Szifon
Az OTP sajtótájékoztatóra már nem is kell elmennetek 
Á kössz. Egyébként régiót osztrákra állítva sikerült a telót is regisztrálni, anélkül csak az óra működött smart bankban
nálam magyar régión nem működik :((
A simple kártyát nem lehet hozzáadni sajnos…
És a S4 Watch-hoz is simán
Közben az Apple meg is küldte az információs e-mailt. Megérkezett az Apple Pay.
Akinek nem működik az iCloud ki-belépés sem:
Próbáld meg a Beállítások -> iCloud -> Az iCloudot használó alkalmazások -> Wallet legyen aktív.
Nekem csak a fizikai (tehát a létező) bankkártyámat hagyta jóvá az OTP a regisztráláshoz, a MasterCard webkártyámat (virtuális kártyát) nem.
eles!
Valaki fizetett már vele? Az is éles?
Teljesen egyértelmű, hogy az is éles.
Ma reggel nekem már működik! Mind az iPhonomon (X) mind az órámon (S3). Már csak ki kell próbálnom egy boltban. Veszek is egy doboz gyufát. Azt szeretik, mikor kártyával fizetek kis tételért. 
A magy Epöl Péj oldal alapján egyelőre csak az OTP-nel erheto el.
Szomoruan konstantalom, hogy a bankom nem indult el az elso(k) kozt, pedig a keK&feHer sem oly kicsi idehaza. Ugyan keseru szajizzel, de orulok, hogy egyaltalan megtalaltak minket a terkepen es hogy mar bevezetesre is kerult egy banknal. Bizom benne, hogy a tobbi bank is eleg tokos lesz es koveti a sereghajto peldajat.
MŰKÖDIK!!!
Már fizettem
Nagy kár
bár üzletileg érthető sajnos…
Elindultunk!!!
Hozzaadtam en is az otp-s kartyamat, sot gyakorlatilag automatikus bolt, csak a cvc kodot kellett megadnom, mert az a kartya van az apple-os fizetesekre regisztralva (music, app purchase), es igy alapbol azt akarta hozzarendelni a payhez is, szoval egy cvc kod megadasa volt osszesen az pay regisztracio