Nekem működik MB és iPhone között rendesen. Mondjuk az MB-n 15.5 fut, nem Tahoe.
A térképet magát sűrűn, mondhatni folyamatosan. Ezt a fancy szatelit meg 3d nézetet ritkán.
Nem értem mi nem érthető abban amit írtak neked fentebb Én is feltettem az iphone 12-re a beta-t, szörnyű volt (a szokásosnál is roszabb), ezért rádugtam a windows 10-es gépemre, majd az Apple Devices programban shift lenyomása mellett rányomtam a visszaállításra, és simán betallóztam az ipsw fájlt, majd a telefon felrakta az ios 18.5-öt. Ha esetleg új információ, akkor leírom: amikor betallózod és restoreolja a telefont, akkor a DFU módba ugrás, már régóta automatikusan megtörténik, nem kell a felhasználónak szenvednie vele.
én ezt mind értem. ugyanakkor az Apple ezzel ellenkezőt állít:
egy normál (értsd: futó, betöltött rendszerre indított) restore folyamata során a készüléknek semmi szüksége DFU-ba lépnie, az egyszerűen csak recovery-be teszi.
Akkor feltételezem, hogy a Developer Beta még nem tartalmazza, mert amit a bemutatóban láttunk azt nem tudom előcsalni screenshot készítéssel.
Már egy normális ios főverzió váltás cikket sem tudtok megírni…
Ezért is hanyagolom az oldalt.
mi a gondod pontosan? a cikk pont azokat a dolgokat sorolja fel, amiket az Apple is kiemel az oldalán, és ami magyarul egyébként továbbra sem olvasható az Apple.hu-n.
Az AppStore frissit néhány programot órák óta … 11 -ből 3-at sikerült… (MacBook Pro M1)…
bakker
ma végre ki tudtam próbálni ezt egy teszt készülékkel, és simán végigment rajta helyreállítási mód nélkül is az iOS 18 visszaállítása az iOS 26-ról.
ez számomra tényleg csak azért volt kifejezetten furcsa, mert korábban konkrétan hibaüzenetet írt ilyenkor, és nem engedte így megcsinálni, és ugye maga az Apple is azt írja a hivatalos dokumentációban, hogy helyreállítási módba kell tenni. elképzelhető, hogy ezen valamikor változtattak, de a dokumentációt nem frissítették hozzá, ami így most megtévesztő. ettől függetlenül ez a helyreállítási móddal minden esetben működik, és nem dob hibát. az is lehetséges, hogy ez most csak a bétával megy így.
Mastodon-on kibeszeltuk, hogy nem minden modellre valoszinu, mert pl. a 13 minim sem mutat ujat.
csak a 15-16 verziókra jött, amennyire tudom
van róla külön cikkünk: