Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Virtuális(simple) kártyát tudsz az appban regisztrálni. Feltölteni rá a saját CIB-es kártyáddal tudsz csak, ehez rögzíteni kell az appba a bankártyák menü alatta CIB-es kártyát. 100 forintot próbaként levon a számládról(később visszatérítik), a számlatörténetben a tranzakciók közleményében kapsz egy 5 jegyű kódot, amit a saját kártyád menüpontjában a biztonsági azonosítás gombra kattintva meg tudsz adni. Ezután már feltudod tölteni a simple kártyádat a CIB-es kártyáról. Az első feltöltés után 500Ft jóváírást kapsz pluszban. Egy hónapban max 65000Ft-ot tudsz feltölteni, és ugyanennyit tudsz csak levásárolni a virtuális kártyáddal!

1 kedvelés

Jött ki frissítés a Simple alkalmazáshoz.
Lehet már frissíteni a holnapi starthoz :grin:

Nekem ez egyébként egy picit macerásnak tűnik első hallásra. Figyelni a 65k limitre, töltögetni mindig… (gondolom a jogszabályok miatt van így.)

Remélem az aki true OTP-s, majd hozzá tudja adni direktben a saját kártyáját és nem a simple virtuális kártyát kell majd használnia.
Persze ha nem is, de holnaptól a Simplevel működni fog itthon az Apple Pay már boldog leszek! :grin:

az OTP kártyái alapból hozzáadhatóak kell majd legyenek (annak semmi értelme nem lenne, ha csak a Simple-lel menne).

Én em fogok pöcsölni ezzel a simple cuccal. Ha nem megy direktbe nekem felejtős.

Nyilván a classic OTP kártyák Simple nélkül (sőt OTP app nélkül) is behúzhatók lesznek Apple Paybe a Walleten keresztül. A citylightokon is egy sima OTP Mastercard szerepel a (még nem látható) iPhone screenen.

Ez az egész Simple kártya sztori gondolom egy kényelmes mellékhatás az OTP-nek és egy jó shortcut azoknak, akik máshol bankolnak.

3 kedvelés

Amugy jön majd elvileg juniustól a nonstopp utalási lehetőség és nem csak bankszámlaszám alapon és az is ha jól tudom az otp-nél fog indulni talán először, holnap estleg erről is lesz szó

Az volt már, hogy az OTP-nek már két (orosz és ukrán) leányán keresztül az Apple Pay beveztésében már meg van/volt a teszt piaca és tapasztalata.

Sziasztok
Igazából már valakinek valami fogalma lesz arról hogy akkor most a Wallet alkalmazásban kell majd hozzá adnunk vagy kelleni fog a Simple alkalmazás ?
Vagy egyenlőre ti is csak próbáljátok ki találni? :smile: :blush:

Meg csak találgatás van holnap majd kiderül akkor mindenki okosabb lesz.

Hoppp! Nem tudom hogy ez idáig volt-e?! De már meg is jelent az App Store-ba…

Nálam még nem jelent meg.

A “Ma” oldalon van pedig!

Nálam is ez szerepel, szintén éjfél óta!

Igen, igen! Éjfél óta ez van.

Ausztriában is ez a “tájékoztató” jelent meg az Apple Pay start napján. :slight_smile: Szóval remélhetőleg a déli vásárlást már a telefonnal fizethetjük ;).

Már meg is jelent. Eddig nem volt. Magyar régió

Épp akartam írni :smiley: Egyelőre még a kártyát magát nem “eszi” meg, de átkerült az éles json file-ba HU és LU.

Watch-on is megjelent, de ahhoz újra kellett indítani, szóval ott valszeg nem fog magától elérhető lenni

Az azonnali fizetés törvényi kötelezettség.