Elérhető az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7, a tvOS 14 és a macOS Big Sur nyilvános béta verziója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/07/09/elerheto-az-ios-14-az-ipados-14-a-watchos-7-a-tvos-14-es-a-macos-big-sur-nyilvanos-beta-verzioja/

Követve a korábbi években már megszokott ritmust, az Apple ma mindenki számára elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 (ezt most idén először!), a tvOS 14 és a macOS Big Sur első nyilvános béta verzióját – még ha a watchOS 7 és a macOS Big Sur esetén jelenleg még “Coming soon”-t…

Van még olyan hogy iTunes? :slight_smile:

van. pláne Windows esetén.

Főképernyő szerkesztésénél a Dock összes eleme mozgatható, nincs fixálva az első 3 elem

Elindítottam a beta telepítését. Eljutott odáig, hogy letöltöttem a beta profilt, majd a frissítéseknél ezután látszódott is az új beta változat. Indítottam a frissítést, letöltötte, fel is telepítette, majd telepítés után újraindult és most már 20 perce a “Az adat-helyreállítás megkísérlése…” szöveget írja ki, és nagyon lassan halad egy folyamatjelző csík. Ez normális, vagy valami hiba történhetett???

Közben végigment, sikeresen telepedett a legújabb beta.

mármint? a dock összes elemét tudnod kellett mozgatni, sosem volt fixálva egy ikon sem.

Lehet csal az emlékezetem, de mintha csak a Zene appot lehetett volna cserélni :thinking:
Az is lehet, hogy csak most tűnt fel :sweat_smile:
iPhone XS 512gb

Küldtem egy visszajelzést az Apple részére, hogy jó lenne ha a dupla vagy tripla koppintással a hátlapon el lehetne indítani pl a Kamerát is, mert én nem találtam erre lehetőséget! Remélhetőleg bővítik az koppintással vezérelhető dolgokat…

Nekem is volt ez a helyreállítási dolog, de lement, minden ok.

Viszont a beállítás ikonon van egy egyes mint mikor frissítés előtt vagy, semmi hiba h megtelt a telefon, tehát elvileg jó minden.
Másnál is ottvan?

Szerintem még nincs watchOS 7 public Beta. Legalabb is nekem azt mondja hogy coming soon. Az ios meg az ipados szepen felment. Eddig semmi gond vele. Mondjuk nincs benne semmi olyan ami nagyon lázba hozott volna. Widgetek csinik de minek, app clippek úgysem nagyon lesznek itthon 5os BMW-t meg nincs kedvem venni mert ciki :slight_smile:

Az összes bejelentés közül talán egyedül a big szőr hozott valamennyire izgalomba annak is leginkább az apple siliconon lesz értelme de olyanom se lesz meg vagy 3 évig :slight_smile:

Szóval megint egy nagy semmi. De már megszokhattuk. Mióta nincs Jobs nincs víziló

Atyaég, nem lehetne már Jobs-ot elengedni, meddig fogjuk még ezt a hülyeséget hallgatni? :roll_eyes:

tessék, itt egy almás víziló. :rofl:

1 kedvelés

Hm, Big Sur nem akar lejönni, felrakta helyette a Catalina legújabb bétáját :smiley:

Azért annyira ne várd azt a watch OS7 public-ot és főleg ne állj addig egy lábon, mert rád sütik, hogy gólya vagy és kőből. :crazy_face:

Sziasztok! Másnak is eltűnt a Telefon ikon megnyomása után a kedvencek listája?
Xs

A force touch/haptic touchra megjeleno widgetek megszuntek. Ez a fajta widgetezes is teljesen megszunt. Totalisan uj fajta widgetrendszer van, amely teljesen elter a korabbitol (szerintem butabb lett sokkal).

iPhone 6s-en van kép a képben funkció ? Ha igen akkor hogy lehet előhozni?

Nem tetszik, hogy ennyire szellősre vették a lap alján, gyakorlatilag egy sor app ikon még elférne…

Másnál is lefagy a viber?(iphone x )