Parkolás emlékeztető

Sziasztok!

Nem tudom született-e már valamiféle egyszerű parancs, arra ha visszatérsz a parkoló autóhoz, melynek helyzete mentve térképekbe ( pl. Apple carplay kapcsolat megszakad, fel is ajãnlja a helyzetmentést), akkor figyelmeztet arra, hogy kapcsold le a parkolásodat

Hát de erre a parkolás app is képes nem?

Igazából ha valaki tud olyan appot ahol az jelzi mikor elindulok és még megy a parkolás, mert néha elfelejtem leállítani. Eddig próbáltam párat de egyik sem tudta v csak én nem leltem rá az opcióra.
Most a Parkl appot használom, az addig megy ameddig le nem állítom, nincsen időkorlátja, csak hát ez a pici hibája.

Az appok csak az előre beállított idő lejárta előtt szólnak, hogy lassan lejár. Ha viszont hamarabb visszaérsz és elfelejted leállítani akkor sajnos kifizeted az egész időt.

1 kedvelés

Meg van 🤦🏻 Eddig ez eszembe se jutott. Csak csinálni kell egy emlékeztetőt, hogy mikor beszállsz a kocsiba jelez, hogy parkolóórát leállítani.

Mennyivel frappánsabb lenne ha ezt az app maga csinálná, mert hát semeddig nem tartana amennyiben pl egy az autóban lévő ketyerét érzékel és akkor mozdul el a parkolás helyszínéről akkor az app automatikusan felteszi a kérdést leállítom-e a futó parkolást. Persze ez akkor lenne a legkézenfekvőbb, ha a beépített fejegységgel lehetne parkolni. Csak hát ameddig az autógyártók nem használnak azonos OS-t, azaz térnek át az androidra mint felület, más használható opció hiányában, addig ez nehezen kivitelezhető sajna. Bár a CarPlay és az android auto együtt a telóval képes lehetne rá. Amikor beindítom a teló csatlakozik és az app észreveszi ezt, ha történik helyváltoztatás akkor jelez a leállításért. Már csak fejlesztő kell aki megoldja. :grinning:

A következőt kell csinálni.
Emlékeztetők-> + ikon baloldalt lent->Címnek beírod mondjuk, hogy “Parkóra Stop” ->Részletek-> Helyzetet bejelölni->Beszállás->Hozzáadás
Ma leteszteltem és működik nagyon jól, amint csatlakozik a kocsihoz a telefon jelez is. Carplay-el még a kijelzőnnis megjelenik.

1 kedvelés

Ezt minden megálláskor el kell indítani, hogy azt a helyet jegyezze meg, igaz?

Viszont képzeljétek, találtam egy olyat az automatizãlãsokban, hogy felkínálja amikor csatlakozom car playhez csatlakozás/leválasztás. Ez még nem minden, hiszen nem mindig dugom rã az autóra, az esetek 80%-ban csak bluetooth csatlakozom, de azt mndig, ha beszállok. És… és… a galériákban felkínãl egy mintãt, hogy ha csatlakozik az autó rendszeréhez, akkor mit tegyen… holnap teszt! Remélem figyelmeztet!

Megcsináltam időpontra és szépen rám szól (felolvassa a szöveget), remélem bluetooth csatlakozáskor is ezt fogja tenni.

Nem kell elinditani mindig. Egyszer megcsinálod és kész. Utánna mindig szól, ha csatlakozol az autóhoz.

Igen ez jó ötlet, csak annyi a hibája, hogy minden alkalommal zaklat, pont ezért kellene ezt a parkoló app-nak tudnia.

De nem tudja.

Na pont ezért írogatom ide be, hátha valamelyik ilyen app fejlesztője olvasgatja a szifont és beleépíti végre. Bár azért nem fogok a Parkl app-ról visszatérni a Simple-re, mert az előbbi jobb erre.
Addig meg legfeljebb használom amit fent írtál és ha idegesít a folyamatos figyelmeztetése max kikapcsolom majd. :grinning:

ha valóban akarsz ilyen funkciót, akkor vedd fel közvetlenül a fejlesztővel a kapcsolatot. az, hogy arra vársz, hogy majd itt elolvassa, és talán így eljut hozzá, nem célravezető.

Szerintem is eredményesebb, ha az applikáció fejlesztőjének írsz direktbe.

Már megtörtént de semmi reakció sajna, ez van, nem akarnak dolgozni. Vagy rossz az ötlet ?

nem tudom, miért nem kaptál választ, de ez nem jelenti rögtön azt, hogy nem akarnak dolgozni, hiszen nem látsz rá a fejlesztési folyamataikra. de ha a hivatalos kapcsolatfelvétel helyett itt írod le ezeket, az szerinted mégis mit változtat majd a dolgon? elvégre ez nem egy hivatalos platformja az adott fejlesztőnek az alkalmazásával kapcsolatban, tehát egyáltalán semmi nem kötelezi arra, hogy bármit is tegyen egy harmadik fél oldalán leírt hozzászólás alapján.

Látom nem érted. Azt próbálom elmagyarázni, hogy írtam az app-hoz régebben, de semmi változás, hogy akarnak-e dolgozni v sem azt valóban nem tudom, csak céloztam rá olyan vérszívósan ezt mindenki úgy értelmezi ahogy akarja, nem bántás csak zrik. Azt meg ha itt is leírom csak plusz lehetőség és akár kézen közön is eljuthat a célhoz. De ha baj hogy így gondolom, akkor nem írok ilyeneket itt többet, hogy milyen ötletem van ehhez v ahhoz, max egy lehetőséggel kevesebb, hogy elérjem a célt :roll_eyes:

én tökéletesen értem, de ha te nem érted, hogy itt, az alkalmazás szempontjából harmadik fél oldalán írsz le valamit, azzal egyáltalán nem kell foglalkozzanak érdemben, mert nem ez a hivatalos módja. hiába írod le, hogy többekhez eljusson, a fejlesztőkhöz kell eljutnia, mert ezzel kizárólag ők tudnak bármit is tenni. annak pedig a közvetlen kapcsolatfelvétel a módja. másutt leírogatni szerintem nem célravezető.

De lehet akár célravezető is és akkor már nem is volt hiába a hivatalos megkeresés mellett.