Nemzeti parkok Apple Watch kihívása augusztus 28-án

Eredetileg itt jelent meg: Nemzeti parkok Apple Watch kihívása augusztus 28-án - Szifon.com

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, volt már köztük korábban többször is nemzeti parkos, de anyák napi, Föld napjára szóló, újévüdvözlési, hálaadásnapi, összefogásra ösztönző, táncnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is újból megrendezésre kerül évente. Az idei nemzeti parkos kihívásnak most sincs semmi különleges apropója azon túl, hogy megünnepelhetjük a…

kezd az oldlal nagyon ciki/olvashatatlan lenni a reklamoktol

sajnos ez ilyen kényszer… én konkrétan gyűlölöm a Google hirdetéseit, és irtjuk is közülük folyamatosan a szenny hirdetéseket, de a vírushelyzet eléggé keresztbe tett mindennek.

az olvasók számára a legkevésbé fájó megoldás a hirdetések megjelenése – amikre használhatsz reklámblokkolót, sok más oldallal ellentétben mi nem teszünk még szándékosan is keresztbe azoknak, akik reklámblokkolóznak, pedig sok helyen ez is teljesen bevett szokás.

a másik opció a szintén sok helyen egyre inkább előtérbe kerülő előfizetési rendszer, amikor ráadásul adott cikkeket kizárólag akkor tudsz elolvasni, ha fizetsz érte akármilyen rendszerességgel.

vagy kérhetnénk pénzt támogatási céllal is, de nem tesszük. (bár aki ettől függetlenül szeretné ezt megtenni, az Patreonon keresztül már egy ideje megteheti, amiért kimondottan hálásak is vagyunk mindenkinek, aki így dönt!)

véleményem szerint az információ korlátozások nélküli átadása többet ér, mint egy paywall mögé behajítani bármit (vagy pláne mindent…), hogy aztán fizessen mindenki, mint a katonatiszt, ha olvasni akarna:

hiszen az egy dolog, hogy sokaknak minden ingyen kell, de szerintem nem lehet senkit sem diszkriminálni az anyagi háttere miatt, ha egyszerűen nem engedheti meg magának az előfizetési díjat.

az oldal üzemeltetése viszont pénzbe kerül, azt meg valahogy elő kell teremteni. használd például az AdGuardot, ha a hirdetések megjelenésével sem kívánod támogatni az oldal működését.

1 kedvelés

(Ennek a hozzászólásnak a tartalmát csak előfizetőink olvashatják. Az előfizetéshez kattints ide.)

3 kedvelés

yes… amikor megnyomtam, és YT… már leesett, de köszi! :smiling_face_with_three_hearts:

Ahogy látom elég keveseknek esett le, hogy ez mit is takarhat. Sajnos! Bár titkon remélem hogy csak kevesen látták és azért.