Nem látja az iTunes az iPhone-omat

Sziasztok! Nagyon nagyon bocs az OFF-ért de IOS13 megjelenés előtt az ideg szétvág! Bekapcsolom a PC-m, elindítom az iTunes-t (Tiszta install-t szoktam ilyenkor csinálni minden főverziónál). Feldobja, hogy megjelent a 12.10.0.7-es verzió. felrakom, és újraindítás után az iTunes nem látja az iPhone XS Max-ot!!! A Pc látja, tehát le tudok menteni képet, stb, ha elindítom az iTunest, megkérdezi a telefon, hogy engedélyezem-e a gépnek a hozzáférést a képekhez, stb, De maga az iPhone nem látszik, nincsenek meg a szokásos gombok! Please, SOS segítség kéne!!!

ilyen esetben érdemes az összes Apple szoftvert uninstallálni a gépről, újraindítani a Windows-t, letölteni a legfrissebb iTunes telepítőjét, feltelepíteni, ismét újraindítani a Windows-t, és csak ezután rádugni az iPhone-t. (a szoftverek uninstallálása nem törli le az iTunes-ban lévő tartalmaidat.)

Most lettem kész az újratelepítéssel. Továbbra sem látja, a jelenség ugyanaz. A telefon észreveszi, hogy rádugtam a gépre, az iTunes nem. És nem tudok biztonsági mentést csinálni! Ezt most 100% hogy a Appla rontotta el, eddig semmi bajom nem volt vele, ment minden normálisan…

akkor könnyen lehet, hogy jön nemsokára új iTunes, ha már az iOS 13 elvben már csak pár perc kérdése.