Eredetileg itt jelent meg: WWDC25: ezeket az újdonságokat emeli ki az oldalán az Apple az iOS 26-ról - Szifon.com
Az Apple ma este lerántotta a leplet az iOS 26-ról és pontosan azok az újítások kerültek bele, amiket az elmúlt 6-8 hónapban olvastunk a pletykákból. A meglepetés hiánya nem feltétlen jelenti azt, hogy nincs minek örülni. Nézzük meg, hogy az Apple szerint mire érdemes figyelni az iOS 26 kapcsán! Design Az Apple teljesen újratervezte összes…
Nem kis csalódás számomra, hogy amit itt ott beharangoztak, hogy tudni fog egy Samsung DEX szerű, monitoron használható módot az nem jött és szóba sem került, bár jobban belegondolva, kb ezt is vártam tőlük, mert akkor ki is venne hordozható gépet ezután sokért, mikor egy iPhone PRO-val is kb ugyan azt tudja megoldani, vele van minden egy eszközön. Persze a speciálisabb felhasználókat kivéve.
Azért a CarPlay még jónak is tűnik, majd kipróbálom, ha meglesznek az első vélemények erről a beta-ról, nem akarok megint DFU-ból bohóckodni vissza a 18.5 utolsó beta-ra
Toluk biztos, hogy senki sem harangozott ilyesmit.
Nem is róluk szóltam, hanem a sok “igen jól értesültről” akik “megbízható forrás”-ok több oldalnak és onnan átveszi a media sajnos. Pedig de jó lett volna
iPhone 12-n jelenleg annyira laggol, hogy inkabb visszaraktam a 18-at.
Edit: nem kell semmit bohockodni visszarakassal.
de hát ahogyan ezt már a korábbi hozzászólásod esetén is írtam: miért dőlsz be random pletykáknak, majd pláne csodálkozol, ha kamu volt? az Apple sehol nem harangozott be semmi ilyesmit, és a megbízhatóbb forrásokból sem érkezett ilyesmi hír…
mit értesz azon, hogy “nem kell semmit bohockodni visszarakassal”? bohóckodni sosem kellett.
Akkor nem lett fűtőtest belöle? A 18 első beta-ja v a második amivel csak DFU-ból lehetett visszaállni, mert ha be volt kapcsolva a melegedés miatt folyton újraindult, v ki emléxik már, csak szívás volt az tuti ezért is írtam, hogy nincsen kedvem megint bohóckodni vele. Igaz most 13 mini-m van, de azért kivárok kicsit, hátha lesz vmi közeli infó hogyan dolgozik az új IOS beta.
De igen kellett sajnos, pont az előbb írtam is, hogy csak DFU-ból tudtam, az meg már az én hunyóságom volt, hogy rosszul emlékeztem az utolsó backupom idejére és több hónappal volt csak régebbi, mint ahogy az eszemben volt, hát voltak benne hiányok bőven
de ez nem bohóckodás, ez a szokványos módja…
Ja amugy azt ugye tudjátok a fránya Finder hova is teszi a backupot a Mac-en? mert nem lelem és azt sem, hogy hol tudom másik helyet beállítani neki, pl a NAS-omra.
Jó nekem az volt mert hosszóra nyúlt a mentés miatt sajnos és nem szívásnak neveztem, henem bohóckodásnak
sehol nem tudod magad beállítani. ugyanoda ment, ahová már ki tudja, mióta:
~/Library/Application Support/MobileSync/Backup
a szokványos mód használata nem bohóckodás. ha bohóckodásnak tartod, akkor szerintem inkább bétázni se bétázz.
Én nem tudom Te nem olvasol? Leírtam Farkasnak, hogy csak kikapcsolva lehetett tartani a telót mert annyira melegedett és akkor még Win alól itunest használva simán vissza is klehetett volna állítani az előző IOS-t és nem csak DFU-ból, de hagyjuk. Csak mivel az nem ment a sütő funkciója miatt, így nem volt más lehetőség, mint a DFU a bekapcsolásakor és utána meg a többi, na ez nekem a fölösleges “bohóckodás” mikor vmi nem megy ahogyan amugy rendesen kellene, simán a visszaállítás és biztonsági mentésbőli újrarakás, teccik érteni?
nem értem. korábbi iOS-verzió visszarakása csak helyreállítási vagy DFU-módban lehetséges. ez a szabályos mód, semmi bohóckodás nincs benne.
Ezt meg koszi szépen, csak a Doublecommanderrrel nem látni ezt így, de vmi beállítási bib lehet benne, mert gondolom lehetne amúgy. A Finderben látom, azt meg nem is értem, miért nem ad arra lehetőséget a Finder, ahogy wines iTunes, hogy oda állítsam a mentést ahová én akarom?
Vagy csak iTunes win alatt és visszaállítás, majd backup vissza és ez miért nem rendes? Mert win alatt csinálja az ember ? Mondjuk ebben van vmi
nem értem. Windows esetén is csak helyreállítási vagy DFU-módban tudsz a készüléken lévő rendszernél korábbi verziót visszatenni. (és értelemszerűen abból is csak azt, amit épp aláír az Apple.)
Windows alatt az itunesban mikor teljes visszállítást nyomk akkor csak DFU-ból csinálja? Lehet, akkor bocs, de annyira régen kellett simán vissztennem és nem kényszerből mint az említett esetben, hogy erre kis részletre nem emlékeztem.
Pont az előbb olvastam bele a Redditen pár problémába, akik 16pro max-on és 15 pro max-on kb brickelték a telóikat ezzel a beta-val, hmmm… még várok kicsit, pedig a Carplay változása is csábított meg az egész felületé is, de így marad a lusta várakozás több infóra még