azért ha az Apple Pay a holnapi nagy Otp eseményen nem kerül szóba kérdezzetek már rá, ne várjuk a forrást…
Azért talán nem az új kedvezményes lakáshitel bevezető promózására hívták meg a szifont
9:30
Remélem tényleg nem csak bejelentik, és holnap a sajtótájékoztató után startol is!
Lesz ilyen live blog vagy utólag írtok össze egy cikket?
A Simple kártya MasterCard alapú!
Csak ahogy nézem nincs bankkártya száma, lejárati dátuma… Legalábbis nekem nem mutat semmi adatot róla…
Hmm, akkor egy elméleti problémával kevesebb.
Lehet akkor ezért kapta meg a Wallet támogatást?
nem hinném hogy nem az pay-t jelentik be, különben miért hívnák meg magyarország legnagyobb blogját ha nem azért, hogy első forrásból értesüljenek ajó hirről.
Most regisztráltam egy simple kártyára. Nincs kártyaszám, se lejárati idő, se CVC kód, így nehéz lesz hozzáadni a wallet-hoz. A kártya leírásában szerepel, hogy a kártyaszámot titkosítva tárolja a bank rendszere.
Jó, mert holnap már Apple pay-el akarom fizetni a kenyeret!
Jó is lenne😂 Amúgy mennyi esély van rá, hogy holnap a sajtótájékoztató után indul is?
A PayPal-t is támogatja a Wallet
Ha az ügyfelszolgalat azt mondta nekik hogy holnap akkor nagy valoszinuseggel nem mondananak zoldsegeket.
Nekem például titkolóztak. Tök furcsa, egyik mond valamit, másik hallgat. De ha már egy mondta…
Most kaptam az OTP-től a levelet hogy módosulnak holnaptól az általános szerzuődési feltételek benne a következő pontal :
Az NFC-fizetési funkció a fenti Mobileszközökre és bankkártyákra az alábbi típusú, és technikai, műszaki ismérvekkel rendelkező mobileszközökön és operációs rendszereken érhető el az alábbi speciális feltételekkel:
a) Android operációs rendszerű Mobileszközökön:
-
legalább Android 5.0 vagy magasabb verziószámú operációs rendszert futtató Mobilkészülék.
b) iOS operációs rendszerű Mobileszközökön:
-
készüléktípusok: iPhone 6, iPhone SE. iPad mini 3, Apple Watch 1 és az ennél újabb típusú készülékek és
-
iOS operációs rendszer verziók: iOS 11.2. vagy magasabb verziószámú operációs rendszer fut a Mobilkészüléken és
-
a bankkártya rendelkezik Strong authentication (erős hitelesítési) funkcióval és
-
a bankkártya a Simple Rendszerben regisztrálásra és tárolásra került és
-
a bankkártya korábban még nem került digitalizálásra iOS NFC fizetésre képes mobileszközön NFC fizetés céljára.
iOS operációs rendszer esetében a Simple Applikációban regisztrált és rögzített bankkártyák esetében minden ilyen bankkártyánál a Simple Applikációban megjelenik egy gomb, amellyel a Kártyadigitalizációs folyamat elindítható.
Akkor ezekszerint más bank által regisztrált kártyával is fog működni vagy a simple virtuális kártyát lehet majd hozzá adni a wallethez? Előbbinek jobban örülnék, de ha csak az utóbbi már az is több mint a semmi, annak aki nem OTP-s…
Sztem működni fog, így, ha a Simpleből is lehet hozzáadni
Nekem pl az előző droid telefonomon csak a simple-ben kellett beállítanom a mobil fizetést.
Úgy legyen!
Nálam egyébként az említett mailben a link az ÁSZF változásról server errort dob.