Dettó!
Most már nekem is életében először mindenki elolvassa
Már a simple.hu oldal sem tölt be.
Egy kis baki csúszott be ezzel a rendszerbe, mintha csak az Apple csinálná
megöltük a servert
Olvassák ők is a Szifont…! látják, hogy mennyire izgulunk! Csepegtetik itt a morzsákat nekünk.
Holnap tízkor indulni fog! Ezt olvastam az Agyvihar Telegram csatornán.
Érthető. 9:30kor kezdődik, majd 10:00re csak eljutnak a lényegig😁
Holnap 10:00 dátumot mi is megkapuk más forrásból.
Írjátok többen a Simple kártyaregisztrációt. Mi van akkor, ha nekem az OTP Smartbank appban már regisztrálva van a kártyám? Erről tudtok valamit?
Köszi!
Látom a holnapi szalagcímeket: Lehalt az OTP szervere a sok Apple Pay regisztrációtól
Szerintem simán, Walletból hozzá lehet majd adni. Simple csak a Simple kártyák hozzáadása miatt lesz szükséges szerintem. De holnap kiderül
A Simple-ben, hogy működik ez a virtuális kártya? Ha mondjuk van egy CIB-es kártyám azt hozzá tudom adni mint kártya és? Vagy csak én nem értem Nyilván ez iOS.
Hozzáadod Simplehöz a saját kártyád, majd tudsz csinálni ingyen egy virtuális kártyát, amire kapsz 500Ft pluszt első feltöltés után. Havi limit: 65k.
Ezután, valószínű, hogy ezt a Simple kártyát lehet hozzáadni Wallethoz
Áhá!
Én is ma csináltam egy virtuális kártyát! Volt már fel regisztrálva egy K&Hs Visa és egy MC! Erről topupoltam fel egy 5K-vak max azt hiszem 65K-vak lehet. Szóval lehet hogy amíg a K&H nem támogatja és a Simple -ős kártyát engedi holnap betenni a Wallet alkalmazásba addig az is jó lesz!
Ez mondjuk menő lenne, ha így megoldá az OTP!
Csak ezért lett Wallet támogatott a Simple. Amúgy nem sok értelme lenne ennek is meg a SmartBanknak is.
Hozzáadhatsz bármilyen bank által kibocsátott debit és credit kártyát, amivel utána a Simpleben elérhető szolgáltatásokat tudod fizetni, pl. autópálya, parkolás, mozi, etc. Ez kb olyan, mint ahogy PayPalhoz is rendelhetsz akármilyen és akármennyi kártyát, mint fizetőeszközt.
Ezektől függetlenül létezik egy Simple virtuális kártya, amit a többi hozzárendelt (OTP-s vagy nem OTP-s) kártyáidról tudsz feltölteni havi max 65k-ig. Ezt a kártyát használja Androidon az NFC-s SimplePay és mivel ez technikailag egy OTP-s prepaid MasterCard, így alkalmas lesz az Apple Payre is. Viszont mivel ennek nem látható a száma / lejárata és értelemszerűen beszkennelni sem lehet a Walletban, ezért gondolom ezt majd valahogy a Simple appból lehet behúzni Apple Paybe. A véletlenül kirakott mai Simple ÁSZF egyébként ezt elég jól le is írta.