Próbáltam, a virtuális OTP kártya nem megy úgy sem.
Köszi a tippet! Kiveszem a cikkből. Mivel nem tudtuk tesztelni!
A kártyámat gond nélkül hozzáadtam egy második eszközön is, bár az Apple ID ugyanaz.
Megerősítem, OTP virtuális kártyát (Mastercard) szerettem volna a Wallethez adni és nem sikerült. Normál kártyával is rápróbáltam, hátha mégis titokban engedélyezték a Visa-t is, de nem.
na király, úgy látszik csak nekem nem hajlandó 800 kilépés és újraindítás után beadni az Apple pay szekciót a beállításokban
azt tudjátok esetleg, hogy az Apple Pay Cash (az iMessage-es pénzküldős funkció) is műkodik-e?
Nem működik, az US csak, érdemes kikapcsolni, mert zavaró lehet!
Megtörtént!
Simple virtuális kártyát sikerült valakinek hozzáadni?
Eddig két emberből senkinek.
Az nem virtuális, hamem a sima kártyád
A virtulalis kartya nem tamogatott. Csak fizikai maestro es mastercard kartyakkal mukodik.
Amenyiben a fizikai kartyat hasznalom akkor is kuld ertesitest?
Én azt is mondtam
Megvolt már a reggeli kávé?
Nem rohanunk a sajtótájékoztatóra majd ott ezekre rákérdezünk.
BTW én már le is mondtam az SMS értesítést a kártyaterhelésekről, a Wallet úgy is szépen megőrzi azokat, és az esetek 99,9% mindig kártyával, PayPass-t elfogadó helyen vásárolok.
En most fizettem az órával pikk pakk ment. Isten király már csak a Cib és Erste kell hogy csatlakozzon.
multheten pénteken rendeltem MASTERCARD Standard-ot az OTP-nél
a kártya még meg se jött de már hozzá tudtam adni a kártyát az Apple Pay-hez a Smart Bank alkalmazással
Én már csak a limitemen emeltem jó rég, kell az értesítés mert nem akarok meglepődni mikor innen onnan hiányzik egy nagyobb összeg esetleg…
Ez csak azért kellemes mert akinek valami okból kifolyólag új kártya kell, nem fog szívni 1-2hetet