Minek a MagSafe bőrtárca, ha egyszer ott az összes bankkártya Apple Pay-ben?

Lesz bőrtok, csak másmilyen. Amúgy a sima tokból valószínüleg pont a MagSafe miatt nincs még bőr. Mert az elég gyorsan megkopna a súrlódás miatt. Amúgy meg miért van a kártya a telefonban? Az csak hitelkártyával működik, debit kártyával nem.

bármilyen kártyát hozzáadhatsz az Apple Pay-hez, amit a bankod megenged. lehet debit és credit is.

De nálunk mégse lehet egy banknál se, lényegtelen ebben az esetben, hogy lehetne-e és mivel ez nagyon sok helyen így van elég logikus a kártya tartó.
@White64GB plussz az igazolványod is abban tarthatod.

Magyarországon ez jellemzően épp fordítva van, betéti kártyákat használ a többség. de ez tényleg banktól függő, hogy milyen típusú kártyát adhatsz hozzá.

Na ja csak pl a raiffeisen üzleti zsugát nem lehet még mindig az AP-hez adni mert a kocsog bank nem egedi és gondolom nem ez az egyetlen ilyen itthon sem. Arról nem is beszélve, ha befizetni akarok ott is kell a fizikai zsuga sajna. pedig én már tavasszal átálltam a teljes fizetésre órával még a kedvezmény kártyáim is ott vannak így azokat is onnan húzom le.

A Raiffeisen befizetős ATM-jein szerintem van NFC, akkor működnie kell az Apple Paynek is.

Hát az OTP-n anno próbáltam de nem látják egymást, a raiffesennek mióta van befizetős ATM-je?

Megy debittel is. Nekem az van. Visa.

Ez az én tudatlanságom volt. Nálunk le van írva az apple helyi oldalán, hogy csak kredit és feltöltős kredit kártyákkal megy, ebből indultam ki, de hozzáteszem, hogy nálunk nincs is master vagy visa debitkártya csak hitelkártya.

Nem tudom mióta van, meg azt se, hogy működik-e. Az egyik plázában pár hete vettem le náluk pénzt, azon a gépen két nyílás volt, az egyiken kiadta a pénzt, gondolom a másik a befizető.

Ugyan ez nem ide tartozik (Jadeye majd készít másik topic-ot) de Paypass-os automatáknál tudsz levenni Apple Pay-el pénzt, de pin kódot kér. Ugyanakkor nem tudsz befizetni pénzt, például OTP-s kártyával OTP-s automatánál. Pedig ugye a kártya ugyanaz…

1 kedvelés

Befizetesnel kell a kartya, hiaba van az ATM-en NFC olvaso, olyankor ha telot csippantod akkor csak felvenni tudsz, (mas menupont nem is jelenik meg), ha kartyat akkor sokkal tobb lehetoseged van.

Rafi-t es OTP-t probaltam. Gondolom a befizeteshez olyan adatra is szukseg van, ami az AP-ben nem, csak a kartyan van tarolva.

Szerintem ennyi belefer. :slight_smile:

1 kedvelés

Na, de a válasz, hogy a jogosítványnak vagy például személyinek. :slight_smile:

Már csak a forgalminak kellene helyet találni.
Sebaj majd hozzá szigszallagozom :slight_smile:

:smile::smile::smile:

Én simán elrejtettem az autóban a forgalmit, így legalább mindig nálam van. :slightly_smiling_face: De a személyi és a lakcímk. meg a jogsi az nekem is a telótokban figyel az egyetlen befizetős kártyám mellett. Szóval igen kell az a bőrtok v magsafe amibe beletehetjük. Bár nem lenne rossz egy virtuális ezekből vhogy, amit minden rendőr el is fogad hivatalosan. Majd a zunokáink idejében, vagy az övékéiben :grinning:

Előre bocsátom, öt napja használom a 12 Pro-t.
Ez a MagSafe egy hülyeség. Senkinek se javaslom! Azon túl, hogy nem lehet betenni a készüléket a farmer zsebbe úgy, hogy ne jönne le róla közben, még az igazolványok is kihullanak belőle, lévén a felső része teljesen nyitott. Senkinek sem javaslom, hogy ilyent vásároljon. Hogy hitelkártyát, vagy pláne személyit meg lakcímkártyát tartson benne, azt különösen nem!
10:24-nél:

1 kedvelés

Nekem egyáltalán nem tetszik ezért nem is vettem meg hozzá. Van 1-2 dolog ami nem igazán lett átgondolva ezzel a MagSafe-el.

Bassszus…. én pont akartam venni, de ez alapján.

:joy: Ez eléggé azt sugallja, hogy jó lett a dizájn :joy: