Mondták hogy 10 körül ma hívjam őket. 11óra és nem veszi fel senki. Ennyit arról hogy fontos hívást várok, mert se telefonálni se Hivni nem tudnak. Egyáltalán semmilyen szolgáltatásom nincs.
Nem tudsz bemenni egy voda hivatalos boltba, ami nem csak szerződéses? Amugy meg ami jelenleg történik azt próbáld meg megfelelően dokumentálni, hogy kivel és mikor és mit beszéltél, majd az ígéreteikből mi valósult meg és mi nem és az miért, ez ami később jól is jöhet ha komolyabb lesz a probléma, max kidobod ha nem használod, de utólag ezt nehéz (lehetetlen) beszerezni mint infót és hivatkozási alapot.
1,5 óra telefonálás után felvették és azt mondták hogy mivel ez súlyos technikai probléma 72 órán belül elhárítják. Mikor mondtam hogy kapcsoljon akkor egy felettest vagy valakit azt mondta nem tud senkit kapcsolni és hiába van itthon terhesen a párom aki nem tud elérni és én se tudom elérni, nem tudnak mit tenni. Várjak. Ennyi volt a válaszuk. Ha nem lesz más akkor bemegyek személyesen boltba, mai napot még meg várom. Nagyon remélem hogy nagyon gyorsan alkotnak valamit.
Egyébként az a durva, hogy ha ez velem történik meg, akkor már cikk lenne belőle amit több 10.000 ember lát. Ez nem normális egy ilyen cégnél. Tavasszal költöztünk és már eszemágában sem volt Vodafone-t kötni vezetékes internetgyanánt. Nagyon durva ami most náluk van.
Üdv. Több Vodánnál is érdeklődtem az Esimre váltásról végül célba értem sikerült egy munkájához értő ügyintézőt találnom
A váltás költsége 2500 Ft amit a számlán jelentkezik majd a folyamat 10 percebe telt az átállás azonnal megtörtént
Online senki ne intézze a hivatalos közleményben is ez áll!
Lehet csak a sokadik helyen csináljak meg mert vagy azt mondják még nincs itt az ideje vagy azt ,hogy nem működik még a rendszerük teljesen .
Esim jelenleg egyszerre csak egy eszközzel használható remélhetőleg ez változni fog a jövőbe és lesz Multi sim is
Ezzel az a probléma hogy fent van a neten mint lehetőség. 1 gombnyomás és akkor már ugrott is minden a levesbe mint az én helyzetemben. Én beszéltem több ügyfélszolgálatossal is és azt mondták ingyenes az átállás hiszen a Vodafone is azt kommunikálta ki, sőt a honlapjukon is az van hogy ingyenes az átállás. Ezen felül akkor miért hoznak élessé egy szolgáltatást ha nem használható. Ráadásul még videó is van fent a honlapon hogy hogy kell neten keresztül aktiválni. Van akinek sikerűlt és van aki bele fut olyan hibába mint én. 72 órás hibaelhárítás is egy vicc…a telefonos ügyfélszolgálatról meg már nem is beszélve a 1,5órás várakozás után.
Összességében azt mondanám hogy te is csak egy valamilyen információt hoztál egy sokadik embertől egy sokadik helyről.
Igazából nem hiszem hogy a rendszerben sokkal bonyolultabb lenne az eSIM aktiválása/hozzárendelése egy adott számhoz mint a hagyományos SIM-nek és azt is kb 5 percbe telik a boltban megoldaniuk. Na ezért is nem vágom mi a jó francra kell ezeknek annyi idő?! Selejtes egy bagázs én régóta mondom.
A rendszerükbe való integrálással lehet a baj és azért szívnak az előfizetőik ezzel, talán olcsójánoskodtak megint ha lehetett.
Valami olyasmit mondtak tegnap hogy nem töltődik át nekik valami DSI…gondolom a digitális aláírás… és ezt akinél beragad egyesével létező az IT csinálja. Nekem már tegnap 0:30óta nincs szolgáltatásom. Most 25.e 11:33van és nem tudok se hívni se engem nem érnek el még mindig. Ügyfélszolgálat 1 óra a várakozás mikorra felveszik.
Elég nagy lehet a Vodafone-nál a gond, mert még az új számlát sem küldték ki, pedig ilyenkor már lassan fizetni is kellett máskor.
