Eredetileg itt jelent meg: Vélemény: az Apple egyre többször lódít, és évről évre gyengébb szoftvereket adnak ki a vetélytársakhoz képest - Szifon.com
Ez egy picit kritikus hangvételű cikk lesz, mert azt látom, hogy a céget teljes mértékben a vezérli és bár ez nem újdonság, de érdekes lehet számotokra ugyanannyira a színfalak mögé látni, mint ahogy azt mi tesszük. Mert bizony nagyon jó írni a legújabb készülékekről, a még meg sem jelent termékekről, de sokszor már teljesen…
Én “boomer” vagyok. Értem és ismerem az újdonságokat, de nem használom őket. Nekem egy olyan iPhone kellene, amelynek jóval hosszabb az akkuideje, nem lóg ki a kamerája (akár a minősége árán is) és könnyebb.
Egy kalandom volt a ChatGPT-vel. Felraktam a telefonra, minden beállítottam magyarra. Kérdezem tőle milyen idő lesz holnap. Erre egy nő spanyolul nekiáll hablatyolni. Újra megkérdeztem, milyen idő lesz holnap. Újra spanyol szöveg. Rákiabáltam, hogy a ku••a anyádat, nem veszed észre, hogy magyar vagyok, ba•meg! Erre ugyanaz a hang, magyarul, spanyol akcentussal, azt mondja, elnézést, azt hiszem valami félreértettem. Itt fejeztem be.