Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Nem is akarják tartai a szájukat, sőt! Reklámozzák :slight_smile:

Meglehetősen magas szintről származó Rafis infó: reméljük év végéig (kb. fél év) mi is indulni tudunk… :crossed_fingers:t2::crossed_fingers:t2::crossed_fingers:t2:

1 kedvelés

Kiváncsi leszek, hogy mennyi elszívó ereje lesz azoknak a bankoknak, akik elsőként lépnek.

Ez ok, de nincsen leírva, hogy mi is ami hiányzik. :grinning:

Sziasztok!

Mint tudjátok a simple appban digitális simple kártya készíthető virtualizálható és az elkészült simple kártya idegen bank kártyájával tölhető fel 65ezer Ft/hó értékik IOS alatt is most is működik OTP folyószámla nem kell hozzá. Android alatt et használható mobil NFC fizetésre nem OTP kártya használattal. Mit gondoltok a simple kártya vajon használható lesz Apple pay fizetésre?

Ha én bank lennék, az általam kibocsátott virtuális kártyát biztos nem vonnám be az Apple Pay rendszerébe.

de hogy “véletlenül” milyen gyönyörűen belefér a stock apple pay hero image abba a whitespacebe a kártya köré a plakáton meg a tűzfalon is

(ja ez nyilván nem valódi, de tennék egy összeget rá hogy ma hajnalban felkerül a falra valahogy így)

1 kedvelés

A Photoshop világában már lassan minden passzol mindenhova. :confused:

Mondtam, hogy első körben MC és Maestro lesz: http://wolfmeister.herokuapp.com/tools/apple-pay

1 kedvelés

A hiányzik szót nem javítottad át, múlidőre :grinning:

Ez némileg pontatlan, Ausztriában működik a Maestro is, ami nem szerepel a listában.

1 kedvelés

De hiszen pont ezt írtam. :slight_smile:

az mondjuk azért erős mert a stable config szerint sincs maestro ausztriában
azt mondja: PaymentSetupFeaturedNetworks: [3, 4] (ahol 15 a maestro)

1 kedvelés

Érdekes, pedig van, legalábbis az Erstenél.

2 kedvelés

Ez a weboldal szépen frissül :slight_smile:

26 perc😩

A frissítések általában péntek éjjelről szombatra aktiválódnak, de nem hivatalos forrásból úgy tudjuk nem fog elrajtolni holnap. :confused: Azért szurkolunk mi is!

Nálam egyelőre nem jelent meg a + gomb éjfél után.
Restart megvolt.

1 kedvelés

Amíg nem frissül a JSON fájl az Apple szerverein, addig nem is fog…

1 kedvelés

Ha indul akkor magyar idő szerint reggel 9-10 fele fog. De szerintem csak az iOS 12.4-el fog jönni…