Sőt kb 3-4. alkalommal küldenek maguktól +5 GB internetet igyen
Na hát vasárnap van…és csak akkora a probléma hogy 20 hívás után sincs kedd 0:30 óta semmilyen szolgáltatásom…kész vicc… mikor megkérdeztem a telefonba hogy. 21.században miért nem lehet csak simán kézzel beírni a beragadt adatokat azt a választ kaptam, hogy erre rögzített hívásban nem válaszolhatnak…közröhely…
Nyilván erre általában az a válasz f@sznak vagy ott De neked ez nem segítség, mikor nem tudsz telefonálni. Én már rég felbontottam volna szerződést és átmentem volna másik szolgáltatóhoz. Ha hűségem lenne, akkor gondolom ez már elég indok a részemről, hogy ők nem szolgáltatnak, ezért kötbérnélkül elmegyek.
Lehet, hogy itt az ideje, hogy megemlítsd az NMHH-t
Hát addig jutott a dolog,hogy miután tegnap újra felhívtam őket és bedobtam az NMHH-t közölték,hogy menjek be személyesen egy vodafone hivatalosüzletbe (idáig ugye az az infó volt,hogy ők ugyan annyit tudnak tenni mint a telefonosok.) mert ott gatyába tudják rázni a dolgot. Ami érdekesség,hogy eddig amikor felvettek hibajegyet meg panaszt nem kaptam róla semmilyen visszajelzést. Most kaptam egy emailt,hogy rögzítették a rendszerben a hibát…itt felmerül egy újabb kérdés…Akkor eddig ki és mit csinált, hogy nem kaptam semmilyen visszajelzést, most meg hírtelen egy email a semmiből?! Eddig nem volt opció az üzlet, most hírtelen már az is opció lett?! Eddig nem volt visszavonható a folyamat, most már igen?
A szerződési feltételeket is megnéztem és a 4.2.3-as pont szerint 48 órájuk vana hiba elhárítására, és 72 óra van akkor ha külső céget, személyt vagy egyebet is be kell vnni a hiba elhárításában.
És természetesen a partner üzlet sem jó, ezért muszáj bemennem a városba mert ott van a legközelebbi hivatalos vodafone pont.
Egyenlőre ezek az információk, ha további fejlemény lesz az ügyben akkor jelzem felétek. Remélem senki nem jár így mint én. 1 teljes hete szolgáltatás nélkül egy terhes feleséggel az oldalamon szüléshez közel…
Ugye feljegyeztél mindent mikor kivel beszéltél és mit ígért? Az utóbbi nem is fontos mert felveszik amugy is elvben.
Na most, kb 10 perce (08.30. 14:10körül) jött az email,hogy egoldották a problémát. Újraindítás nme segített de miután újra hozzá adtam az e-simet már működik. 1 hét, kb 20-25 hívás, fenyegetés és stb. kellett ahhoz, hogy legyen végre szolgáltatásom. Azzal, hogy végre van szolgáltatás még nincs vége, kártérítést fogok követelni. Közben beszéltem a média ügyi hatósággal akik szintén megerősítettek abban,hogy 72 órán belül kellett volna teljesíteniük a hibaelhárítást így jogos a kártérítési illetve kötbér igényem.
Pontosan! Mindenképp kell adjanak valami kedvezményt és ne hagyd hogy némi alamizsnával kiszúrják a szemedet, hiszen ott volt amit nem tettek meg szerződés szerint a lélektani hatásáról annak hogy a párod várandósan otthon és nem tud elérni az ő hibájuk miatt napokon keresztül és ezt neked kellett kerülőúton valahogy megoldanod, aminek költsége is volt, stb. 72 óra helyett 168 óra az nem túl jó átlag, ennyit a vodáról, valahogy nem sikerült megint pozitívan csalódni bennük, megy nekik egyre lejjebb.
Sztem eddig fel sem jegyezték a rendszerbe a hibát. Brutál mit műveltek.
Sziasztok, a vodafone-nál az apple watch tud működni telefon nélkül? Az apple vajon engedélyezte? Esetleg újabb info ezzel kapcsolatban? köszi a választ.
az Apple Watch használatához azt telefonnal kell párosítani. a Vodafone esetén jelenleg nincs Apple Watch támogatás.
Hello Jadeye. Félreérthető volt amit írtam. A kérdés a fenti témához szólt. Vagyis, ha van valakinek LTE-s apple watch-a annak tud működni külön a watch? Bevezette a multiSIM-et a vodafone? köszi