Október 30-tól megvásárolható az AirPods Pro – ár, technikai adatok

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/28/oktober-30-tol-megvasarolhato-az-airpods-pro-ar-technikai-adatok/

Már voltak róla pletykák, hogy napokon belül bemutathatja az Apple az AirPods új generációját, és már kiszivárgott a tokozása, és az is, hogy hogyan fog kinézni maga a füles, illetve hogy aktív zajszűréssel is rendelkezik majd. De az mégis viszonylag váratlan, hogy az Apple egyszerűen csak kitette a weboldalára különösebb csinnadratta nélkül. Nézzük, mit is…

Lehet velem van a baj, de nem tudom miért van mindenki ráizgulva erre a zajszűrés dologra… Persze értem, nagy élmény lehet, hogy a külvilág nem jön be, de ezeknek a pici füleseknek (számomra legalábbis) az a legnagyobb pozitívuma, hogy utcára is gond nélkül lehet menni vele, mert nem egy hatalmas fejhallgató ami vonza a tekintetet. De ha zajszűrős akkor nekem ez végtelenül veszélyesnek tűnik utcán… Gyalogosként és biciklisként meg főleg.

Úgyhogy a kérdésre válaszolva: nem tetszik. :smiley:

1 kedvelés

Én imádom a zajszűrést :slight_smile: vonaton buszon, sokkal jobban eltudok mélyülni a zene-által adott élménybe, érzésbe. Szóval hétfőn várható a teszt! :slight_smile:

Kikapcsolható ez a funkció

De akkor semmi értelme megvenni, jó a sima AirPods is. :smiley: Otthoni környezetben nem igen van szükség zajszűrésre.

1 kedvelés

a sima airpods meg brutálisan karos hatterzejjal. pár év és félig halláskárosult lesz az ember.

Csak egy kérdés! Ha a sima nem illeszkedik rendesen a fülembe,akkor ez azért már jobb? Mihez hasonlít? Megrendelem,nem jó,adhatom el?

Ha nem jo, miert nem allsz el a vasarlastol es kuldod vissza? Szerintem sokkal egyszerubb, mint megprobalni eladni. Raadasul bukni se buksz rajta.

1 kedvelés

Most sem voltak szégyenlősek a magyar ár megállapításánál… :smiley:

Cseppet olcsóbb lenne pl USA-ban vásárolva ez (is), úgy kb 80 ezer Ft.
(pl New York City sales tax 8,875% -el számolva)

Utálom ezeket az agyba dugós megoldásokat, az 1-2-es generáció sokkal jobb számomra…

1 kedvelés

Pedig otthoni környezetben is igazán hasznos, amikor a kisgyermeked téveszthetetlenül találja meg azokat a játékokat amik a leghangosabbak és Te éppen fontos telefon beszélgetésben vagy :grinning:
Persze ezeket még melléd is viszi ártatlan kis arccal mosolyogva :rofl:
Amugy meg a zajszűrés nélküli fülesekkel rohangálók meg olyan hangerővel nyomják, azért sem hallják meg pl az autót mikor körülnézés nélkül lépnek le az útra, de ha nem tud az megállni érezni már fogják.
Amugy meg nem kell ehhez füles sem, mikor aki az utcán sétál az 10-ből 7 a telefonnal a fülén teszi, s ez még talán rosszabb, mert attól még arra nem is lát, bár sokx mintha nem is érdekelné őket ugye a zebrákat betonfalak védik mindenhol.

Ezalatt mit értesz? Most kicsit el kezdtem izgulni pedig eddig azt hittem az akusztikus dobom fogja kicsinálni a fülem…

Jól nézem, hogy magán a készüléken még ezen sem lehet a hangerőt állítani? Vagy szerintettek erre nincs is szükség?

Kapcsold be az EU-s hangerőlimitet és kész.

Én az Apple Watch-omon szoktam hangerőt állítani, látom is, meg kényelmes is.

Köszi az infót, tudok erről a lehetőségről. Mondhatni, hogy kéznél van (már akinek) és ez sokszor jó megoldás is lehet (sportolás közbeni zene hallgatás, amikor nem is akarod a telót magaddal vinni). De hadd ne kelljen még egy eszköz egy egyszerű hangerő állításhoz “kötelezően”. (Ne egy ficsör hiányával adjunk el egy másik eszközt)

1 kedvelés

Kicsit off topic, de mégsem. Mindig is érdekelt, de még nem kutakodtam, hátha van egy tudós köztünk:) az aktiv zajszürős fejhallgató nem károsítja a hallást jobban? Ha jol tudom valahogy úgy működik, hogy ellentétes fázisú hanghullámokat generál, amik kioltják egymást, de a hangnyomás az nem jut a fülbe? Van aktiv zajszuros fejhallgatom(senheiser momentum), neha egy nagy koppanas (pl buszon döccenő) következteben majd beszakad a dobhartyam ugy probal kompenzalni. Valaki?

Prót, nem pedig Pro-t

ezt már számtalanszor leírtuk, de akkor most ismét: az Apple irányelvei alapján a termékek neveit még ragozva is az eredeti írásmóddal kell írni. tehát Pro-t.

4 kedvelés

Jó hogy belefutottál ebbe a kérdésbe, ami nem offtopic. Mivel az Apple erre is gondolt. :slight_smile: Mondjuk nem csak ők.

Első körben a Sony-nak a fülese képes kiegyenlíteni a nyomást, és ezzel a tulajdonsággal rendelkezik az AirPods Pro is:

Nekem Bose van itthon, már mindkettőt próbáltam. Én nem vagyok erre érzékeny, de nyilván nem vagyunk egyformák. :slight_smile: