Virtuális(simple) kártyát tudsz az appban regisztrálni. Feltölteni rá a saját CIB-es kártyáddal tudsz csak, ehez rögzíteni kell az appba a bankártyák menü alatta CIB-es kártyát. 100 forintot próbaként levon a számládról(később visszatérítik), a számlatörténetben a tranzakciók közleményében kapsz egy 5 jegyű kódot, amit a saját kártyád menüpontjában a biztonsági azonosítás gombra kattintva meg tudsz adni. Ezután már feltudod tölteni a simple kártyádat a CIB-es kártyáról. Az első feltöltés után 500Ft jóváírást kapsz pluszban. Egy hónapban max 65000Ft-ot tudsz feltölteni, és ugyanennyit tudsz csak levásárolni a virtuális kártyáddal!
Jött ki frissítés a Simple alkalmazáshoz.
Lehet már frissíteni a holnapi starthoz 
Nekem ez egyébként egy picit macerásnak tűnik első hallásra. Figyelni a 65k limitre, töltögetni mindig… (gondolom a jogszabályok miatt van így.)
Remélem az aki true OTP-s, majd hozzá tudja adni direktben a saját kártyáját és nem a simple virtuális kártyát kell majd használnia.
Persze ha nem is, de holnaptól a Simplevel működni fog itthon az Apple Pay már boldog leszek! 
az OTP kártyái alapból hozzáadhatóak kell majd legyenek (annak semmi értelme nem lenne, ha csak a Simple-lel menne).
Én em fogok pöcsölni ezzel a simple cuccal. Ha nem megy direktbe nekem felejtős.
Nyilván a classic OTP kártyák Simple nélkül (sőt OTP app nélkül) is behúzhatók lesznek Apple Paybe a Walleten keresztül. A citylightokon is egy sima OTP Mastercard szerepel a (még nem látható) iPhone screenen.
Ez az egész Simple kártya sztori gondolom egy kényelmes mellékhatás az OTP-nek és egy jó shortcut azoknak, akik máshol bankolnak.
Amugy jön majd elvileg juniustól a nonstopp utalási lehetőség és nem csak bankszámlaszám alapon és az is ha jól tudom az otp-nél fog indulni talán először, holnap estleg erről is lesz szó
Az volt már, hogy az OTP-nek már két (orosz és ukrán) leányán keresztül az Apple Pay beveztésében már meg van/volt a teszt piaca és tapasztalata.
Sziasztok
Igazából már valakinek valami fogalma lesz arról hogy akkor most a Wallet alkalmazásban kell majd hozzá adnunk vagy kelleni fog a Simple alkalmazás ?
Vagy egyenlőre ti is csak próbáljátok ki találni?

Meg csak találgatás van holnap majd kiderül akkor mindenki okosabb lesz.
Nálam még nem jelent meg.
Nálam is ez szerepel, szintén éjfél óta!
Igen, igen! Éjfél óta ez van.
Ausztriában is ez a “tájékoztató” jelent meg az Apple Pay start napján.
Szóval remélhetőleg a déli vásárlást már a telefonnal fizethetjük ;).
Épp akartam írni
Egyelőre még a kártyát magát nem “eszi” meg, de átkerült az éles json file-ba HU és LU.
Watch-on is megjelent, de ahhoz újra kellett indítani, szóval ott valszeg nem fog magától elérhető lenni
Az azonnali fizetés törvényi kötelezettség.