata
  • iStyle
  • Dohánybolt

Mindenhol pöccre ment.

Aldi

Príma Pék

GRoby

Posta

Rudas Fürdő (Belépő , és a bárban is) órával és telóval is simán ment mindenhol.

Nem lehet, hogy a telefonod NFC-rendszere mondta fel a szolgálatot? Próbáld meg hozzáadni a kártyád egy családtag-ismerős iPhonejához, és próbálj meg úgy fizetni. Ha működik, akkor biztosan a telefonoddal van a gond.

(Amúgy eddig én két dohányboltban és egy vegyesboltban próbáltam, ment mint a karikacsapás.)

Van arra bármilyen mód, hogy paypal fiókot
apple pay-el használni lehessen?

Nincs

Sziasztok! Nekem a webkártyámat (virtuális otp-s mastercard) nem sikerült hozzáadni sem a wallet-ben sem az otp alkalmazáson keresztül. Kizárólag a normál számlámat lehetett volna, amit nem kívánok hozzáadni. Nem is hiszem, hogy bármikor ez megoldott lesz.

nem lehet a webkártya virtuális kártyáját hozzáadni jelenleg.

Én akkor lennék elégedett , ha a Szép Kártyát lehetne hozzáadni, de erre semmi esély …

1 kedvelés

Technikailag nem lenne lehetetlen. Van ra pelda, hogy egyes orszagokban egyeb belfoldi forgalmu kartyak is bekerulnek az Apple Pay tamogatasba. Ilyen peldaul az EFTPOS rendszer Ausztraliaban. Ott egyes EFTPOS kartyak sott egyes hybrid kartyak is digitalizalhatoak. Tehat, meg lehetne oldani, de soha nem lesz megoldva.

1 kedvelés

Pont igy tettem és kiderült, hogy az én telóm NFC rendszere a rossz

Én is így jártam. Esetleg tudsz valami biztatót, hogy javítható -e a készülék?

ha rossz, általában az egész készüléket kicserélik, nem javítgatják.

Sajnos a jótállás már lejárt, és van az előlapon egy minimális repedés illetve a hátlapon az üveg cserélve lett (szó se róla, én ejtettem el). Ilyen körülmények mellett tartok tőle, hogy nem igazán lenne készség az Apple részéről a szavatossági cserére.