Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Én is magyar régióban vettem fel a VISA és az MC kártyám is… Szerintem ugyanaz az oka lehet (akinek régiót kellett váltania) mint az itthoni OTP rajtnál, hogy nem frissült be azonnal.

Szlovákiában is működik angol régióra váltva. Királyság, pislogtak is a boltban :slightly_smiling_face:.

De gondolom egyezik a kártyád első 6 száma a fent említettekkel? :slight_smile:

Persze

1 kedvelés

OFF: közben a Revolut Apple pay támogatást kapott :smiley:

Update: A Revolut rájött a dolgokra és letiltotta lokáció alapján :slight_smile: aki hozzáadta ne fagyassza le a kártyáját mert nem tudja újra hozzáadni majd újra.

4 kedvelés

Most próbáltam, magyar régió, magyar cím, magyar telefonszám, 2 éves 5391 23 kezdetű mastercard. Telón simán ment, a watchra már nem sikerült… :blush:

Komment egy Facebook csoportból:

Nah… sikerült a Virtual kártyámat hozzáadni… Annyi volt a trükk, hogy a fiókban át kellett állítanom a címemet egy angol címre és utána létrehozni a virtual card-ot… és a végén automatikusan feldobta hogy apple pay… így az már megy az órán és a telefonon is egyaránt…
Nem érzem hogy ezek után annyira nagy gond lenne, ha nem tudnám hozzáadni a fizikai kártyámat… elvégre ez ugyan az

Párom MasterCardja is pöccre ment váltogatás nélkül magyar címmel. Érdekes :slight_smile:

Az órán watch s2 sajnos nem adja hozzá. Nembaj, telón műxik. :blush:

Hülye kérdés. A Walletben a kártya mauális bevitelénél a kártya részleteinél a nevéhez mit kell írni, mert a Revolut esetében nincs a kártyán feltüntetve a nevem (ellentétben más kártyákkal)?

Nyilván próbáltam a saját nevemmel keresztnév családnév sorrendben, de nem engedte. Persze tudok róla, hogy van még itt pár dolog ami miatt nem engedi esetleg (eddig magyar és francia régióval próbáltam, cím átírás nélkül és a helymeghatározás engedélyezése mellett).

Ha tudnám, hogy a névnél jól csinálom az sokat segítene :wink:

angolul kell a nev es ekezetek nelkul (NAGYBETUKKEL).

Nekem ment kisbetűkkel is.

Írd be pontosan úgy ahogy a beallitasokban van a personal detailsnel :slight_smile: nekem legalabbis a fizikai kartyan egy az egyben ugyan az van.

Sziasztok, Nekem sima OTP MasterCard van, be is állítottam a Walletben, de “Tartsa közel az olvasóhoz” üzeneten nem jutok túl, ilyennel találkoztatok már? Tesco önkiszolgálóban próbálkozok hogy ne a sima kasszákat tartsam fel, de akárhova teszem, nem észleli a POS terminált. Próbáltam tok nélkül, nem segített, illetve újra is indítottam már a telefont, így sem megy. Egyéb ötlet esetleg?

Lehet, hogy hibas az NFC a telefonban (illetve, ha az orat probaltad, akkor az oraban). Milyen eszkoz egyebkent?

Mi tortenik ha duplagomb kattintas nelkul teszed a telefont a POS terminalhoz? Feljon a Wallet?
Volt már javítva a telefonod sufnituning szervízben? :slight_smile:

Ezt még nem próbáltam. Simán lezárva mindenféle tapicskolás nélkül tartsam oda? Nem volt még javítva egyáltalán szerencsére. iPhone 7 egyébként a telefon.

igen, csak úgy tartsd oda.

Még annyi, hogy azt jól tudom, hogy a telefon tetején van kb. az NFC chip, szóval azt tartsam közel a terminálhoz, ugye?