Engem is érdekelne, hogy mikor lesz magyar nyelven is a QuickPath. Jó a swiftkey app helyette, de hiányzik a gyorsan elérhető diktáló üzemmód belőle. Szóval vagy az apple engedhetné, hogy használják más appok is a diktálást, vagy legyen magyar nyelven is elérhető (vegye meg valamelyik a másikat )
magyar nyelv alatt nem is fog menni…megint egy olyan funkció amiből mi magyarok ki lettünk hagyva
Szuper, ezt nem tudtam, próbáltam utána olvasni, de infót sehol sem találtam.
Köszönöm
@Jadeye kolléga ha nem írta bele a cikkbe, akkor beleírja majd. Köszi
Majd talán a magyar nyelvű Sirivel együtt megkapjuk. (Szerintem soha.)
Próbáld ki, hogy a nyelv beállítása után minden ilyen funkciót, be, majd kikapcsolsz…
Miért nem írsz rendesen, magyarul! Lusta vagy?
Nem ez a megoldás Én sem szoktam telefonon ékezettel írni, engem is zavar a fenti probléma. Telefonon körülményes az ékezettel való írás, nekem is több idő. Lehet ezt lustaságnak nevezni persze.
kipróbáltam ezt mindenféle billentyűzettel, nyelvvel, kikapcsoltam minden szótárt, de egyszerűen nem és nem hagyja abba az aláhúzást. de a legdurvább mégis az, hogy másnál nincs ilyen hiba
nem érek rá arra, hogy az ékezetek nyomogatásával duplaannyi időt szánjak egy mélre, mint amennyi amúgy elég rá
és ha eddig jó volt ez így a telefonomnak, elvárnám, hogy így is maradjon
de mondhatjuk, hogy lusta vagyok, ja
Egy soft resetet csinálhatsz esetleg:
sajnos ez sem segít valamiért. amúgy nálam a mailben is megvolt a “no sender” probléma a gmailes leveleim 90 százalékára. ezen sem segített a 13.1, szégyenszemre törölnöm kellett a gmail fiókot és újra beállítani, csak így oldódott meg, hogy legyen feladója azoknak a rohadt leveleknek
akkor én ezt most beküldtem az apple-nek is, nyilván rohannak majd rápillantani a problémára
Erre a spam es ismeretlen hivasok szuresere nincs valami gyorsgomb? Mint a ne zavarjanak pl a vezerlokozpontban? Mert en ezt hasznalnam inkabb ha nem akarom hogy zavarjanak viszont a beallitasokba be/kikapcsolni korulmenyesebb
Sziasztok! Nálam brutális akkuidőt produkál eddig a 13.1… nem tudok 90% alá menni ugyan azzal az átlagos használattal ami a 12 ben 70% ot eredményezett… Gyors is a rendszer nem tudok panaszkodni (1 éves XS). Viszont van egy borzasztó idegesítő dolog, azt remélem erre tudtok valami megoldást: a safariban elindítok egy lejátszást (mondjuk Inforádió Arána) ha a képernyő elsötétül vagy kikapcsolom az oldalsó gombbal a lejátszás megáll, ha újra belépek ismét elindul. Ez korábban működött a 12-ben, hogy lezárt képernyő mellett is ment a lejátszás. Nincs erre valami beállítás?
Nem tudom, hogy mit láttál, de ez a képesség sose működött semelyik iOS verzióban (legalább is nekem). Ez nem bug, az Apple így tervezte meg az operációs rendszert.
Sziasztok !
Valaki tapasztalt rajtam kívül olyan problémát, hogy eldobja a térerőt a telefon és utána nem találja meg újra ? Csak ha airplain modeba teszem egy pillanatra.
ha ez nekem szól, akkor nekem biztosan működött a dolog. Sokat hallgattam így a kocsiban kihangosítással , és főzés közben is a egy SC-PMX70 re átküldve…
Most én még nem próbáltam de korábban nekem is ment a háttérben történő lejátszás Safariból én is hallgattam így online rádiót.
Nekem amúgy tetszik a 13. Sebességre és akkuidőre jobb lett az tuti, de a funkciók is nagyon jók amik benne vannak. Hiába így meg úgy én örülök az újításoknak.
Neked igen, ha a válasz hozzászólás közvetlenül arra válaszol, ami előtte van, akkor az oldal nem mutatja az előző hozzászóló avatárját.
Fura, határozottan emlékszem, hogy nekem nem ment, mondjuk az is igaz, hogy én ha rádiót akartam hallgatni akkor kerestem valami cél appot hozzá (például a TuneIn).