Az Apple bemutatta az iPhone 12 és iPhone 12 mini modelleket – árak, megjelenés, technikai adatok

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/10/14/az-apple-bemutatta-az-iphone-12-es-iphone-12-mini-modelleket-arak-megjelenes-technikai-adatok/

A mai eseményen az Apple bemutatta az iPhone 12 és iPhone 12 mini készülékeket, amelyek a teljesség igénye nélkül 5G támogatással, frissített kamerákkal, leegyenesített oldalakkal, és Ceramic Shield előlappal érkeznek. De nézzük meg részletesen, mit is ír róluk az Apple a termékoldalon, mennyibe kerülnek és mikor jelennek meg! 5G-vel hasít. Az A14 Bionic, a leggyorsabb…

Szerintem a tárhelyeket rosszul tüntettétek fel. 64-128-256Gb-os opciók vannak azon az áron.

1 kedvelés

Végignéztem a keynote-ot, elolvastam a leírásokat… Jól értem, hogy idén a Pro ténylegesen csak a kamera terén tud többet akár a mininél? Plusz az acél keret, ami elvileg erősebb, gyakorlatban pedig szerintem a fényes felületen megint jobban megmaradnak a karcok, mint az alu kereten. Más különbsg tehát nincs? Lehet mégsem a pro, hanem a mini lesz nálam így a befutó…

kijelzőméret, kamera a főbb különbségek. az acél keret elvben polírozható (bár kérdés, hogy mi a helyzet a színezett felület esetén), míg a matt alumínium nem.

Sziasztok. Nem rosszak az új vasak. Én sajna touch id párti vagyok, szal marad a règi. Örülök az 5G-nek, hogy hipp-hopp le tudom majd tölteni a kedvenc sorozatom, csak kár, hogy a biztonsági mentéshez még mindig wifi kell😃

1 kedvelés

És megszűnt az IPS… dejó…:roll_eyes: marad a 8 jó darabig.

Nagyon zsír lett. Mondjuk 120hz jöhetett volna még. De ezzel se lesz baj szerintem. Mondjuk az árak itthon nem a legjobbak. De 2-3 évig nem kell váltani.

A brit online Apple Store szerint a 12 és a 12 Mini 64GB, 128GB és 256GB változatokban lesz kapható. Valószínűleg véletlenül a Pro és Pro Max tárhely-opciói kerültek a cikkbe, ahogy már fentebb is jelezte valaki a hibát.

Ja meg pár helyen a Pro is benne maradt az elnevezésben, de elnézzük az idő rövidsége miatt és felírjuk a túlóra számlájára a hibákat, a copy-paste -l is lehet véteni. :crazy_face:
A tárhely meg az oldalon itthon is azt láttam hogy 64Gb a belépő modellé, ami szvsz bőven elég annak aki rendszeresen menti amit kell, igaz a 4K videóknál majd kiderül .

Az én szolgáltatómnál nincs még 5G. :blush: De a hatótáv miatt nem is vagyok benne biztos, hogy a hajón tudnám használni. Esetleg a leárnyékoltság csökken. Ez egyelőre nem derül még ki. :man_shrugging:

Nincsen gyári bőr tok még a próhoz sem.

Jól van, lassan meg lesz minden mi az amit nem tud és mi az ami nem kapható hozzá.

2 kedvelés

A 12 Minibe szerelmes vagyok. :smiling_face_with_three_hearts: :smiley: Remélem 2-3 év múlva is megtartják ezt az 5.4"-t amire aktuális lesz nálam, hogy cseréljek.

@BoRRoNeo @sandrew @gunar javítva.

1 kedvelés

A developer oldal szerint tegnap kiadták a iOS 14.1 GM-et. Vajon miért nem lehet tölteni?

Ez minden gyártó minden termékéhez leírható, csak egy iphone még vmiért sarkallja is azokat akik ezt keresik benne. De ez van és ez is lesz ameddig az apple a minta és a termékeihez hasonlítanak alapból mindent.

Hát nálam a szerelem azért nem jött de azért kettő lesz belöle a másik a páromé, mert végre egy jó méretű teló, bár nálam akkor lenne igazán bejövős, ha legalább erről eltüntették volna a kamera púpot, lenne annyival vastagabb és akár nagyobb akkus .
Amugy nem tudom, de csak nekem tűnt föl hogy pont olyan lett mint amilyennek vártuk nem is olyan régen az SE2-t ?


Talán ha most elkezdenének iphone-os oldalakon terjedni jó képek a jövő iphone-járól, akkor esetleg pár év múlva olyanná válna a következő generáció kinézete. :crazy_face:

Azért nem olyan :blush: Mert a 12 modelleknek síkban van a kijelzője a szélével. :blush:

Húú tényleg! Gyorsan keresek másik képet . :crazy_face:

Hali mindenki. Csak 1 kérdés. Elözöleg azt rebesgették, hogy lesz csak 4G-s olcsobb változat. Most akko nem lesz? Csak megint a méregdrága, de már 5G-s(nincs rá szükségem)változat? Tud erröl valaki valamit?