Teszteltük az iPhone 11 Pro akkumulátorát – mérd össze a saját iPhone-odéval!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/22/teszteltuk-az-iphone-11-pro-akkumulatorat-merd-ossze-a-sajat-iphone-odeval/

Az iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max készülékeknél az Apple jelentősen növelte az akkumulátor időt is, ami mellett már nem lehet csak úgy elmenni. Mivel külföldön vagyunk, így magasabb igénybevételnek vannak kitéve az általunk használt iPhone 11 Pro készülékek. Kíváncsiak voltunk, hogy alapjában véve egy iPhone 11 Pro hogy teljesít egy utazós nap alatt,…

a felső menü miért van annyira lent a screenshotokon (kivéve első 2 kép)?

mármint mire gondolsz? a Vezérlőközpont az így néz ki a Face ID-s készülékeken.

Lassan 2020-at írunk és még mindíg ott tartunk, hogy max egy napot bírnak az akksik. Ne vicceljünk már, hogy ez mekkora dolog, inkább szánalmas, hogy még mindíg altatnak bennünket és lehúznak ilyen-olyan hangzatos dumával, hogy ez mekkora előrelépés, muhaha!!! A technológia már rég túllépet ezeken a vackokon, csak minket altatnak és egy kis minimális fejlődéstől nekünk hasra kéne esni csillagászati árú kütyüktől, na ne nevettesük már ki magunkat!!!

Ez tényleg elég szép eredmény! Összehasonlítottam az iPhone XS-emmel: 12 órája volt levéve a töltőről, és 5 óra 35 perc használat után 32%-on van az akkumulátor. Pedig egész nap otthon voltam, tehát kizárólag Wi-Firől neteztem. (Ehhez mondjuk hozzá kell tenni, hogy az akku állapota menüpont szerint a maximális kapacitás már 93%-ra csökkent.)

Ez a valóban hatalmas probléma, az emberek nagy százalékát érintheti, azokat akik soha nem alszanak…

Utálom, hogy az Apple mindig játszik a %-kal. Feltöltöd a telefonod, és ugyanannál a % értékbél marad jó ideig, aztán elkezd zuhanni ugyanolyan terhelés mellett. Az akku élettartam meg megint nem tudom milyen számított érték. 6 hónapos akkuval 94% nekem, de érezhetően sokat romlott. 6 %-ot nem kéne megéreznem. Az előző 5S-sem 88%-os akkuja meg közel csak a felét tudta, mint újkorában. Szóval az is 60% körül lehetett valósan.

Az hogy valaki nem tudja megfelelően kezelni az aksijat arról nem a telefon gyártó tehet. Egy pár helyen már le lett írva hogy és milyen időközönként kell tölteni. Nekem az iPhone 6s-em novemberben lesz 1 éves és 100 százalékos az akkuja. Érdekes

De azt hiszed hogy egy bármilyen más telefon ilyen használat mellett jobban bírja ? Egy huawei sem bírja jobban Ilyen feszített használat mellett megnyugtatlak.

Ha az akkuk fejlődnének, akár csak dupla kapacitásra, akkor mindenki elektromos autóval járna, mivel azok is képesek lennének 1000km megközelítő hatótávra, ergo, tönkremenne az összes ember-cég, aki autóiparból él.

iPhone X-en is már iOS 13 futott a teszt idején?

nyilván.

Ezzel egyetértek! iPhone X, lassan 2 éves a telefon és 85%-os az akkuja - már bő fél éve/szűk egy éve.
Elismerem, korábban sokkal többet töltöttem power bankről (Anker, tehát nem no name kínai tákolmány), az elmúlt fél évben meg szinte csak gyári töltőről vagy laptopról töltöm.
Pedig igazán romolhatna a következő 1 hónapban még 5-6%-ot és akkor még garanciaidőn belül tudnám cseréltetni ingyen.

Ok, csak a cikkből nem derült ki.

A legjobb tudásom szerint töltöm az akksit, nem merítem le tökig és nem is töltöm csutkára. Leginkább az optimális 30-80%-ban tartom. Előtte össze-vissza, és pont kb. ugyanígy romlott. És te hogy töltöd, nagyokos?

ugyanúgy használom, és ugyanúgy töltöm a februárban vett iPhone XS-em, mint előtte az iPhone X-et. az iPhone XS esetén most 97%-osnak írja az akku állapotát, az iPhone X-em pedig közel másfél évesen is még 100%-on volt. (na mondjuk arról végül azért váltottam, mert felfújódott az akkuja, és ahol akkor voltam, hamarabb kihozták az új készüléket, mint a régiben az akkucsere lett volna – amit ráadásul teljes készülékcserével oldott meg az Apple.)

én még nem találtam meg a megfelelő eljárást, mert ha követtem az általános dolgokat, hogy ne merítsd le rendszeresen teljesen, ne töltsd folyton 100%-ra és hagyd rajta a töltőn órákig, akkor ugyanúgy elöregedett az akku, mint amikor egész éjszakára rajta hagyom a töltőn, és mindig teljesen feltöltöm. mondjuk 40% alá elég ritkán merítem le.

Én vagyok a nagyokos azt nem tudod értelmesen tölteni a telódat csak sírsz. Használj 3310-est azt nem fog 1 nap alatt lemerülni a telefonod.

Ez az “Optimalizált töltés” az iOS 13-ban sokat segíthet az akksik élettartalmán szerintem.

Gondoltam, hogy csak a szád nagy, és csak nagy üresség folyik ki belőle.

Köszönöm a megerősítést, hogy nincs optimális töltési recept. Ugyanez a tapasztalatom nekem is, tök mindegy hogy töltöm, nincs hatással az akku élettartamára. Valszeg a töltési elektronika már kioptimalizálta azt, amit az ember megtehet érte. Innentől kezdve az akku tényleges gyártási kapacitása ill. a fogyasztási szokás a két változó.