WWDC25: ezeket az újdonságokat emeli ki az oldalán az Apple az iOS 26-ról

nem. normál módban. de úgy csak a készüléken lévő verzióval megegyezőt tudsz visszatenni, vagy annál újabbat.

a készüléken futónál korábbi visszarakásához helyreállítási módba kell tenned a készülékt.

Lehet. Ebből is látszik mennyire ritkán kell ilyent csinálni, pedig mindig a legújabb beta-k voltak sok éve a telóimon és tán 3x kellett visszatennem a régit és akkor persze olyan hiba miatt ami miatt csak a DFU játszott, a két legutóbbi 18-asnál, a régebbi meg nem is emléxem mikor olyan régen volt, kb 5S idején, vagy az XS-nél, egyik se ma volt :slight_smile:

Bocsi jadeye de most ellened kell szoljak mert lehet dfu nelkul is visszarakni rendszert hisz en se raktam dfu-ba es siman visszarakta.
annyi, hogy resetelni kell a rendszert es utana letoltott ipsw fajlt betallozni neki.
De lehet nekem volt csak baromi mazlim vele.

írd le, pontosan mit jelent az esetedben az, hogy “resetelni kell a rendszert”.

ha ez az összes tartalom, beállítás törlése opció volt, akkor a készülék aktiválási módba került, ami ugye nem helyreállítási mód, és a gép ilyenkor fel kell dobja, hogy nem teheted fel a kiválasztott verziót, mert a készüléken annál újabb van.

helyreállítási illetve DFU módban viszont nem tudja, vagyis helyesebben inkább nem foglalkozik vele, milyen verzió fut a készüléken, mert ezek a módok még a rendszer betöltődése előtti fázisban érhetőek el, hiszen a céljuk az, hogy az esetlegesen már be sem töltődő rendszert újra tudd írni a készüléken.

Pedig osszes tartalmat toroltem azt csak azert mert az hittem azzal visszamegy a 18.5 es utana talloztam be neki a fajlt es siman visszarakta hiba nelkul.

az összes tartalom és beállítás törlése sosem tett vissza korábbi iOS-verziót, sem nem törölt egy készülékről egy bétát.

a kérdésem továbbra is az, hogy ezután a készülék aktiválási módban volt-e, vagy pedig normál módban, amikor már végigmentél a beállításokon, és ott voltál a főképernyőn az ikonokkal?

utóbbi kifejezetten furcsa lenne, hacsak nem frissítetted a Mac-et is már a macOS Tahoe bétájára, mert a macOS Sequoia esetén külön Mobile Device Support telepítése szükséges ahhoz, hogy a Mac egyáltalán szóba álljon az iOS 26-tal.

Nem mentem vegig a beallitassal, nem csinaltam meg, megalltam a wifi resznel.
Ami fura volt viszont, hogy 18.5 felrakasa utan nem jott be az elejen a nyelv es orszag valasztas, csak angolul volt minden es olyan szoveg jott ki, hogy csak reszlegesen lett beallitva a rendszer tovabbhaladok vagy resetelem.

én ezt így nem értem, úgyhogy csak találgatni tudok.

tehát frissítetted a szoftverfrissítés opcióban az iOS 26 developer bétát kiválasztva az iOS 18.5-ös készüléket iOS 26-ra, nyomogattad egy kicsit, de szaggatott, és nem vártad meg, hogy végezzen a háttérben is a frissítés, hanem inkább nyomtál egy összes tartalom és beállítás törlése opciót, majd amikor aktiválási módban volt a készülék (de még mindig az iOS 26-tal, hiszen az összes tartalom és beállítás törlése opció nem változtat a készüléken lévő iOS verzióján), akkor nem mentél tovább, hanem számítógépre csatlakoztattad, és simán nyomtál rá egy visszaállítást a Finderben az ⌥ gomb nyomva tartása közben kattintva a visszaállítás gombra, majd kiválasztottad az iOS 18.5-ös IPSW-t?

eközben a Mac-en milyen macOS-verzió van?

A frissites vegbement, fel is rakta az ios 26-t mert az szaggatott, (gondolom meg nincs optimalizalva) aztan csinaltam resetet de amikor ujraindult akkor nem csinaltam vegig a beallitasokat hanem egybol raktam fel ra tallozassal a 18.5-t.
Windowsrol van szo, itunes.

ez kifejezetten furcsa, mert a Mac magától szóba sem áll az iOS 26-tal, csak ha frissítve van a Mobile Device Support. és nem hinném, hogy pont Windows esetén ne lenne erre szükség.

mielőtt kiválasztottad az iTunes-ban a 18.5-ös IPSW-t, mit mutatott a készüléked képernyője?

én nagyon várom, hogy láthassam élőben is az új felületet. az aqua / skeuomorfikus dizájn volt nekem hasonló izgalom/minőség a maga korában. ha használni is jó lesz, akkor le a kalappal, nézni videón jó. :slight_smile:
nekem ez a flat kicsit kompromisszumos (volt).
elképzelhetetlen munka hogy ezt végigtolták. az előző/jelenlegi dizájnnál évekbe telt, mire nagyjából egységes lett a dolog (egymás mellett: app store: flat, settings: kapott mélységet, game center vagy hogy hívják 3d buborék). ha ezt most szépen összehozzák minden eszközön (úgy tűnik, igen), akkor megint nagyot alkottak. nyilván a nem native app-ok nagyrészt belesz.rnak a részletekbe, sose lesz teljesen egységes a kép, de ha jól látom/gondolom nekik is megkönnyítik az átállást. (flat logó persze könnyebb volt legyártatni velük, és az is sokáig tartott.)
szóval én optimista és izgatott vagyok. néha teljesen feleslegesen tolnak energiát a részletekbe, egyszerűen nem lesz jobb tőle a dolog, de szerintem itt minden apróságot élvezni fogunk.

Visual Intelligence csak USA account alatt elérhető?

csak angol nyelven érhető el.