Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

azért ha az Apple Pay a holnapi nagy Otp eseményen nem kerül szóba kérdezzetek már rá, ne várjuk a forrást… :wink:

Azért talán nem az új kedvezményes lakáshitel bevezető promózására hívták meg a szifont :smiley:

3 kedvelés

9:30 :slight_smile:

1 kedvelés

Remélem tényleg nem csak bejelentik, és holnap a sajtótájékoztató után startol is!
Lesz ilyen live blog vagy utólag írtok össze egy cikket?

A Simple kártya MasterCard alapú!

Csak ahogy nézem nincs bankkártya száma, lejárati dátuma… Legalábbis nekem nem mutat semmi adatot róla…

Hmm, akkor egy elméleti problémával kevesebb. :slight_smile:
Lehet akkor ezért kapta meg a Wallet támogatást?

nem hinném hogy nem az  pay-t jelentik be, különben miért hívnák meg magyarország legnagyobb  blogját ha nem azért, hogy első forrásból értesüljenek ajó hirről.

2 kedvelés

Most regisztráltam egy simple kártyára. Nincs kártyaszám, se lejárati idő, se CVC kód, így nehéz lesz hozzáadni a wallet-hoz. A kártya leírásában szerepel, hogy a kártyaszámot titkosítva tárolja a bank rendszere.

Jó, mert holnap már Apple pay-el akarom fizetni a kenyeret!

3 kedvelés

Jó is lenne😂 Amúgy mennyi esély van rá, hogy holnap a sajtótájékoztató után indul is?

A PayPal-t is támogatja a Wallet

Ha az ügyfelszolgalat azt mondta nekik hogy holnap akkor nagy valoszinuseggel nem mondananak zoldsegeket. :smiley:

Nekem például titkolóztak. Tök furcsa, egyik mond valamit, másik hallgat. De ha már egy mondta…:pray:

Most kaptam az OTP-től a levelet hogy módosulnak holnaptól az általános szerzuődési feltételek benne a következő pontal :

Az NFC-fizetési funkció a fenti Mobileszközökre és bankkártyákra az alábbi típusú, és technikai, műszaki ismérvekkel rendelkező mobileszközökön és operációs rendszereken érhető el az alábbi speciális feltételekkel:

a) Android operációs rendszerű Mobileszközökön:

•   legalább Android 5.0 vagy magasabb verziószámú operációs rendszert futtató Mobilkészülék.

b) iOS operációs rendszerű Mobileszközökön:

•      készüléktípusok: iPhone 6, iPhone SE. iPad mini 3, Apple Watch 1 és az ennél újabb típusú készülékek és

•      iOS operációs rendszer verziók: iOS 11.2. vagy magasabb verziószámú operációs rendszer fut a Mobilkészüléken és

•      a bankkártya rendelkezik Strong authentication (erős hitelesítési) funkcióval és

•      a bankkártya a Simple Rendszerben regisztrálásra és tárolásra került és

•      a bankkártya korábban még nem került digitalizálásra iOS NFC fizetésre képes mobileszközön NFC fizetés céljára.

iOS operációs rendszer esetében a Simple Applikációban regisztrált és rögzített bankkártyák esetében minden ilyen bankkártyánál a Simple Applikációban megjelenik egy gomb, amellyel a Kártyadigitalizációs folyamat elindítható.

3 kedvelés

Akkor ezekszerint más bank által regisztrált kártyával is fog működni vagy a simple virtuális kártyát lehet majd hozzá adni a wallethez? Előbbinek jobban örülnék, de ha csak az utóbbi már az is több mint a semmi, annak aki nem OTP-s…

1 kedvelés

Sztem működni fog, így, ha a Simpleből is lehet hozzáadni

Nekem pl az előző droid telefonomon csak a simple-ben kellett beállítanom a mobil fizetést.

Úgy legyen! :pray:

Nálam egyébként az említett mailben a link az ÁSZF változásról server errort dob. :crazy_face: