Szerintem a Samsungot mint márkát nem érdemes semmihez se hasonlítani, mert bár imádom őket, náluk mindig kicsit túl élénkek és nem túl valósághűek a színek. TV-nél is megfigyelhető ez mondjuk egy Panasonichoz hasonlítva. Mondom ezt úgy, hogy imádom a Samsungot és TV-t eszembe se jutna soha más márkát venni, de a háztartásban van egy Panasonic TV is és ég és föld a kép különbsége. A Samsunggé olyan “meseszerű”, míg a Panasonicé valósághűbb. Pl az emberek bőrszíne.
Jaaaa… Így már minden világos. 
Amúgy megéri várni 2-3 hónapot még 3. Féltől származó termékek is kijönnek. Mert a gyári nem éri meg a pénzét, még a szilikon se
Nem tudom milyen a Panasonic és milyen a Samsung amiről beszélsz.
A legtöbb TV-hez a Samsung gyártja a kijelzőket ma már, tehát ha valami más TV-t nézel elég jó az esélye, hogy abban is Samsung kijelző van, ugyanúgy, ahogyan az iPhone-okhoz is a Samsung készíti a kijelzőket.
Ez alól jóformán csak az LG a kivétel - melyeken sokkal élénkebbek a színek mint a Samsungokon, hiszen az OLED TV-k esetében is az LG az élvonal -, meg a noname cégek közül néhány. 
A Panasonic tavalyi modell, a Samsung pedig 3 évvel ezelőtti. De a Panasonic elég nagy csalódás volt a Samsung után.
De tényleg elment megint a téma… 
OFF:
Ne mondd meg senkinek, de én pont a TV-k közt nem csípem a Samsungokat. Csak egy ilyenem volt, jó pár évvel ez előtt és nem jött be. Apunak meg idén nyáron vettünk egy vadi újat Samsungot, ami nekem szintén nem jön be. Félreértés ne essék, jók, meg strapabírók, meg jól is működnek, de pl. a menüje nagyon gyenge. Ha a csatornákat akarod ide-oda helyezgetni, hogy melyik hányason legyen, na az nagyon szenvedős. És az is zavar, hogy nem lehet a távkapcsolóját “egér” szerűen használni, mint pl. az LG Magic Remote távkapcsolókat, ami Az LG-k esetében hihetetlen nagy segítség. Kb. mint amikor a nyomógombos telefonokban való menülépkedéseket kellene összehasonlítanod, az érintő kijelzős okos mobilokéhoz.
OFF:
Szerintem ez csak felhasználási szokások kérdése. Tehát hiába okos TV, de az okos funkcióit személy szerint nem használom ki, hiszen ott lóg rajta az Apple TV, azt használom. TV-t (tehát csatornákat) nem igazán nézek egy-két sportcsatornától eltekintve (
és
néző vagyok
), szóval az a része se igazán izgat, hogy hogy lehet rendezgetni a csatornákat. A menürendszerével sincs semmi bajom, sőt a Panasonicé átláthatatlanabb számomra, LG-jét mondjuk még nem láttam. Úgyhogy tényleg szokások kérdése, hogy ki mire és mennyire mélyen akarja használni. Nekem tulajdonképpen csak egy megjelenítő képernyő az Apple TV-nek és a Blu-Ray lejátszónak és ilyen szinten a képminősége a lényeg és az összehasonlíthatatlanul jobb számomra. Ezért is írtam, hogy nem fair a Samsungot alapul venni és ahhoz viszonyítani. Legyen az telefon vagy TV.
@Kukori a kurva életbe már. Ne offoljuk szét az összes rohadt cikket. VAN nálam Samsung S20+ készülék a hétvégén azzal is összehasonlítom majd az iPhone 12 Pro kameráját. HA Samsung-ról akarsz írni, várj egy cikket vagy offtopicot nyiss.
Sorry. Csevegésnél néha beugrik ilyesmi.
Egyébként nem kamerákról, hanem kijelzőkről volt szó, de végülis tök mindegy.
Ha netán véletlenül az iphone-t hoznád ki a jobbnak mégis kijelző terén, akkor majd Te is megkapod, hogy nem tudsz reálisan gondolkodni mikor iphone-ról van szó, csak és kizárólag ő tud és látja amit kellene mindenkinek végre . 
@Kukori @gunar fejezzük ezt itt be. ez mindkettőtökre vonatkozik. azt semelyikőtöktől sem fogadom el indokként, hogy te csak arra válaszoltál, amit a másik írt. egyszerűen nem igaz, hogy folyamatosan szétoffoljátok szinte az összes cikk alatt a hozzászólásokat. többször kértem már, pro és kontra, hogy ezt fejezzétek be. erre a hozzászólásra sem kérek újabb off választ.
Hát Te hol élsz, hogy nem hordasz a cipősarkadba rejtve legalább egy lejárt bankkártyát James Bond módjára