Változtatott az Apple: már az éves díj nélkül is elérhetőek a fejlesztői béták!

mi nincsen? ott van benne, hogy:

Az Apple alapvetően már az iOS 16.4-gyel átalakította azt, hogy hogyan is férhetünk hozzá a bétákhoz: megszüntette a külön béta profilt, ehelyett a Szoftverfrissítés opcióban jelenik meg (pár másodperccel a megnyitása után) egy külön menüpont , amiben az Apple ID-nkkal való belépés után férhetünk hozzá a bétákhoz.

ezután ott van két képernyőfotón, hogy melyik menüpont az és mi van alatta. az egyszerűen lényegtelen, hogy alatta milyen más bétákat sorol fel esetleg még, mert az iOS 17 ott lesz alatta, és a többi az lényegtelen is, mert nem azokat akarod feltenni.

Az ominózus képre gondoltam, hogy nincsen benne a cikkben, de igen lényegtelen is lehetne, csak nem az mert mióta ugye 16.4 után megszüntette a profilt ez az első váltás főverzióban és nincsen még tapasztalat benne, ez az első és igen nem jött át igazán pont az általam talált profil miatt valószinű, hogy ennek eredetiben hogyan is kellett volna menni, ha nem sietek. De amugy amikor az elsőt letöltöttem onnan mellé nyomtam és nem volt csak a 16 beta ott a menüben, hogy mennyire gyorsan léptem ki a fene se emléxik már, de azután jött a 17-es azóta eltűnt profilja és igen végig azt is írta rá, majd utána megjelent a 16 beta fölött a 17 beta is és áttettem a pipát majd már ment minden rendesen tovább, ahogy azelőtt is. Talán ezek miatt is volt bennem a félreértés és ha vmi nem kerek én inkább megkérdezem, na nem kellett volna. :crazy_face: