MKBHD idei vak kameratesztjén csúnyán elvérzett az iPhone 11 Pro

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/12/18/mkbhd-idei-vak-kameratesztjen-csunyan-elverzett-az-iphone-11-pro/

A népszerű YouTuber, MKBHD összemérte a Google Pixel 4, az Apple iPhone 11 Pro, a Samsung Galaxy Note 10, a Google Pixel 3a, a Samsung Galaxy S10E, a OnePlus 7T Pro, a OnePlus 7T, a Huawei Mate 30 Pro, a Huawei P30 Pro, a Xiaomi MiNote 10, a Sony Xperia One, a Redmi K20 Pro, az…

Természetesen az iPhone-ban. :wink:

De miért csak a kamerával vannak az iphonosok mindig elfoglalva? A telefon lényege az lenne hogy lehessen rajta midig beszélni és elérhető lenni! A kamera másodlagos! Ai iphonnak külön fényképezőgépet kellene gyártani ha az neki fontosabb!

én nem értem a felvetésedet. ezt most úgy írod, mintha csak az iPhone esetén lenne ez kérdés, mégis minden alkalommal, amikor kijön egy új készülék, bármely gyártótól, azonnal a kamera az, ami az egyik legfontosabb.

Oooo kamera teszten elbukott… és akkor mivan?! A rendszer akkor is stabilabb és megbízhatóbb mint a droid. Úgyhogy kamera ide vagy oda iPhone 4ever!

Sztem azt se firtassuk, hogy legyen mindig elérhető és lehessen rajta beszélni :grinning:

Ennyit számít a makerting…

“Végeredményre három indokot adott MKBHD”

Teljesen mindegy mi az indok (bár a kifogás szó most jobban illik ide) a lényeg, hogy a többségnek szimplán más gyártó készüléke által készített kép tetszett hiába a deep nemtommicsoda és a többiek. Ezt a tényt minden “hívőnek” el kell fogadni, ha tetszik ha nem.

Itt ahány ember annyi kép, annyi féle fény és így tovább… hülye teszt, de ebben az esetben tényleg szar volt az iPhone képe.

Én egy olyan vaktesztet néznék meg ahol lőnének egy Nikon vagy Canon vagy bármi más full frame profi géppel egy etalon képet, és ahhoz hasonlítanák a többit! De természetesen csak egy kis részletet kiemelve 100% os nagyításal… vagy 150% mert ott látszik igazán, hogy milyen ocsmányak is a mobil képek! Nagyon sokat fényképezek iPhone-al de mindig elhányom magam a 100%os nagyítású képek láttán! Van egy Nikon D500-as gépem, azt sajnos nem tudom mindig magammal vinni, így marad az ami van… :slightly_frowning_face: Persze az iPhone képernyőén parádésan jól néz ki a fénykép, de ez csak optikai csalódás… :nerd_face:

Az hagyján hogy a OnePlus elverte de az s10e is. Az a nagyobb gáz.

Amiről beszélsz az 10 évvel ezelőtti gondolkodás, az okos telefonok lényege pont nem az hogy csak beszélni lehessen rajtuk;)

Azért az elég érdekes hogy mikor bokeh-s kepeket hasonlitott mindenhol éles kepekhez akkor mindig az utobbit valasztotta a nep… khm…

Értelek én! Csak már annyira okos a telefon hogy tényleg majdnem mindent tud ! De példa rá a 13 -as frissités amikor a készüléknek az eredeti funkciója nem működött! Figyelem a cikkeket de arra a kérdésre hogy helyre állt -e a vonal megszakadás nemigen jött válasz!

Nem akarom megbántani a fickót, de ez egy nagyon pancser, vagy még rosszabb, szenzáció hajhász “teszt” volt. Eleve nevetséges ez az kieséses rendszer. Azt el tudom fogadni, hogy nem az iPhone nyert, de azt már nem, hogy egy ilyen szar képet lőttek vele. Az én X-em biztos jobbat készít ennél. Semmit nem tudni a körülményekről, beállításról, hozzáértésről. S ezt nem csak az iPhone védelmében mondom. Ha a kezembe nyomnának egy Samut, biztos nem tudnék olyan képet lőni vele, mint az, aki évek óta azt használja, s ismeri, hogy mire kell figyelni, milyen témánál milyen beállítás az optimális. Egyébként nekem a másik kép se tetszik, az meg túl meleg.

az Apple hivatalosan már a 13.2.2-ben javított olyan hibát, ami hálózateldobást eredményezhetett. a hozzászólásokban is folyamatosan szó van erről.

Nem tudom de mikor a témárol volt szó egy másik kérdésre jöttek a válaszok mig Te az irtad hogy a két dolgot szét kellene választani! A szétválasztás után én nem találtam a hálózateldobásról hozzá szólást! Ennyi! Kösz a válaszod!

minden egyes iOS frissítéses cikk alatt vannak ezzel kapcsolatos hozzászólások.

tessék, kapásból itt egy friss is:

Vakteszt egy nagyon jó teszt, de referencia nélkül nem tudjuk mi áll közelebb a valósághoz. Kiderült melyik teló képei tetszenek a legjobban a népeknek. Ez nem jelenti azt, hogy az a legjobb. Én pl szeretem, ha teljesen a valóságot adja vissza egy fotó, aztán módosítok rajta ha akarok. Régebben ehhez raw-ban fotóztam, de az iPhone nagyon jól visszaadja a valóságot, általában. Szóval lehet, hogy azok a képek tényleg ennyire unalmasak, és tényleg “ilyenek” voltak.

2 kedvelés

Nem működött egyeseknek, na bumm, megesik.