Számítógépes frissítéskor 1100-as vagy 75-ös hiba

Sziasztok. Olyan gondom lenne hogy pc-ről frissitettem a telefont de kb a felénél behalt a gép. A telefon úgy maradt. Itunes először 1100-as hibát írt. Aztán error 75.
Lehet még valamit kezdeni vele vagy kuka az egesz ?

Dehogy kuka!
Van itt az oldalon erre leírás a GyIK-ban is, de DFU módba kell tenni és utána kell az iTunes-ból mikor az észrevette a DFU-ban lévő vasat lefrissíteni és mikor az lefutott használni tovább. Persze olyan régen csináltam, hogy lehet vmi kimaradt most a leírásból, de ha rákeresel abból menni fog

Ugye nem a betat probaltad igy felrakni? Hanem a sima, kiadott verziot?

de most akkor a bétát vagy a hivatalos verziót? mert nagyon nem mindegy.

egyébiránt pedig még ezeken is érdemes végigmenned, ha nem béta:

Nem béta volt. Normál update lett volna. Én voltam a hülye amiért gépen keresztül akartam frissiteni. Végig próbáltam az általatok leírt módszerekkel de folyamatosan ugyanaz. Elkezdi a folyamatot majd kb 1 perc múlva ismeretlen hiba miatt leáll. Majd 1100 hibára hivatkozik

eredeti kábel? másik kábellel? másik géppel? honnan telepítetted az iTunes-t: az Apple oldaláról letöltve vagy a Microsoft Store-ból? ez most pontosan milyen modell? milyen iOS-verzióról próbáltál frissíteni? mennyi szabad hely volt a készüléken egyébként?

Eredeti kábel.
I8 model
Win strore-ból van az itunes
15.6>15.6.1 re ment volna a frissítés

másik géppel is megpróbáltad? mennyi szabad hely volt a készüléken egyébként?

Masik gepen 4010 hiba volt
3 gyari kábellel probaltam.
20 gb volt szabad kb

ez így látatlanban elég jó kérdés, én még sosem találkoztam ezekkel a hibaszámokkal, az Apple listájában és így a cikkünkben sincs benne, de még az iPhoneWikin sem szerepelnek.

most akkor helyreállítási módban vagy DFU-ban próbáltad, tehát látszott-e a kijelzőn a kábel képe, vagy sötét volt a kijelző? ha helyreállítási mód volt, akkor próbáld meg DFU-ban is.

hogy kizárjuk az esetleges szoftveres problémákat, szintén megpróbálnám, hogy teljesen letörölsz minden Apple szoftvert a gépről, újraindítod, majd az Apple weboldaláról töltöd le az iTunes-t, telepíted, ismét újraindítod, és ezután próbálod meg újból.

https://www.apple.com/itunes/download/win64

ha így is hibaüzeneteket kapsz, akkor ugyanúgy jegyezd fel azok számát.

a legutolsó opció az lenne, hogy megpróbálod egy Mac-en, hogy ott mit mutat.

Nagyon szépen köszönöm hogy próbáltok segíteni. Mindent probáltam. Helyreállítási módban ragadt a telefon. Már dfu módba se lehet rakni. Olvastam pár helyen hogy boot loopba került. Csak valami különleges programokkal lehet helyre hozni elvileg. Nem igazán van már más ötletem. Azért köszönöm szépen a segítségeteket

Nem tud helyreallitasi modban maradni. Nincs olyan, hogy nem tudod DFU-ba rakni. Biztos, hogy DFU-ba lehet rakni, tehat rakd DFU-ba es ugy restoreold iTunes segitegevel.

@teddy212 nos? ahogyan @czo is írta, nem ragadhat helyreállítási módban, csak maximum ha nem megfelelően nyomod a gombokat a DFU-hoz, de akkor meg helyreállítási módban kezdi el a visszaállítást.

az iTunes újratelepítése után mi a helyzet?

Mac-kel is próbáltad?

ha ezek egyike sem segít, akkor meg irány egy hivatalos szervizpartner:

DFU-ba nem volt vmi progi bármi ami segít berakni? Vagy az ilyenkor nem tud dolgozni?
Mintha JB-nél anno lett volna vmi ilyen nem? Persze olyan régen csináltam, nem emléxem rá tisztán

a DFU egy bootrom szintű funkció. nem kell hozzá semmiféle alkalmazás.

Nem is arról beszélek, csak minha emlékeznék valamire ami segített anno ebben, progi v más talán JB mellé, nem emléxem pontosan, de mintha még használtam is volna, mert a DFU-ba rakás 1xűbbé vált vele, mint a megfelelő időben nyomni-elengedni stb a gombokat

lényegtelen, hogy korábban mi volt. a recovery nem DFU, és a legtöbb szoftver recovery-be tudta betenni.

Mac el nem próbáltam. Dfu ba tudom rakni de azonnal recovery modba lép.

a visszaállítási folyamat maga teszi át megfelelő módba a készüléket.

próbáld meg egy Mac használatával, vagy vidd be egy hivatalos szervizpartnerhez.

na vége a storynak
alaplap csere kellene
szóval kuka