Tesztelők kezeiben AirPods Max (videók)

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/12/21/tesztelok-kezeiben-airpods-max-videok/

Az Apple december 8-án meglepett mindenkit az AirPods Max bejelentésével és egy héttel később a szerencsésebbek már meg is kaparinthatták a cég zajszűrős, csoda fejhallgatóját. Ez persze túl rövid idő egy valódi terméktesztre, de több YouTuber is úgy döntött, hogy megosztja első benyomásait az AirPods Max-ról és úgy tűnik, hogy nem lett rossz az Apple…

hát senki se imádja eddig, elég felemás termék, nekem nem kell…

Miért ne inkább egy PX-7-et a Bowers&Wilkinstől, csupán négyszázért…?? Talán az is van ennyire jó…:wink:

Kiegészítésként: Ha lemerül, még vezetékesen se lehet tovább használni amíg fel nem töltöd.

Ritka nagy ipari hulladék lett :smiley:

Én azt olvastam azt lehet :slight_smile: Mármint nyilván a zajszűrés nem fog menni de a zene szól!

Persze, hogy lehet tovább használni. Csupán 16ezer FT-ba kerül a lighting-jack kábel. + onnan meg vissza lighting-ra megint 3500Ft. :slight_smile:
Kabel
*Közben észrevettem a cikkben is a linket, bocs…

Drága, büdös, nehéz. Szép teljesítmény. Steve forog. Amúgy azért nincsen jack kábel benne mert felesleges! Ha lemerül akkor kábelről sem működik!!! Várom már a kalapáccsal szétverős videókat.

Legközelebb kérlek olvass feljebb 3 mondattal :smiley:

Ha le van merulve a fules, az ADC honnan kap aramot?

Sehonnan, az a része nem megy.

Tehat akkor maris arnyaltabb a kep, mert akkor max a telefonoddal megy kabellel, felteve, hogy a telefon ad eleg villanyt.

Arra válaszoltam, hogy ha lemerül attól még tudsz zenét hallgatni ez a füles lényegében arra szolgál, hogy zenét hallgassa a többi extra funkció.

Azt en ertem, de hiaba dugom be a gepembe, vagy a hifibe, vagy barmibe kabellel, ami nem a telefonom, akkor nem fog megszolalni lemerult allapotban.

Mér ne szólalna meg. Működik, mint egy normális füles. Bedugod és megy.

Nade, valahonnan villanyt kell kapjon a kabelben (3.5mm jack - lightning) levo ADC. Anelkul nem fog az analog jel digitalizalas utan bejutni a fulesbe. Pont ezert nem jo az iPhonehoz valo lightning - 3.5mm jack kabel/adapter, mert az iPhone kabele DAC, ennek a fulesnek meg ADC kell, hiszen itt a lightning bemenet (a lightning pedig egy teljes egeszeben digitalis csatlakozo). A jack kabelben levo ADC-nek pedig villany kell, amit nem tud adni a fules, ha le van merulve.

Nyilván nem teszteltem azt írták, hogy megy :smiley: ennyi.

En csak olyat olvastam, hogy teljesen lemerult fulesnel a jack-lightning megoldas nem megy (ami logikus is, hiszen valahonnan kell villany az egesz rendszer mukodesehez, itt nincs meg az analog path, ami meglehet mas akkus, de analog bemenettel biro, extra elektronikat tartalmazo fuleseknel).

Na majd tesztelem, bár ilyen kábelem lehet nem lesz, külön meg ugye nem vennék azért. Ettől függetlenül sztem majd beszerzem a kábelt, mert DAC-kal is jó lenne tesztelni ahhoz meg kell!

En ugy vasarolnek ilyen 3.5mm to Lightning ADC-ot, amit tudok hasznalni barmilyen forrassal (tehat akar Mac, akar PC, akar random masik hangforras, amin 3.5mm jack van). Az Apple gyari Earpodsaval nyilvan csak belso akkus megoldas johet szoba (pont azert mert el kell latni a Lightning fulest arammal, plussz kell a ADC-nek is aram), de ilyet se nagyon talaltam a piacon.