Mit is?
Nem. Mivel az egy tokre masik stream. Nem veletlen van kulon valaszto arra, hogy melyikben akarsz reszt venni.
Szoval a 16-os beta profiloddal a 16.x utolsoig tudsz elmenni es utana varnod kell a 17 hivatalosra ha csak “kezzel” at nem allsz a 17 beta streamre.
Nem rocket science ez.
Koszi! Akkor hogyan kaptam volna meg az én esetemben? Ott figyelt a 16.x dev beta a menüben és mit kellett volna tennem hozzá, hogy lehetővé váljon a 17 dev beta 1 letöltése és telepítése? Mert ezért is toltam fel a vhonnan leszedett profilt hozzá, hiába nem kell, megoldotta akkor.
Vágod már mit nem értek?
Igazábol mikor telepítettem a 17 dev beta profilt akkor volt egy időben a két lehetőség a menüben, lehet azt akkor is adta volna ha nem teszem fel a profilt?
Nem ertem mit nem ertesz.
Ott a cikkben, de idezem:
A helyzet azonban pont az ellenkezője lett, a fejlesztői központban leírtak már azt mutatják, hogy végre éves díj nélkül is, mindössze egy Apple ID-s bejelentkezéssel is elérhetőek a fejlesztői béták
Ezt
Taps.
Ez volt a kérdésem az elejétől fogva, csak nem szaknyelvet beszélek, hanem az 1xű magyart próbálom.
Nem, te 523 dologrol beszelsz egyszerre itt-ott kodos ertessel amik kozott halovany atfedes van csak.
Ebben mi is a ködös?
16.5-ön vagyok, nekem most felajánlja a16 dev betat, a 16 public betat, valamint a 17 dev betat is, lehet választani, nem tettem fel 17-es profilt.
Akkor megint nem vágom! Az előbb azt írtad, hogy kézzel átváltok, de mit ha nem is adja a lehetőséget, ha meg adja profil nélkül is akkor egy 1xű igen rá a válasz. Tényleg néha mintha nem is ugyan azon a nyelven beszélnénk
Na itt pont ez teljesen érthető! Köszönöm szépen! Erre voltam kíváncsi a legesleg elejétől, de nem tudom másképp leírni mint ahogy tettem. Ez benne van a cikkben akkor légyszi valaki mutassa meg hol.
nem tudom, mit töltöttél le, de nem iOS 17-es profilt, mert olyan nem létezik.
de, le van írva – hogy belépsz a Szoftverfrissítés alá, vársz pár másodpercet, megjelenik a Bétafrissítések, és abban kiválasztod az iOS 17-et. még képernyőfotók is vannak róla.
még egyszer leírom: nincs az Apple fejlesztői központjában sem ilyen. fentebb tettem be képernyőfotót is, azon is láthatod, hogy nincs az iOS 17 mellett Install Profile gomb, mert profil sincs hozzá.
Akkor még egyszer leírom, hogy értsed végre. Amikor én csináltam volt profil v annak kinéző vmi amit letöltöttem a telóra és az települt mikor engedélyt adtam neki. Nem először csináltam tudom mit is csináltam. A második meg, hogy akkor mivel ezekről nem volt tudomásom, csak a “szted nem létező profil” telepítése után léptem be oda és akkor láttam majdnem azt amit itt beraktál képet és ugye ez nincsen a cikkben vagy az én gépemen ez nem látszik sehol. Majd telepítettem a szegény dev beta 1-t a 17-esek közül. ÉS igen most néztem, hogy onnan is eltűnt már amit aznap este letöltöttem, így sajnos nem tudom bizonyítani, ergo vagy elhiszed nekem v nem amit írok, nem iszom tudom mit írok és töltök le.
Amennyiben ezt a képet beraktad volna az elején és mellé vetetted volna még, hogy aki beta-t használ annak ezt kellett v kell kapni, régen el is felejtettük volna ezt az egészet. DE régen rájöttem, nem egy nyelvet beszélünk teljesen, sajnos.
bármi volt, nem iOS 17-es profil, mert olyan nem létezik az Apple-nél.
ez egy, az iOS 16.4 óta létező változás.
mert már nincs használatban profil, és már korábbi verzió esetén is automatikusan le is törölte a rendszer. mert szükségtelen, mert az Apple megváltoztatta, hogyan működik mindez.
én nem bétáztam az iOS 17 előtt, mégis ezt dobta fel, és ahogyan olvashattad @alali hozzászólásában, neki is release 16.5-ön dobta fel ugyanazt.
ha nem olvasod el a cikket, és nem értelmezed az abban leírtakat, akkor csak magaddal tolsz ki, illetve futjuk miatta itt a totál felesleges köröket. egy szakmai jellegű oldalon azért mégse kelljen már óvodások szintjén fogalmazni egy cikkben…
Nekem folyamatosan fent volt sok éve az aktuális beta profil, ezért nem jött át gondolom, hogy nem kell, főleg mert a 16-osé is fent van amióta van.
A cikk ahogy nálam a chrome mutatja meg itt van
A cikket meg olvastam és csak simán feltettem egy kérdést, amire eddig érthetetlen módon nem azt kaptam amire kíváncsi voltam, de így akkor vmi nem stimmel a chrome-mal nálam ezek szerint és nem csoda ha nem látom az említett képet, nem tudhatom mire is hivatkozik a másik, persze neked se jött le ez a hiba lehetőség ezek alapján. Semmit nem használok a böngészőben, sima alap telepítés 100 éve kb. Ja lejjebb sincsen az a az ominózus kép. Lehet csomó dologról lemaradok?
Akkor ez úgy tűnik a két malom esete volt kb.
te a megnyitott cikket fotóztad le, én meg az oldal főoldalán a cikkek listáját, hiszen amikor megnyitod az oldalt, te is azzal találkozol először, és onnan nyitod majd meg a kívánt cikket.
Nem én a forumból azaz innen a kezdő linkre kattintok és másik oldalon szoktam megnyitni mindig az ilyeneket
Ja akkor ki beszélt rosszul? Végig a cikkben-t emlegettél és mások is, abban meg nincsen, csak a főoldalon ami el is tűnik ahogy megnyitom, ergo én jól írtam a cikkben nincsen benne a kép, vagy ott is csak én nem látom?