Változtatott az Apple: már az éves díj nélkül is elérhetőek a fejlesztői béták!

Mit is? :slightly_smiling_face:

Nem. Mivel az egy tokre masik stream. Nem veletlen van kulon valaszto arra, hogy melyikben akarsz reszt venni.

Szoval a 16-os beta profiloddal a 16.x utolsoig tudsz elmenni es utana varnod kell a 17 hivatalosra ha csak “kezzel” at nem allsz a 17 beta streamre.

Nem rocket science ez. :wink:

Koszi! Akkor hogyan kaptam volna meg az én esetemben? Ott figyelt a 16.x dev beta a menüben és mit kellett volna tennem hozzá, hogy lehetővé váljon a 17 dev beta 1 letöltése és telepítése? Mert ezért is toltam fel a vhonnan leszedett profilt hozzá, hiába nem kell, megoldotta akkor.
Vágod már mit nem értek? :roll_eyes:
Igazábol mikor telepítettem a 17 dev beta profilt akkor volt egy időben a két lehetőség a menüben, lehet azt akkor is adta volna ha nem teszem fel a profilt?

Nem ertem mit nem ertesz. :slight_smile:

Ott a cikkben, de idezem:

A helyzet azonban pont az ellenkezője lett, a fejlesztői központban leírtak már azt mutatják, hogy végre éves díj nélkül is, mindössze egy Apple ID-s bejelentkezéssel is elérhetőek a fejlesztői béták

:wink:

Ezt

Taps.

Ez volt a kérdésem az elejétől fogva, csak nem szaknyelvet beszélek, hanem az 1xű magyart próbálom.

Nem, te 523 dologrol beszelsz egyszerre itt-ott kodos ertessel amik kozott halovany atfedes van csak.

Ebben mi is a ködös? :thinking:

16.5-ön vagyok, nekem most felajánlja a16 dev betat, a 16 public betat, valamint a 17 dev betat is, lehet választani, nem tettem fel 17-es profilt.

Akkor megint nem vágom! Az előbb azt írtad, hogy kézzel átváltok, de mit ha nem is adja a lehetőséget, ha meg adja profil nélkül is akkor egy 1xű igen rá a válasz. Tényleg néha mintha nem is ugyan azon a nyelven beszélnénk

Na itt pont ez teljesen érthető! Köszönöm szépen! Erre voltam kíváncsi a legesleg elejétől, de nem tudom másképp leírni mint ahogy tettem. Ez benne van a cikkben akkor légyszi valaki mutassa meg hol.

nem tudom, mit töltöttél le, de nem iOS 17-es profilt, mert olyan nem létezik.

de, le van írva – hogy belépsz a Szoftverfrissítés alá, vársz pár másodpercet, megjelenik a Bétafrissítések, és abban kiválasztod az iOS 17-et. még képernyőfotók is vannak róla.

még egyszer leírom: nincs az Apple fejlesztői központjában sem ilyen. fentebb tettem be képernyőfotót is, azon is láthatod, hogy nincs az iOS 17 mellett Install Profile gomb, mert profil sincs hozzá.

1 kedvelés

Akkor még egyszer leírom, hogy értsed végre. Amikor én csináltam volt profil v annak kinéző vmi amit letöltöttem a telóra és az települt mikor engedélyt adtam neki. Nem először csináltam tudom mit is csináltam. A második meg, hogy akkor mivel ezekről nem volt tudomásom, csak a “szted nem létező profil” telepítése után léptem be oda és akkor láttam majdnem azt amit itt beraktál képet és ugye ez nincsen a cikkben vagy az én gépemen ez nem látszik sehol. Majd telepítettem a szegény dev beta 1-t a 17-esek közül. ÉS igen most néztem, hogy onnan is eltűnt már amit aznap este letöltöttem, így sajnos nem tudom bizonyítani, ergo vagy elhiszed nekem v nem amit írok, nem iszom tudom mit írok és töltök le.
Amennyiben ezt a képet beraktad volna az elején és mellé vetetted volna még, hogy aki beta-t használ annak ezt kellett v kell kapni, régen el is felejtettük volna ezt az egészet. DE régen rájöttem, nem egy nyelvet beszélünk teljesen, sajnos. :cry:

bármi volt, nem iOS 17-es profil, mert olyan nem létezik az Apple-nél.

ez egy, az iOS 16.4 óta létező változás.

mert már nincs használatban profil, és már korábbi verzió esetén is automatikusan le is törölte a rendszer. mert szükségtelen, mert az Apple megváltoztatta, hogyan működik mindez.

én nem bétáztam az iOS 17 előtt, mégis ezt dobta fel, és ahogyan olvashattad @alali hozzászólásában, neki is release 16.5-ön dobta fel ugyanazt.

ha nem olvasod el a cikket, és nem értelmezed az abban leírtakat, akkor csak magaddal tolsz ki, illetve futjuk miatta itt a totál felesleges köröket. egy szakmai jellegű oldalon azért mégse kelljen már óvodások szintjén fogalmazni egy cikkben…

1 kedvelés

Nekem folyamatosan fent volt sok éve az aktuális beta profil, ezért nem jött át gondolom, hogy nem kell, főleg mert a 16-osé is fent van amióta van.
A cikk ahogy nálam a chrome mutatja meg itt van

A cikket meg olvastam és csak simán feltettem egy kérdést, amire eddig érthetetlen módon nem azt kaptam amire kíváncsi voltam, de így akkor vmi nem stimmel a chrome-mal nálam ezek szerint és nem csoda ha nem látom az említett képet, nem tudhatom mire is hivatkozik a másik, persze neked se jött le ez a hiba lehetőség ezek alapján. Semmit nem használok a böngészőben, sima alap telepítés 100 éve kb. Ja lejjebb sincsen az a az ominózus kép. Lehet csomó dologról lemaradok?

1 kedvelés

Akkor ez úgy tűnik a két malom esete volt kb.

te a megnyitott cikket fotóztad le, én meg az oldal főoldalán a cikkek listáját, hiszen amikor megnyitod az oldalt, te is azzal találkozol először, és onnan nyitod majd meg a kívánt cikket.

Nem én a forumból azaz innen a kezdő linkre kattintok és másik oldalon szoktam megnyitni mindig az ilyeneket
Ja akkor ki beszélt rosszul? Végig a cikkben-t emlegettél és mások is, abban meg nincsen, csak a főoldalon ami el is tűnik ahogy megnyitom, ergo én jól írtam a cikkben nincsen benne a kép, vagy ott is csak én nem látom?