Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Vegyük azért azt bele hogy a Revolut elkezdett BIN alapú azonosítást használni, magyarán aki ide rendelt kártyát, annak nem feltétlen fogja engedni az Apple Pay-t.

Ez érdekes. Nekem USA TransferWise kártyám van, elvileg kellene, hogy működjön, de mégsem ajánlja fel.

A Simple appban is megjelent a Wallet támogatás. Lehetséges, hogy ezen keresztül is működni fog?

Ezt írta a CIB:
“Mindent elkövetünk azért, hogy ügyfeleink mielőbb regisztrálhassanak a CIB Bank által kibocsátott bankkártyáikkal az Apple Pay szolgáltatásra. Ez legkorábban az idei év második felében várható.”

A terv az igen hogy a Simple appból indul majd az Apple Pay :slight_smile: ott is lehet majd digitalizálni a kártyát.

1 kedvelés

Mi van ha Francia / US vagy valami olyan régióval adod hozzá ami támogatja az Apple Pay-t? (Olvasd be a kártyát)

a régió mindegy, ha a bank nem tette elérhetővé.

Az addig rendben, de az Amerikai Transferwise kártyán lehetséges, ezért írtam. :slight_smile:

nem csak attól függ, hogy az adott országban elérhető-e az Apple Pay, hanem hogy az adott bank is elérhetővé tette már vagy sem. a Revolut esetén hiába vagy olyan országban, ahol az Apple már elérhetővé tette az Apple Pay-t, nem tudod a Revolut kártyáit hozzáadni, mert a Revolut maga még nem támogatja ezt.

tehát két feltétel van: az Apple tegye elérhetővé, és az adott bank is elkezdje támogatni. ha ez a két feltétel nem teljesül egyszerre, nem adható hozzá az adott kártya az Apple Pay-hez.

Ez tiszta sor.

Én csak arra gondoltam, hogy ha az Apple elérhetővé teszi nálunk (remélhetőleg holnap) és a Revolut is csatlakozik júniusban, ahogy azt utoljára ígérték, akkor vajon fogjuk-e tudni használni a Revolutos kártyát itthon az Apple Payben annak ellenére, hogy a Revolut nem mutatott minket a támogatott országok között.

És erre mondtam, hogy én azt tippelem, hogy igen.

De ahogy @mark.t is írta lehetnek még egyéb szűrők, ezért nem biztos…

Hello!

Szerintetek, ha a Simple alkalmazás kompatibilis lesz a wallet alkalmazással, akkor más bank által kibocsátott kártyával is tudjuk használni az apple payt? Pl UniCredit…

Nem valószínű, lásd: a banknak is engedélyeznie kell a folyamatot.

Azért bízom benne… !!

Valaki amúgy nem tud infót az UniCreditről? :slight_smile:

Közvetlenül biztos nem, mert most is egy virtuális Simple kártyát kell létrehozni, ha nem vagy OTP-s. Ezt töltheted fel a bankkártyádról és úgy használhatod érintésmentes fizetésre Androidon.
Szal, max. akkor, ha az OTP megoldja, hogy ez a virtuális kártya is be tudjon menni a Wallet-be. Viszont mivel nem írják, hogy ez MC kártya lenne ezért szerintem nem valószínű.

1 kedvelés

:confused: … Az UniCredit válasza mail megkeresésre…

Hölgyek/Urak, akkor holnap reggel Apple Pay, vagy holnap reggel bejelentik, hogy 2 hét múlva Apple Pay?

Az a Revolut ami már számtalanszor mondta, hogy lesz itthon HUF IBAN… és egy év után sem tudták megoldani ? Akkor szerintem bárcsak a TransferWise… lenne.

holnap reggel kiderül? :slight_smile:

Hanykor lesz a sajtotajekoztato, ha szabad erdeklodni? Ha kerdeztek mar, akkor bocsi.