Rövid hír: bármikor megérkezhet az eSIM a Vodafone előfizetők számára – elérhető!

Eredetileg itt jelent meg: Rövid hír: bármikor megérkezhet az eSIM a Vodafone előfizetők számára – elérhető! - Szifon.com

Hazánkban jelenleg csak a Telekom ügyfelei számára érhető el az eSIM, és ezzel együtt az iPhone készülékek dual SIM funkcióját is csak ők tudják egyelőre használni, a multi SIM szolgáltatással pedig a mobilhálózati kapcsolatra is képes Apple Watch-hoz is csak ők tudnak előfizetést hozzáadni. Ez viszont bármikor megváltozhat, és végre csatlakozik a csapathoz a Vodafone…

Azért ne hamarkodjuk el, mert az eSIM a Telekomnál már régen volt mire az Apple watch is kapott engedélyt, ahogy emléxem kb 2 év is volt a várakozás.

Bármikor biztos megérkezik :slightly_smiling_face:

a rövid hírben sehol nem írtuk, hogy a Vodafone esetén ez egyúttal az Apple Watch azonnali támogatását is jelentené.

Remélem most már gyorsan meg lesz.
Mert amit esim ügyben kommunikációs oldalról művelt a Vodafone az gyalázatos volt.
Részemről ott tartok, ha ez záros határidőn belül nem fog menni Apple watch-al is szolgáltatót váltok pedig nem vagyok egy ugrálós típus több mint 15 éve vagyok vodás.

Én sem írtam, hogy javítás v helyreigazítás, csak jeleztem azoknak akik anno nem követték esetlegesen a T-nél hogyan ment, hogy az eSIM sajnos ott nem jelentette az azonnali Watch LTE lehetőséget is. Főleg hogy a haverom már régen használta a Samu óráját és én meg csak vártam az LTE-s watch lehetőségére . Bár itt lehet jobban belehúznak majd, előttük egy példa már a hogyan kell-ről.

Megjelent a myVodafone-on belül egy adott telefonszám mellett a váltás esim-re gomb és aktív is, de nem próbáltam most ki, így lehet, hogy még nem működik.

online még nem megy, csak személyesen vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül igényelhető, ezt közben frissítettem a cikkben.

Nyilvan nem lesz apple watch tamogatas, mert az csak akkor lenne ha lenne nekik multisim (vagy ahogy maskepp ok fogjak hivni), es mivel olyan nincs nekik ezert nem is lesz apple watch tamogatas egyelore. Attol fuggetlenul pofatlansag hogy az Esim csere 2500 Ft holott koltseguk alig van vele egy fizikai kartyahoz kepest ahol azt azert le is kell gyartatni…

előfizetéstől függően kerül pénzbe, és bár a papír és a műanyag csökken ezzel, de a kártyakibocsátó felé van díja.

2 kedvelés

Akkor nyugdíjba küldhetném az iPhone 4 S telefonomat amiben a magyar SIM kártyám pihen.

Németországban bármilyen előfizetéshez tudják adni és havonta + 5 €. A T-mobile a Vodafone és az O2 tudja. Én úgy tudom ez utóbbi nincs Magyarországon.

itthon a T-nél ha jól emlékszem, az előfizetéstől függött, hogy volt-e külön díja az eSIM-re váltásnak. a MultiSIM meg egy külön szolgáltatás, aminek szintén lehet külön havidíja, szintén az előfizetéstől függően.

Sziasztok! Most hívtam a Vodafone ügyfsz.-t 50 preces várakozás után, azt mondta a helpdeskes hogy ez még 2-3 hónap. Kérdés: van akinek már működik?

az úgy LOL –– mondjuk az is könnyen lehet, hogy az egyszeri ügyfélszolgálatos egyszerűen csak még nem tud arról, hogy van ez az eSIM.

Amikor a T bevezette az eSIM-et, akkor biztos, hogy nem kertek erte penzt. Pont par honapja lattam meg, hogy mostmar penzt kernek az eSIM-ert. Biztos, hogy nem kevered a MultiSIM nevu szolgaltatassal?

Cserébe emlékeim szerint a T-nél a feltöltőkártyásoknak nem jár(t?) eSIM, a Vodanál viszont nem tudok ilyen korlátról.

Piaci rész nagysága alapján hozott döntés szerintem mindkét részről.

Akkor ezért is volt a napokig tartó nagy informatikai fejlesztés a Vodánál. Cseszhetik, ősszel jár le a hűségem, váltok mert a RED csomag roamingot korlátlanról 20 gigára csökkentették.

Még mindig nem működik minden rendszerük rendesen, szóval ezt szegények nagyon elkalkulálták.