Nálatok elérhető már az Apple One?

Nem akarok ennek új topicot nyitni, ha úgy gondoljátok töröljétek, de gondoltam szólok, hogy elérhető az Apple One. :partying_face:

Én sajnos nem látom még. :pensive:

Nekem az App Store-ban az Előfizetések részen dobta fel.

Nem látom ott. Az aktív és lejárt előfizetéseim vannak ott csak, Apple One nincs.

Pedig reddites postok alapján elindult mindenkinél elvileg… Lehet nekem azért dobta fel, mert holnap lenne a fordulója az Apple Arcade/Music előfizetéseimnek? (a TV±szal még az ingyenes időszakban voltam februárig, de az nyilván ugrott így, hogy váltottam One-ra.

Passz, hogy mi lehet. Nálam ennyi van csak:

Ezt redditről hoztam, mert nyilván már nem tudom nálam előhívni, de így kellene ajánlania.

Még arra gondolok, hogy neked azért nem ajánlja fel, mert hogy az Apple-lel kapcsolatos előfizetéseid összege nem éri el az Apple One összegét és így nem lenne előnyösebb előfizetned arra. Ugye tulajdonképp jelenleg csak az Apple Musicért fizetsz ténylegesen, mert a TV±szal még az ingyenes időszakban vagy.

Feleségem, aki a családi csomagomban benne van és nincs semmilyen előfizetése, látja az Apple One lehetőséget. Fura… na de ne offoljuk szét a topikot. Köszi azért! :blush:

Hmmm akkor nincs több ötletem sajnos. Lehet olyan, mint a Windows frissítések, mindenkinél máskor élesedik… :rofl:

Nekem föl ajálja szépen az Apple onet. Viszont a fő problémám az hogy vettem egy iPhone prot egy hete megkaptam az első körös ki szállításban és az Apple TV + ingyenes egy évest nem ajálja föl a telefon és nem is találom hogy hol lehet bekapcsolni pedig be vagyok jelentkezve az Apple IT val. A múltkor meg azt írtátok (a szerkesztők) hogy nehogy rányomják a havi előfizetésre. Hol találom meg az egy éves Apple TV + ingyenes? Már több mint egy hete használom a telefont és nem ajálja föl. Amikor az ikszet vettem akkor felajánlotta.

És az X-nél aktiváltad is az 1 évet?

Igen. Akkor buktam? Hiszen úgy tudtam hogy minden termék vásárláskor jár. Ne haragudj rosszul írtam az Apple Watch öthöz kaptam nem az X hez. Mert azt tavaly vettem. De mindegy.

Szerintem ilyen formában nem ajánlja fel, ha már egyszer aktiváltad. Hiszen ha valaki évente vesz egy új Apple terméket amíg ezt az ajánlatot vissza nem vonják, akkor lehet 2 vagy akár 3 évig is ingyenes Apple TV±hoz juthatna? :smiley: Nem reális.

1 kedvelés

Megnéztem ezt a reddites képet és mintha itt is próbaidőszakban lenne több Apple előfizetéssel. Legalábbis a megújítási dátumok alapján. :thinking:

Nem tudom mi alapján dobja fel, de látod, @White64GB -nak is felajánlotta. Meg hát ahogy mondod a feleségednél is. Lehet csak várni kell… Vagy a jól bevállt “kapcsold ki majd be”. :smiley:

az Apple TV+ ingyenes egy évét csak egyszer lehet aktiválni, új eszközt vásárolva nem jár újból 1 év.

1 kedvelés

Ha megnyitom Safariban a one.apple.com-ot, felajánlja, hogy megnyitja az Apple One előfizetéseket, ám utána ez fogad:

Szóval nagy rejtély számomra, hogy miért nem megy.

Külföldi fórumokat olvasva adtak egy tippet, hogy a 2TB-os iCloud előfizetést le kell csökkenteni egy kisebb csomagra. Ezt megtettem, írta, hogy november közepén már az új csomaggal fog élni az előfizetésem.
Ezután megnéztem az előfizetések menüpontot és láss csodát, megjelent az Apple One előfizetési lehetőség. Végül visszaállítottam, hogy maradjon a 2TB-os csomag, így összesen 2,2TB tárhellyel gazdálkodhatok.

Egy szó mint száz, nálam bejött, hátha segít másnak is ha nem jelenne meg. :slight_smile:

1 kedvelés

Nekem is működik így. 2TB-ról vissza 200 GB aztán megjelenik a ONE végül 2TB visszaállít és kész.

De azt mondom gondolja át az akinek szüksége van a 2TB icloud tárolóra és a családi megosztásra. Főleg, ha az Arcade nem olyan fontos. Mert ugye a 2TB-ot meg kell venned külön hozzá ugyanolyan áron mint előtte. A TV+ amúgy is meg lett hosszabítva februárig ( de szerintem az amúgy se mérvadó). Akinek meg még nincs az először próbálja ki az Arcade-ot, 3 hónap ingyenes. A 2 TB osztható családdal meg hozzá egy családi Music olcsóbbra jön ki. A lényeg, hogy tényleg gondoljátok át, ha csak a Music meg a 2TB lényeges nektek, mert ezzel bukjátok az ingyenes időszakokat.