Az emailnel megint van az a jelenseg ami talan a 11 vagy 12nel volt hogy van 1 olvasatlan mailem de ha kilepek 8at mutat…erre van megoldas?
A masik hogy nekem nincs nem fogadott hivasok…ha van hivasom az ertesites a fokepernyon ott van de a telefon appba nincs pirossal jelezve…a frissites elotti nem fogadottak még benne vannak de a friss.utaniak mar nincsenek🤷🏻♂️
Tudja valaki hogy mit tehetek ha a frissítés következtében bekapcsolódott a kétlépéses hitelesítés ? Ez egy rémálom. Ha mondjuk ellopják a telefonom,sehogy nem férek hozzá a kontaktlistámhoz , az iPhone kereséshez sem semmihez.Pont ezért nem volt bekapcsolva,erre tessék. Kikapcsolni meg nem lehet. Ezt nagyon nem gondolták át,hogy ilyenkor mi van. Valaki ?
Mi történik, ha nincs nálam egyik megbízható készülékem sem, vagy ha nem kaptam meg az ellenőrző kódot?
Ha be szeretne jelentkezni, és nincs kéznél egy olyan megbízható készülék sem, amely megjeleníthetné az ellenőrző kódot, kérheti a kódot a megbízható telefonszámra is SMS-ben vagy automata telefonhívás útján. Kattintson a „Nem kapta meg az ellenőrző kódot?” elemre a bejelentkezési képernyőn, majd válassza ki azt a beállítást, amelynek segítségével megbízható telefonszámán fogadhatja a kódot. Bármelyik megbízható készülékének Beállítások menüjében is beszerezheti a kódot. Így szerezheti be az ellenőrző kódot.
Ha az iOS 11.3-as vagy újabb verzióját használja iPhone készülékén, akkor előfordulhat, hogy nem kell megadnia ellenőrző kódot. Bizonyos esetekben a rendszer automatikusan ellenőrzi a háttérben a megbízható telefonszámát iPhone készülékén. Így eggyel kevesebb teendője van, és fiókját védi a kétlépéses hitelesítés.
Ha nem tudok bejelentkezni, hogyan szerezhetem vissza a hozzáférést a fiókomhoz?
Ha nem tud bejelentkezni, nincs Önnél egyik megbízható készüléke sem, nem tudja visszaállítani a jelszavát, illetve nem tud ellenőrző kódokat fogadni, kérelmezheti a fiók visszaállítását, amelynek révén visszaszerezheti a fiókhoz való hozzáférést. A fiók-visszaállítás egy olyan automatikus eljárás, amelynek segítségével a lehető leggyorsabban visszaszerezheti a hozzáférést a fiókjához, mégpedig úgy, hogy közben más felhasználók nem tudnak jogosulatlanul belépni a fiókjába. Néhány napot – vagy ennél is többet – igénybe vehet a fiókhoz való hozzáférés visszaszerzése, attól függően, hogy milyen információkat tud biztosítani személyazonosságának igazolásához.
Köszönöm a választ,de sajnos nem tudom hogy léphetek be az iPhone keresésbe.
Továbbá ez a megbízható készülékes történet se életszerű. Képzeljük el,telefont ellopták . Ott állok valahol telefon nélkül,van esélyem egy járókelő telefonját/tabletjét elkérnem,de annak a számát nyilván nem tudom előre megadni megbízhatónak. A sim kártya az ellopott telefonban van,tehát smsben sem kérhetek kódot. Valahogy ezt egy elbaltázott dolognak tartom.
az iPhone keresése az iCloud.com-on a jelszavaddal már elérhető. nem kell hozzá a kétlépéses hitelesítési kód. ezért elengedhetetlenül fontos, hogy hiába van bekapcsolva a kétlépéses hitelesítés, mellé egy rendes, biztonságos jelszó is kell.
Nálam valamiért mint ha az Apple ID-val lenne gond a mai nap folyamán… Az App Store-ban az előfizetéseket nem tölti be, mert azt írja, hogy “Nem lehet kapcsolódni”. De azt nem írja, hogy mihez… Az appleid.apple.com-on pedig a Fizetés és szállítás részt nem tölti be azzal, hogy “A fizetési információi jelenleg nem érhetők el. Próbálja újra később.”
A szervereikkel lenne gond vagy csak nekem zakkant meg?
Amivel kezdhetnének végre valamit az a *** “Other” kategória a tárhelyben. 32 gigás iPadről már letöröltem mindent, de nem tudom frissíteni, mert van kb. 20 gigányi “Other” és erre évek óta képteleenek megoldást adni… ja, de állítsam vissza… két havonta.
11 pro és iwatch5 került fissítésre, azóta az akkuidő gyalázatos. Este 75 % reggel 38%. Az akku%-nál az egészség appot jelöli, holott azon már szinte mindent kikapcsoltam.
Tapasztalt valaki hasonlót?
Minden egyes evben el kell mondanunk, hogy frissites utan kozvetlen 1-3 napban jobban merul(het)nek a keszulekek a frissites utani futo hatterfolyamatok miatt.
Itt írok mert az iOS 14 cikk. Vagy visszarakod az ios13-at és az órát elviszed szervízbe. Vagy vársz 1-2 napot még normalizálodik a rendszer vagy letörölsz mindent és beállítod új iPhone-ként. Müködik elég jól ez az új rendszer, nálam legalábbis semmi fennakadás nincs (11pro), szerintem megoldódik nálad is.